|
|||||||||||
|
|
#82441 | |
|
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
|
|
|
|
#82443 |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
|
|
|
|
|
|
#82444 | |
|
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Može se prebaciti na neki stariji i jeftiniji plin preko adaptera, ali nebude baš radilo kao 1234. Ako bog da za 10 dana naučit će srpski, makedonski, albanski i crnogorski. 😂
Zadnje izmijenjeno od: Amdejac. 23.07.2025. u 15:30. |
|
|
|
|
|
|
#82445 |
|
Premium
Datum registracije: May 2018
|
|
|
|
|
|
|
#82447 | |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Vis je odlican ![]() Imamo u Komizi kucicu (36m2) sa vrtom, rentamo je turistima kad mi nismo tamo. Vitaru smo kupili kad i kucu (2017) da bude otocno vozilo ali se meni previse svidjela, pa je ipak uglavnom u Splitu. Registracija je 2017 KZ 😁 Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
|
|
|
#82448 | |
|
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
https://www.instagram.com/reel/DMNk2...pzdGpzd2pmcw== |
|
|
|
|
|
|
#82450 |
|
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
|
|
|
|
|
|
#82451 | |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
https://en.wikipedia.org/wiki/M%C3%B8lleh%C3%B8j
|
|
|
|
#82452 | |
|
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Automobili
Citiraj:
Imao sam 25min laganini do posla svako jutro na biciklu. Bio je to lijepi đir taman da me razbudi. Sada imam više od sat vremena jer sam se preselio. To je sada već postao lagani trening. Ne vozim na baterije ![]() Ne znam izračunati koliko me ta fizička aktivnost košta zdravlja zbog udisanja neispravnih dizla, čestica gume, kočnica… a ne znam ni koliko sam profitirao na zdravlju zbog kretanja umjesto sjedenja. Imam još malo 46 na grbači, uredan sistematski i dobar BMI. Stavio sam na papir koliko bi me put na posao koštao da sam kupio auto i vozio svaki dan zadnjih pet godina. Brojka je poprilično velika. Gubitak vrijednosti auta, osiguranja/registracija/porezi, servisi, gorivo, parking… a tu je i stres od prometa kojeg na biciklu praktički nemam jer mi je takva ruta. Kao lijepi bonus: na biciklu nisam nikada čekao u gužvi kamoli zaglavio u prometu Kad je kiša ili snijeg odem busom. |
|
|
|
|
|
|
#82454 | |
|
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
I dalje ću zagađivat. Trubit biciklistima. Prolazit kraj njih na milimetar. Ljut sam na njih. Vratio sam se jučer iz Istre. To je magnet za luđake na biciklima. Koje gluposti rade po cesti. Stvaraju kolone. Užas.
|
|
|
|
#82455 |
|
#erase startup-config
|
Ti baš tražiš nevolje ![]() |
|
|
|
|
|
#82457 |
|
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Ujutro kak je friško spustio prozore da uđe malo svježeg zraka. Uživao sve dok majstor u BMW 1, 118d nije dao gas. Očito mu sva ekologija ugašena,. Peklo me za oči i usta od smrada. Ne kužim kak on prođe EKO test i zakaj se ti neki ekstra štetni spojevi ne testiraju. |
|
|
|
|
|
#82459 |
|
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
Potpisujem Maxa, imam DPF, pardon FAP i nema tih para da ga ugasim, a siguran sam da će potrajat. Ne samo to nego je i "Prečipan", a tuneri točno znaju o čem pričam. Kad hoćeš i zadnjih 5-10 konja izvuč, pa nema veze, nek dimi.
|
|
|
#82460 | |
|
Registered User
Datum registracije: Apr 2018
|
Citiraj:
Nisam iz Zagreba pa nemam preporuku majstora ali nedavno sam imao havariju s klimom pa eto samo savjet. Ako taj zvuk nisi prije čuo ili je bio dosta slabiji, ne pali klimu, traži majstora. Meni je remenica na kompresoru blokirala(ucvikala).Auto nije bio u voznom stanju. Sreča u toj nesreći je ta što sam skretao u dvorište ![]() Zamisli samo havariju dok si negdje na putu. Pozz
|
|
|
|
#82461 |
|
Premium
Datum registracije: May 2006
|
|
|
|
|
|
|
#82463 | |
|
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#82464 |
|
#erase startup-config
|
Možda je “majstor” pretegnuo kanalni remen? |
|
|
|
|
|
#82466 |
|
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
|
|
|
|
|
|
#82467 |
|
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
"South-Korea is the only nation whose national sport has a sequel." Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 28.07.2025. u 10:26. |
|
|
|
|
|
#82469 | ||
|
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Pa to zapravo nije tak loše, ja sam mislio da je situacija puno gora. Žao mi je što gase nuklearke u Europi, umjesto da ih grade više. S druge strane, meni nije uopće stvar odakle energija, već da se ne zagađuje u gradu, što ispuhom, što bukom. U ZG to nije to nije još toliko izraženo, ali u većim gradovima, buka je odvratna, a dobar dio te buke je od auta. Citiraj:
Svi furaju bajkove, svagdje biciklističke. Tisuće bajkova na ulici za najam, poklikaš app, uzmeš, dovezeš se, ostaviš, uslikaš bajk i ajmo dalje. Al najbitnije, totalno drugačiji mentalitet ljudi, ponašanje u prometu, klopa, stavovi, ma sve. Baš sam ostao paf, pogotovo kad sam se vratio u HR. ![]() Dobili u rentacaru VZ5 umjesto Octavie, nismo nigdje vozili preko 110km/h . Kazne su brutalne, ako se dobro sjećam za svakih 3km/h preko 70€ i nema skidanja 10% ![]()
Sent from AS/400. Zadnje izmijenjeno od: Pupo. 27.07.2025. u 22:56. |
||
|
|
|
|
|
#82470 |
|
Pink Floyd fan
|
Dijagram iznad se može čitati i da 51.79% dolazi iz ne fosilnih goriva. Što je više od pola a to je zapravo vrlo dobar rezultat. Tako da, stvar interpretacije ![]() Sent from my moto g stylus 5G - 2024 using Tapatalk
|
![]() |
|
|