|
![]() |
#82502 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
I dalje ću zagađivat. Trubit biciklistima. Prolazit kraj njih na milimetar. Ljut sam na njih. Vratio sam se jučer iz Istre. To je magnet za luđake na biciklima. Koje gluposti rade po cesti. Stvaraju kolone. Užas.
![]() |
![]() |
#82503 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Ti baš tražiš nevolje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#82505 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Ujutro kak je friško spustio prozore da uđe malo svježeg zraka. Uživao sve dok majstor u BMW 1, 118d nije dao gas. Očito mu sva ekologija ugašena,. Peklo me za oči i usta od smrada. Ne kužim kak on prođe EKO test i zakaj se ti neki ekstra štetni spojevi ne testiraju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#82507 |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
Potpisujem Maxa, imam DPF, pardon FAP i nema tih para da ga ugasim, a siguran sam da će potrajat. Ne samo to nego je i "Prečipan", a tuneri točno znaju o čem pričam. Kad hoćeš i zadnjih 5-10 konja izvuč, pa nema veze, nek dimi.
![]() |
#82508 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2018
|
Citiraj:
Nisam iz Zagreba pa nemam preporuku majstora ali nedavno sam imao havariju s klimom pa eto samo savjet. Ako taj zvuk nisi prije čuo ili je bio dosta slabiji, ne pali klimu, traži majstora. Meni je remenica na kompresoru blokirala(ucvikala).Auto nije bio u voznom stanju. Sreča u toj nesreći je ta što sam skretao u dvorište ![]() Zamisli samo havariju dok si negdje na putu. Pozz
![]() |
![]() |
#82509 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82511 | |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82512 |
#erase startup-config
|
Možda je “majstor” pretegnuo kanalni remen? |
![]() |
![]() |
![]() |
#82514 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82515 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
"South-Korea is the only nation whose national sport has a sequel." Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 28.07.2025. u 09:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#82517 | ||
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Pa to zapravo nije tak loše, ja sam mislio da je situacija puno gora. Žao mi je što gase nuklearke u Europi, umjesto da ih grade više. S druge strane, meni nije uopće stvar odakle energija, već da se ne zagađuje u gradu, što ispuhom, što bukom. U ZG to nije to nije još toliko izraženo, ali u većim gradovima, buka je odvratna, a dobar dio te buke je od auta. Citiraj:
Svi furaju bajkove, svagdje biciklističke. Tisuće bajkova na ulici za najam, poklikaš app, uzmeš, dovezeš se, ostaviš, uslikaš bajk i ajmo dalje. Al najbitnije, totalno drugačiji mentalitet ljudi, ponašanje u prometu, klopa, stavovi, ma sve. Baš sam ostao paf, pogotovo kad sam se vratio u HR. ![]() Dobili u rentacaru VZ5 umjesto Octavie, nismo nigdje vozili preko 110km/h ![]() ![]()
Sent from AS/400. Zadnje izmijenjeno od: Pupo. 27.07.2025. u 21:56. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#82518 |
Pink Floyd fan
|
Dijagram iznad se može čitati i da 51.79% dolazi iz ne fosilnih goriva. Što je više od pola a to je zapravo vrlo dobar rezultat. Tako da, stvar interpretacije ![]() Sent from my moto g stylus 5G - 2024 using Tapatalk
![]() |
#82524 |
Premium
|
I koliko sam upoznat, barem je tako bilo prije par godina, ako uzmes od firme imas po njihovom zakonu garanciju, ako uzmes od privatnika nemas. Covjek na miatinom forumu naucio da je dobro napravio kad je uzeo od firme ![]() I da sto se tice skidanja kilometara, mislim da je ipak sigurnije od pravne osobe uzimati. Sto se tice HEP-a, pa to je super rezultat s obzirom na nikakva ocekivanja ![]() Zadnje izmijenjeno od: Master_Hrc. 28.07.2025. u 08:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#82525 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
![]() |
#82527 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Nema toga sa uvjetovanjem garancije u Njemackoj jer to u stvari i nije garancija nego nesto sto se zove "Gewährleistung" i to je obavezna dati svaka pravna osoba kad prodaje bilo sto. E sad, ne znam jel se to odnosi samo na prodaje kada je kupac u Njemackoj ili vazi i za cijelu EU. A to sa kilometrazom je sarena tema. Bude dosta auta sa vracenom kilometrazom i kod Turaka preprodavaca, i obicno takve aute ne zele prodati kupcima u Njemackoj nego naglase da je samo za izvoz jer onda im ne mozes nista. Ja bih auto svakako najprije provjerio i ispravnost i kilometrazu pa ga onda tek kupio, neovisno da li je od pravne ili fizicke osobe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#82528 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82529 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Kad sam htio uvesti auto iz DE gledao sam samo pravne osobe baš zbog skidanja kilomentara itd. Firma u koja je trebal araditi uvoz je isto rekla da sa fizičkim osobama ne želi imati posla zbog par loših iskustava tak da samo renomirane auto kuće. Ništa šoderaši itd. Za par kaj sam mu ih poslao mi je rekao da zabiđem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#82530 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
najbitnija stavka ti je da u oglasu ne piše for export only. ako piše ta rečenica, u 90 % slučajeva znači da postoji neki zajeb. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|