|
![]() |
#1951 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Za brave pogledaj Nuki: https://nuki.io/en-hr/products/product-overview Ja imam njihovu bravu i zadovoljan sam. Na baterije (drži između dva i tri mjeseca), upravljiva preko WiFi, otvranje preko moba, uzeo dodatno i keypad pa se može i s njega otvorit, brdo opcija... Ovdje pogledaj upute za kupnju brave: https://nuki.io/en-hr/find-your-solu...qU-C2CVN#Intro
![]() |
#1954 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
u potrazi sam za nekim zvonom/spijunkom koju bi postavio na ulaz u stan. cak postoji i mogucnost provlacenja ethernet kabela do ulaza. zanima me, jel taj ethernet mogu direktno u router ili trebam neki switch? jer server bi zapravo bio PC koji je preko wifi spojen na taj isti router, a kamera bi onda direktno u router (Nokia G-1426G-A)? druga opcija mi je WiFi + baterija. zapeli su mi za oko ovi modeli, jedan wifi i jedan PoE od Reolinka: https://www.amazon.de/-/en/gp/produc...KR8XB7XF&psc=1 https://www.amazon.de/-/en/gp/produc...A3JWKAKR8XB7XF ima li nesto provjereno/best buy bolje? i sto ocekivat od ove baterije/wifi, ako netko ima iskustva iz prve ruke, hvala!
![]() |
#1955 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
Ako ikako mozes PoE model i kabel. Ja imam hibrida, spojen je na struju, ali šalje signal preko WIFI-a, uvijek neki lag i problemi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1956 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
isto ovaj Reolink?
![]() |
#1957 |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1958 |
amigo
Datum registracije: Dec 2007
|
Ekipa imate za preporuku neki smart kontroler za rolete a da radi pouzdano? Koristim Shelly Plus 2PM za cijelu kuću i uređaji mi rikavaju sami od sebe. Jučer sam napravio firmware update i od tad se jedan više ne spaja na mrežu. To je sad već treći koji je mrtav. Ne priznaju mi garanciju jer je kupljeno taman prije malo više od 2 god, iako je ovaj zadnji bio u pogonu tek par mjeseci. Tako da me zanimaju alternative koje su pouzdanije, ima li što od Tuye ili Sonoffa a da se pokazalo robusno? Tlaka mi je kad roleta prestane radit pa sve raskapat i isprobavat di je problem. Da ne kažem da shelly nije ni jeftin pa ne dam više pare na bacanje ako će crknut za koju god. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1960 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Sonoff dual3 nesto nesto. 7 komada rade bez problema oko 2 god. Dodushe i shelly 2pm mi radi bev problema nekih 4 god |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1961 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Evo meni relativno novi Shelly Plus 1PM kupljen u 11 misec, stoji na navodnjavanju, dakle max opterecenje 12w, i evo crka, urnebesno često crkaju.... A treba mi PM ovdje da znam jel navodnjava ili ne navodnjava. Koju bi mogao alternativu probati? Mislim da bi mogao nesto od tuye, jer tuya barem ima offline notification. Shelly trazi placanje pretplate za to... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1963 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2014
|
Uzmi dva krilca sa običnog prekidača/utičnice Sent from my RMX2170 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#1964 | |
Registered User
|
Citiraj:
Sent from my RMX2170 using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1965 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
A nemam, na udaljenoj je lokaciji, ipak nije bilo do shellya nego fidovka izbacila(za vodeni sistem je) napravio sam scenu da mi posalje notif ako je potrosnja ispod 4w, sto je idle potrošnja tog navodnjavanja..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1966 |
Registered User
|
To preko Shelly clouda radi? Sent from my RMX2170 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
|