|
![]() |
#1381 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Ma jasno, nije neka sreća od routera. Kolega je isto imao Nokiu, 2 komada. Na oba je radio samo jedan port, morali staviti switch na taj port da bi ostalo spojio. Istekao ugovor, otisao je sa telemacha. Ja bi najradije uzeo unifi sa optikom i da mogu full.izbaciti provider opremu. Ali nisam gledao niti se raspitivao da linje tako šta moguće |
![]() |
![]() |
![]() |
#1382 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
Poslano sa mog SM-S928B koristeći Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1383 |
Premium
Datum registracije: Aug 2011
|
@Thermaltake Pokusavam shvatiti kako ti se to deasava. Kad uštekaš Asus u 2.5Gbps port, Nokia taj port valjda tretira kao bridge pa se IPTV promet preusmjeri kroz Asus. Zato box više ne vidi DHCP Nokie, nego DHCP Asusa i tu padne IPTV. To je moja teorija. Na TV boxu ugasi DHCP i stavi staticku IP adresu od Nokijnog subneta. U ovom slučaju Nokia i Asus moraju biti na razlicitom subnetu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1384 | |
1
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#1385 | |
Premium
|
Citiraj:
Ček, a zašto uopće uštekavaš išta u Nokiu ako je u bridge-u? Smisao bridge-a je taj da tvoj router odradi sav posao, a ne od operatera, a ti mješaš i kruške i jabuke. Poštekaj sve u Asus, njega u Nokiu i vozi... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1386 |
Premium
Datum registracije: Apr 2017
|
A EON Box nije ni klasičan IPTV nego Android box koji nudi OTT EON... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1387 |
Premium
|
Pa zato mi nije ništa više jasno... Kaže da kad ušteka Asusa i sve spoji na njega onda je OK, ali ako se uštekava u Nokiu onda malo nešto radi nešto ne... Nokia je u bridge-u, nije u bridge-u... ![]() Ja svoju Nokiu držim u ormaru iz kojeg ide jedino LAN kabel do moje opreme u koju je sve uštekno. Nisam ju taknu evo skoro već dvije godine i radi sve tip-top. Fkt nemam zamjerke i da me sad netko pita preporučio bih mu Telca odmah. Još da samo mogu i tu Nokiu izbaciti iz igre, di bi mi bio kraj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1388 |
Premium
|
Nisam skroz upućen, jel probao preko WiFija spojiti box? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1389 | |
1
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Probao sam preko wifi-a i radi, ali ne želim imat preko wifi-a hoću imat na lan spojen box ko šta bi i trebao bit, ali ne lan od mog rutera nego na Nokiju od Telemacha.
P: Razne PC i serverske komponente, Laptope, Dijelove za laptope... Zadnje izmijenjeno od: Thermaltake. Jučer u 13:26. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1390 |
Premium
|
O Bože! 🙄 |
![]() |
![]() |
![]() |