|
![]() |
#1 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
JBL Charge 5 stereo h spajanje dva zajedno?
Kupio sam dva komada danas i da me ubiješ ne mogu ih spojiti zajedno a da zapamte to. Preko party boost tipke ih spojim bez problema i preko aplikacije isto, preko app mogu i staviti stereo group ali čim ih ugasim na idućem paljenju su raspareni i moram opet pokretati međusobno spajanje. Imaju najnoviji FW i čak sam ih resetirao da nije do toga. Imam neke Silvercrest iz Lidla koji su kopija i njihovo spajanje radi izvrsno bez ikakve aplikacije te čak i kad su zajedno spojeni gašenje jednog gasi i drugi zvučnik.
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
jesi pomislio da su oni jednostavno takvi? sad uparis, i rade do gašenja tako .. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Suit up!
|
Pa nisam baš jer sam vjerovao da je u 21st elektronika malo pametnija od tog. ![]() No evo, nakon kontakta s JBL supportom stvarno ispada tako. Ne mogu vjerovati da je tako glup software u njemu i da to ljudima nije ogromni minus. Čak sam i tražio po Redditu ali ništa. Ako kupiš 2 valjda ih želiš koristiti zajedno te da ne moraš svaki puta stajati kod njh dok se bootaju i pritiskati party mode ili kroz aplikaciju ih povezivati zajedno. ![]()
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
To i mene muči Koji su to silvercrest model koji ostaje zapamćeno? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Suit up!
|
Rhythm go (a valjda i blast). Ipak sam ih odlučio zadržati jer je zvuk dosta dobar i bolji od Silvercresta.
![]() |
#6 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Jel znaš da si me spasio kupnje još jednog Flip 7 jer sam razmisljal napraviti isto, ali ak ne ostaje perzistentno spojeno onda nemam volje zajebavati se s tim svaki put. Inače Flip 7 je čudo, to mi je prvi "brand" bt zvučnik i ne vjerujem kak je moguće da se tak dobro cuje
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
JBL Charge 5 stereo h spajanje dva zajedno?
Sharp ima isto tu opciju i ne treba ih uparivati svaki put kad se ugase ali sound je onako, osrednji u odnosu na JBL. Nije los bt-280 ali nije ni wow Zadnje izmijenjeno od: spawn. 01.09.2025. u 22:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
Ako mogu da uletim sa Xiaomi modelom, da li je i kod njih ista prica, da se svaki put moraju upariti? Hocu da kupim jos jedan njihov 40W model ali ako morma svaki put spajati iznova, ne ide. AI kaze da ne treba. Samo jednom se to odradi. Ali ne vidim konkretan info na njihovom sajtu.
Miquella is mine and mine alone. Zadnje izmijenjeno od: Promo. 26.09.2025. u 22:22. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|