|
![]() |
#82591 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() Nije do uštede nego do optimalne kupnje. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82592 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
- dulje traju - po snijegu su bolje od konkurencije - po kisi su dosta losije I zbog tih kisnih rezultata nekako isto vise sada naginjem Bridgestone Turanzi, Pirelli SF3 ili Continentalkama... jel netko mozda imao slicne nedoumice? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82593 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Imao sam te nedoumice i odlučio zadržati ljetni/zimski set odvojeno. Kako god okrenem imam neki kompromis sa univerzalkama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#82594 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
svi ih imamo ![]() Ako se ide na dva seta, uzmemo primarno kisu (i ponesto hladnije vrijeme) i opet na testovima isplivaju zimulje kao bolje (npr Blizzak ili TS-870). A cak sam imao ideje ljetne+all-season umjesto ljetne+zimske |
![]() |
![]() |
![]() |
#82595 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Ima li netko kakav kontakt u KMAG-u? Otišla mi getriba, Kia ne priznaje garanciju, cijena popravka je 4200e, 4 dana šaljem mailove i zove i nitko ništa ne odgovara niti poduzima pa se pripremam za sljedeći pravni korak. Hvala!
![]() |
#82596 | |
Pod naletima kopita zla
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82597 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82598 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() Iskreno, cisto sumnjam da ce ti miselinke biti trajnije, jednostavno ti tezina Suvaga ubije te gume, tj smanji im trajnost. Tako da sam sada na dva seta guma, conti zimske i conti ljetne. Na kraju krajeva mislim da bi s obzirom na nedostatak snjega i leda, cak furao ljetne cijele godine da sam u rvackoj. Ovdje nesmijem jer ce mi ako dodje do bilo kakvog sranja kasko i obavezno odjebati policu. Ono sto me fascinira zapravo je i sama promjena guma, kako sada imam samo jedan set felgi, mijenjam gume i to veselje me dodje 60 eura u Zegeju. Ono jebote 450 kuna po starom samo za promjenu, lebac ti jebem. To sam zapravo htio izbjeci sa kupnjom all season guma ali ono nije mi neka usteda ako vec nakon 2-3 sezone moram kupovati nove gume. Ovako mi s obzirom da su premium gume i ljetne i zimske traju sigurno 5-6 godina jer ne radim puno kilometara.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82599 |
Pod naletima kopita zla
|
A kaj misliš da te u RH ne bi jebali iz kaska da napraviš sranje zimi sa ljetnim gumama? ![]() ![]() Nije to ništa drugačije od centralne turske u kojoj živiš. ![]() p.s škoda je došla sa continentalkama ali ok eco govno koje su dobile grbu nakon pol godine kaj sam ih vozio. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#82601 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Sto se tice centralne turske, ruke ti se osusile, babe te nesrecom zvale ![]() ![]() @spawn Na mazgi sam radio par tisuca km po zimi sa zimskim, s obzirom da je isto bila premium guma mijenjao sam ih nakon puno vise od 6 godina, sram me reci koliko. A sto se tice all season svake godine im rapidno pada kvaliteta tako da je i pitanje da li izdrze 3 godine a da ne pricam o svojstvim tijekom druge i trece godine. Takva je barem situacija na Suvovima s obzirom na tezinu. Mislim da bi duze trajale ne ostalim ne suv autima. Tako da sam ja nakraju izvagao situaciju i otkanto all season. Zadnje izmijenjeno od: Master_Hrc. 31.07.2025. u 10:46. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82602 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82603 | |
Pod naletima kopita zla
|
Citiraj:
Ideja je i onako nako tri godine djorati gume na vozilima koja se voze tj. škodo i mazgo, a citrač..bude bila dobra all season makar 5-6 godina. Em je auto lagan, ne vozi se puno i ne razvijam neke brzinje s njim. ![]() Da. bridgestone izgledaju stvarno solidno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82605 |
Premium
Datum registracije: Jul 2021
|
![]() |
#82606 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
uzmeš HAK člansku karticu, koja košta 50 eura godišnje, i koja ti pokriva 2 x izmjene seta gume godišnje. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82608 |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82610 |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
ne znam jesam već pisao ali staroj su prije koji mjesec sjebali jednu gumu, skroz ju razrezali pri skidanju, visio je komad gume koji nasjeda na felgu.. samo su ju stavili u gepek i rekli sve valja, app metoda.. vidjela je tek kad je došla kući.. s tom gumom sam otišao svom vulkanizeru da vidi jel pri skidanju otišla ili možda u vožnji, i čim je pogledao kaže da je, razrezali su je oni.. pravili su se mutavi kad sam otišao do HAKa, tj voditelj se pravio mutav.. ajde sreća pa je bila neka starija guma, ionako je bilo vrijeme za nove |
![]() |
![]() |
![]() |
#82611 |
Premium
|
Uf grdo....ali jedina utjeha je da je bila stara, zamisli da ti razreze gumu od 200 eura, mozes se zaliti upravi vodovoda :/ @Hamdija Ok, ti nebi stavio na tacke amdejac je stavio na tacke, stas, svakavih ljudi ima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#82612 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() |
#82614 | |
Moderator
|
Citiraj:
https://www.njuskalo.hr/strojevi-gno...oglas-45595662
![]() |
![]() |
#82615 | ||
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
do ovoga da odbijaju garanciju? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#82618 |
Pod naletima kopita zla
|
A jesi li probao kontaktirati KIA europe? Ili tamo KIA Koreja ili tak nekaj? |
![]() |
![]() |
![]() |
#82619 |
Moderator
|
![]() |
#82620 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ima li tko kakvih iskustava sa Hyundai Santa Fe 2018-2023 sa 2.2 dizlom? Opet me svrbi da mijenjam auto, a ne znam ni ja zasto. I ne, ne zelim onu gadost iza 2023ce. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|