|
![]() |
#2881 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
![]() |
#2882 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
renutno sam na t-mobileu i mreža, internet i govorne usluge, su ok. Međutim najskuplja je u odnosu na A1 i Telemach. Kakva je kvaliteta te druge dvije mreže? Telemach je dosta ulagao zadnjih godina, ranije mu je pokrivenost bila loša ... jel se što popravilo? Navodno još nemaju VoLTE. Čitam da A1 u nekim dijelovima zemlje ima lošu pokrivenost (uz obalu) ( s druge trane fiksne usluge si im sasvim u redu, vjerojatno najbolje od ova tri providera) Što mislite ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2883 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Paket i cijena, Bonbon pretplata. (zeleno su prenesene jedinice od mjeseca ranije). ![]() ![]() Iskombiniraj takvo nesto, T mobile i A1 u originalu previse naplacuju. Poslano sa mog RMO-NX1 koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#2885 |
Creeper
|
Najbolja opcija je A1 Savršena +, platiti jedan račun, podnese se zahtjev za prijenos broja u neku drugu mrežu i onda nazovu.
![]() |
#2886 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
ili ova niža 13,50 duplanje više nema, prošla akcija a ako ides na duplanje, popust maknu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2887 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2888 | |
Dino Saur
Datum registracije: Jan 2012
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2889 |
Creeper
|
![]() |
#2891 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2893 |
Creeper
|
![]() |
#2894 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2895 |
amigo
|
Iz prakse vidim da nije bio aktivan. Prije par mjesecu su mi iz A1 korisnicke sluzbe potvrdili da VoWifi nije dostupan za obicne korisnike nego samo za poslovne. Od nedjelje vidim VoWifi ikonicu i da mi pozivi idu preko wifia. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2896 | |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Ističe mi 8,19€za Veliku kombinaciju u Bonbonu, dobio SMS Citiraj:
![]() |
![]() |
#2899 |
Tehničar
Datum registracije: Dec 2011
|
Istice mi na a1 ugovor za mob i za fixnu liniju. Nisam dobio neku ponudu od njih sa popustom, mislio sam vidjet u telemahu sta nude. Imaju optiku kod mene provucenu pa mi interesantno. A1 je optika do zgrade pa koaksial po stanovima. Ostao bi mozda na a1 ako bi dali neku ok ponudu, al nije mi tesko ni prec. Ima neka caka za iskamcit nesto jeftiniju ponudu? Neki "tajni" broj? 😁 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2901 |
Registered User
|
Jel još negdje ima neograničeni internet za 17€? Navodno je tako nešto kompare nudio... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2902 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
zzz istekla mi ona promocija na bonbonu sa popustom te me xl izasao oko 13€ od iduceg mjeseca mi ide na 16.5€ naravno da ovi ne nude nikakav popust vise ![]() sto uzeti sada,imam 6 brojeva u obitelji kod njih pa se mjesecno skupi skoro 20€ vise ![]() ![]() ![]() ![]() nabaso sam na tomato 57000jedinica za 10,10€ na pretplatu,bez ugovora 12mjeseci mi ta cijena,dali ima kakvih caka tu ili prebacujem se slobodno? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2905 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2906 |
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
57000 jedinica na tomatu je 10.10€ na 12 mjeseci pretplatu. Nakon toga ide na 20.20€, ili što već bude tada, vjerojatno sve opet promjene. Tako da ako je ovo regularna cijena 10.85€, to je sasvim OK.
![]() |
#2907 |
Premium
Datum registracije: Jul 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|