|
![]() |
#83701 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Jedina udobnija sjedala su bila u Renolu Laguni. Taj auto sam volio, a kvario se u 3PM. Mehaničaru sam pola vikendice sagradio. 😂
![]() |
![]() |
#83703 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Jal? Za F11 i polovan Hyundai? To je kao da budem ljubomoran na nekog tko se hvali da jede paštetu iz Njemačke. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83704 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Pa tim jos gore da tako komentiras. U cemu je onda tvoj problem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#83705 | |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Saznao sam na krivi nacin - pokusao montirati V2 i tablica pada. Ispada da HR i DE tablice nisu istih dimenzija. Jebem ih ja, tek sad sam nabasao na link na njihovoj stranici na kojoj pise koja verzija pase za koje zemlje 🤦🏻 Treba netko nosace za DE tablice? Prodajem povoljno 🤣 Edit: Ovi pašu za HR tablice Plexiclick® V1, 110mm (Aluminium plate)Netherlands, Croatia, Norway, Spain Dezentofix® V1, 110mm Netherlands, Croatia, Norway, Spain Zadnje izmijenjeno od: Cuky. 18.09.2025. u 17:48. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83708 | |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
https://altigiri.hr/produkt/mono-okvir/ Ista mjera (nisam se vodio time) + napomena da su za hr (samo to sam gledao). Nosac je nis posebno i preskup za to sto nudi. Plastik fantastik. Barem nemam vise reklamu. Ljeto i ~2000km je prezivio...
![]() |
![]() |
![]() |
#83709 |
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
Zanimljivo... Tesla Model S Plaid u Njemackoj izgorio nakon sto je udario u drvo iz jos 'neutvrdjenih razloga'... S obzirom kolko konja ima, sta se tu ima utvrdjivat, covjek izgubio kontrolu, ubio sebe i dvoje djece... ![]() https://www.index.hr/vijesti/clanak/...sti_ostalo_d_0 A za gasenje EVa treba kolko ono cisterni vode? I to ne da ga se ugasi, nego samo da se sprijeci sirenje pozara jer ga se ugasit bas i nemre...
![]() |
#83711 | ||
Flajing super šiiiip
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
To sam taman prije Insignie odlučio, da kad god kupujem novi auto, ako nije baš kriza za financije (u kojem slučaju ne bi ni kupovao novi auto ali ajde) - uzimam vrh sjedala koje dotični automobil nudi. Hoću biti opušten i neukočen nakon vožnji. A ovo za lagunu - vjerujem da se kvario, ali taj auto mi je u svakoj generaciji bio tiha patnja ![]() Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#83712 |
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
Jbt sto ne volim prodavat dijelove za aute, to takvi krkani dolaze da je to strasno... Doso lik maloprije po neki komad sto sam prodavao za Audija, vec neko vrijeme mi stoji, zelim se toga rijesit... Dogovorili XY EUR, lik doso po to, provjerio jel to to, u kakvom je stanju, vec ja to njemu spakirao u auto i pitam ga da mi plati, kad on meni poceo - jel moze kakav popust... Pa ono, jbt, skinuo sam ti vec XY EUR od cijene na Njuskalu, sta imas vise od toga trazit?! Jeee, pa tebi to samo stoji, vamo tamo... Reko - pa je, ali da sam na ebayu stavio po toj cijeni bi sutra oslo... I ajd, spustim ja njemu nes sitno tipa 5%, on i dalje zica, oce 15%... Ma idi mrs, ne moze... I jos pita dal moze vratit ovaj unit ako mu ne radi, a ja budala velim - moze, i vratim ti novce... Sva sreca pa je neki lik poceo trubit jer smo mu smetali pa je morao iskesirat kolko sam ga trazio... Kod kompjuterskog hardvera ko da imam posla sa skroz drugim tipom ljudi, sve pristojni, kultivirani, rijetko kad na krkana nekog naletim... Padobrance sa Njuskala koji salju ponude upola oglasene cijene bez pardona stavljam na ignore listu... Sve si vise mislim da ne zelim imat vise posla sa dijelovima za auto, imam jos par komada za rijesti - instrument tablu i onaj centralni ekran i nakon toga dovidjorno...
![]() |
#83713 |
49%winner
|
Meni je lik to napravio kad sam prodavao nove gume. Em je bilo jeftino, em sam mu jos spustio samo da dodje po njih jer sam ih prodavao mjesec+ dana... I ukrcali ih skupa u gepek i lik ladno pita moze li za xyz eura (tipa 20ak eura nize od dogovorenog) jer je osobno dosao po njih (a nasli se na trecoj lokaciji, jbt i ja sam vozio). Samo sam uhvatio gumu iz gepeka i rekao mu u stilu "da si me ranije pitao vjerojatno bi i dobio, a ne sad pred svrsen cin". Ma jebes te marketplace spike, necu krepat jer nisam prodao item, ali nekad ga eto necu prodati iz principa. Platio je na kraju koliko smo rekli
![]() |
![]() |
#83714 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
Utovarimo gume i da mi lik 300, ja da ću mu vratiti, a on na to "nek bude za kavu". 😂 Bog, živio... 😁 Poslano sa mog PGT-N19 koristeći Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83715 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Vezano za nosace za tablice, svoje sam zel tu pa ak nekog zanima nek baci oko. https://www.shop-3dprintdesign.com/c...ice-bez-okvira
![]() |
#83716 | |
The mighty pirate
|
Citiraj:
Nazove, pita jel to zadnja cijena. Velim je, ak nađe jeftinije, dam mu po toj jeftinijoj cijeni. Veli ok, nema problema, i čim se pojavi na vratima, prvo pitanje je, jel može za xy manje...kad je već ovdje Nije samo HR, i u UK je ista priča. Veli jadan, mora putovati do mene i da mu smanjim cijenu za cijenu taksija u oba smjera. Odgovorim da je putovanje javnim prijevozom odličan način za upoznati grad, pa obično ne dođemo dalje od tog ![]()
![]() |
![]() |
#83717 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Gledam nesto el auta pa me interesira ako kuci punite auto(navecer, jeftina struja), cca 12 000km godisnje, potrosnja 15-20kwh. E sad dali Hep nakon neke potrosnje podize cijenu struje, jer trenutno sam na nekih 2700kwh godisnje, pa bi po mojoj racunici s el autom otisao na cca 5000kwh... |
![]() |
![]() |
![]() |
#83718 | |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |