![]() |
JBL Charge 5 stereo h spajanje dva zajedno?
Kupio sam dva komada danas i da me ubiješ ne mogu ih spojiti zajedno a da zapamte to.
Preko party boost tipke ih spojim bez problema i preko aplikacije isto, preko app mogu i staviti stereo group ali čim ih ugasim na idućem paljenju su raspareni i moram opet pokretati međusobno spajanje. Imaju najnoviji FW i čak sam ih resetirao da nije do toga. Imam neke Silvercrest iz Lidla koji su kopija i njihovo spajanje radi izvrsno bez ikakve aplikacije te čak i kad su zajedno spojeni gašenje jednog gasi i drugi zvučnik. |
jesi pomislio da su oni jednostavno takvi?
sad uparis, i rade do gašenja tako .. |
Pa nisam baš jer sam vjerovao da je u 21st elektronika malo pametnija od tog. :D
No evo, nakon kontakta s JBL supportom stvarno ispada tako. Ne mogu vjerovati da je tako glup software u njemu i da to ljudima nije ogromni minus. Čak sam i tražio po Redditu ali ništa. Ako kupiš 2 valjda ih želiš koristiti zajedno te da ne moraš svaki puta stajati kod njh dok se bootaju i pritiskati party mode ili kroz aplikaciju ih povezivati zajedno. :stoopid: |
To i mene muči
Koji su to silvercrest model koji ostaje zapamćeno? |
Rhythm go (a valjda i blast).
Ipak sam ih odlučio zadržati jer je zvuk dosta dobar i bolji od Silvercresta. |
Jel znaš da si me spasio kupnje još jednog Flip 7 jer sam razmisljal napraviti isto, ali ak ne ostaje perzistentno spojeno onda nemam volje zajebavati se s tim svaki put.
Inače Flip 7 je čudo, to mi je prvi "brand" bt zvučnik i ne vjerujem kak je moguće da se tak dobro cuje |
JBL Charge 5 stereo h spajanje dva zajedno?
Sharp ima isto tu opciju i ne treba ih uparivati svaki put kad se ugase ali sound je onako, osrednji u odnosu na JBL. Nije los bt-280 ali nije ni wow
|
Svaki put kad ih palis, moras ih pairati.
Svi ti tako rade od popularnih: Tribit, JBL, UE Boom... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:11. |