|
![]() |
#6962 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6963 |
Flajing super šiiiip
Datum registracije: Aug 2006
|
![]() |
#6966 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6968 | |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Štoviše nakon predstavljanja prvog iPhonea Samsung i Nokia su doslovno odbacili sve što su radili do tada i krenuli kopirati dizajn telefona i OSa na njihov način ofkors. Da nije bilo iPhonea i “Retina” displaya vjerojatno bi još danas imali fizičku tipkovnicu na mobitelu i laptope sa 1366x768 rezolucijom i TN ekranom. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6969 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6970 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
iPhone mobiteli - 2. dio
Meni su u iStyleu u ZGu rekli 19.09. da za odmah ima samo obični 17 u dvije boje i to oba 512GB ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6971 | |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
u big bangu je kaos čitam ![]()
![]() |
![]() |
#6973 | |
Premium
|
Citiraj:
A ostale stvari? Ja sam skoro uzeo Ultra 3 u Ljubljani, tj. mislio sam da sam skoro uzeo, ali sam se predomislio u trgovini. Nisam ni pitao da li imaju na zalihi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6975 | |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
A što se tiče novih jojofona, ja škicam obični 17, na Amazon.de ih vidim ima tj nema zelenih i bijelih, ostalih boja ima, ali se čeka cca 2tj...do mailbox.de, pa onda još do Hr...ali dobro nema žurbe, vj ću na kraju uzet kao i svaki put do sada neki original zapakiran sa njuskala po nižoj cijeni. Već sam ponavljao to tu, ali žena i ja imamo "taktiku", ja si uzmem novog, a njoj proslijedim stari i tako zapravo koristimo 1 jojofon 6-8 godina. I sada me zanima koji bi to Android odradio na prvoj originalnoj bateriji i da naravno dobiva cijelo vrijeme najnovije updatee, tako da za mene jabuka vrijedi ako ništa, barem zbog toga jer ih mi baš iscjedimo. ![]() Trenutno sam na 14, a gđa je na XR kojemu je baterija ošla totalno u kiflu, evo "jedva" izdržao mob 7 godina (moram priznati da ne znam da li sam ovoliko dugo imao glupofone ![]() ![]() ![]() ![]() Inače ne bi ni kupovao mob, sada me sexa dio gdje nije više lightning nego USB C, pa više ne možemo okolo nositi 1 kabel, ali dobro, 1st world problem. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6977 |
Premium
Datum registracije: Aug 2012
|
Prije dan ili dva, još ih je bilo za kupiti u mikronisu. Više ne mogu pronaći niti jedno mjesto gdje bi ih bilo na stanju. Pretpostavljam jedino kod operatera, ali to je čovjeku s ulice koji ne uzima preko firme teško dohvatiti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6978 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Nema razlike ni firma ni privatno... evo ja uzimam 5 komada za firmu preko HT-a i čekam samo ponudu već 3 dana... ok, odobravaju se neki dodatni popusti, ali svejedno ide sporo i za firme
![]() |
#6981 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Kad si već uploadao ovo da pitam ako netko zna. Htio bi kupiti aplikacije za tvrtku preko appstore-a i distribuirati ih korisnicima, ali kad se pokušam registrirati na ABM, nema opcije odabira Hrvatske kao zemlje. Koliko ja vidim ABM uopće nije dostupan u HR. Jel netko ima savjet kako da kupim npr Pixelmator na firmu i dobijem račun za to?
![]() |
#6983 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
Apple Blames In-Store MagSafe Chargers for iPhone 17 Pro Display Model Scratches https://www.macrumors.com/2025/09/24...safe-chargers/ so apple ![]()
![]() |
#6985 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Koja je fora s garancijom na Apple uređaje? Jel 1 godinu ili 2? Gledam Istyle i pod svakim uređajem piše 1 godina, a drugu godinu naplaćuju dodatno. Što je s onom direktivom od EU da je jamstvo 2 godine na elektroničke uređaje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6987 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6988 |
Premium
|
Sve u RH je 2 godine, tako da se ne brini. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6989 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
Da su korektni, fino bi napisali jamstvo proizvođača 1 godina, jamstvo trgovca u skladu sa EU zakonom 2 godine, ili nešto slično. Ovako sigurno padne koji naivac koji ne iskoristi drugu godinu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6990 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
To je samo za fizičke osobe, right?
![]() |
|
|