Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Internet i mrežne tehnologije > ISP > HT
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 24.07.2025., 15:56   #6781
skalar
Premium
Moj komp

skalar's Avatar

Datum registracije: Apr 2015
mislim da je gotovo sigurno dug,jer kako mi je objašnjavao prodaja t-coma svojevremeno, dug ide na broj telefona,tako da nema baš puno veze tko je vlasnik linije,
,razlog je bio da su podstanari uzimali ugovore i selili prije isteka ugovora ,a t-comu je bilo lakše naplatiti od vlasnika objekata,nego njih tražiti po hrvatskoj,
samo problem je ako samo jedan račun nije plačen dug se mogao od onda popeti na pitaj boga koliko.
moj savjet ti je piši mail na prigovori@t.ht.hr i pitaj točno razlog zbog čega je to tako i kako to riješiti.
telefonski to nikada nečeš saznati

-

skalar je offline   Reply With Quote
Staro 24.07.2025., 16:12   #6782
tinovator
Registered User

Datum registracije: Oct 2020
Ne znam jel to ima smisla pošto su zadnji stanari bili unutra prije sigurno više od 5 godina. Provjeravao sam i par kuća dalje u ulici gdje mi živi prijatelj i gdje je ista optika provedena ni za njega ne nudi optički priključak.
Na prvom pozivu prema SZK mi je rečeno da se javim pa će netko u roku 15-30 dana doći spojiti, onda su druga dva poziva rekla da nema te opcije jer je navodno tehničko ograničenje tako da vipe ni sam ne znam.

A realno od ostalih opcija imam vrlo malo izbora. Parica, 4G sa 600GB ili Starlink ako se nešto ne promijeni u međuvremenu.
tinovator je offline   Reply With Quote
Staro 26.07.2025., 09:57   #6783
jopasaable
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Jun 2014
Salji mail, nemas sta za izgubit mozes samo saznat gdje je problem i zasto je zabrana klikanja i potencijalno rijesenje mozda saznas, samo salji i pitaj, jer telefonski oni ne vide i ne znaju mnogo toga
jopasaable je offline   Reply With Quote
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Isključeno

Idi na