|
![]() |
#82471 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Aha, o prednjoj govorimo. Ok, nemam iskustva s tim. Nije svako približavanje parkiranje, tako da, kužim. Ne bi se pouzdao u kameru napred, tu su seznori i jednostavno iskustvo presudni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#82472 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82473 | |
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
Jedino se te upute navigacije mogu seliti sa lijevog na desni "kruzic". BTW, ne znam za Android, na CarPlayu se te upute pojave na cajgerima samo ako koristis Apple Mapse, ne i za Google Maps.
![]() |
![]() |
#82475 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Ekipa, sjećam se da ste neki pisali stranice novih auto dijelova negdje izvana, nemogu nikako pronaći. Hvala! Na povratku s godišnjeg mi napola propalo kvačilo 100km od kuće, ali uspio sam nekako doći kući. Očekivao sam da ode skoro al mu vrag nije dao mira pa baš na godišnjem. Scenic 3 2013 1,6 dci 96kw sa nepunih 150k km. Zadnjih 6g napravio 30k km ![]() Poslano sa mog Oneplus koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#82476 | |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82477 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82478 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Ako nadjes dijelove na dapartu, provjeri i impexautodijelovi.hr da nema sta po slicnoj cijeni. Iz nekog razloga mobilni sajt im je u poluraspadu pa otvori na kompu.
![]() |
![]() |
#82479 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2012
|
Motointegrator.de takodjer, ja od tamo narucujem |
![]() |
![]() |
![]() |
#82480 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Daparto je nesto kao nabava.net. Nadjes sta ti treba, oni nadju najpovoljnijeg, izoptimiziraju ti to sve da najpovoljnije prodjes, a preko njih mozes i naruciti. Motointegrator i ATP su isto kod njih, tako da nema potrebe posebno ih pingati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#82481 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Ekipa, kad pri prodaji auta piše da "Auto glasi na ime" što to točno znači? Da se plaća ili ne plaća porez? Prijenos vlasništva? Auto je 2022g i ima 110 kW
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 23.07.2025. u 11:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#82483 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Momci, kome odvest Twingo 1.2 benzinca da pogleda klimu? Kod paljenja kompresora cuje se glasan zvuk (ko uklop sklopnika). Inace kad se upali sve uredno hladi i puse, nema nikakvog glasanja kanalnog remena. Prije par dana odradjen mali+ veliki servis i otad se to cuje. Kaze meho da on nema pojma sta je, da bi netko ko popravlja klime na autima mogao znat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#82485 | |
Premium
Datum registracije: May 2018
|
Citiraj:
Plaćaš prijenos, ako se radi o benzincu, dizelu. Ako se radi o električnom ne plaćaš prijenos kupnjom od fizičke osobe. Ako je auto na firmu, ne plaćaš prijenos nebitno o kojem pogonskom gorivu se radi. Ako plaćaš, prijepis te košta 584 eur za takvo vozilo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82486 |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
https://www.index.hr/vijesti/clanak/...ti_najnovije_d odi to provjeri što prije da ti se ne zariba nešto konkretnije |
![]() |
![]() |
![]() |
#82488 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Vlasnik je u tom slučaju fizička osoba, ali obrati pozornost na oglase koji se navode da idu na ime kupca. To u pravilu znači da je vlasnik švercer koji ima "prazan" kupoprodajni ugovor (ime kupca je prazno). Drugim riječima, kupio je auto, ima ugovor koji čeka "novog vlasnika". Jer ima određen broj vozila koje možeš kupiti i prodati u jednoj godini, a da to radiš kao fizička osoba bez plaćanja poreza.
![]() |
#82489 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#82491 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82492 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Može se prebaciti na neki stariji i jeftiniji plin preko adaptera, ali nebude baš radilo kao 1234. Ako bog da za 10 dana naučit će srpski, makedonski, albanski i crnogorski. 😂
Zadnje izmijenjeno od: Amdejac. 23.07.2025. u 14:30. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82493 |
Premium
Datum registracije: May 2018
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82495 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Vis je odlican ![]() Imamo u Komizi kucicu (36m2) sa vrtom, rentamo je turistima kad mi nismo tamo. Vitaru smo kupili kad i kucu (2017) da bude otocno vozilo ali se meni previse svidjela, pa je ipak uglavnom u Splitu. Registracija je 2017 KZ 😁 Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82496 | |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
https://www.instagram.com/reel/DMNk2...pzdGpzd2pmcw== |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82498 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82499 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
https://en.wikipedia.org/wiki/M%C3%B8lleh%C3%B8j
![]() |
![]() |
#82500 | |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Automobili
Citiraj:
Imao sam 25min laganini do posla svako jutro na biciklu. Bio je to lijepi đir taman da me razbudi. Sada imam više od sat vremena jer sam se preselio. To je sada već postao lagani trening. Ne vozim na baterije ![]() Ne znam izračunati koliko me ta fizička aktivnost košta zdravlja zbog udisanja neispravnih dizla, čestica gume, kočnica… a ne znam ni koliko sam profitirao na zdravlju zbog kretanja umjesto sjedenja. Imam još malo 46 na grbači, uredan sistematski i dobar BMI. Stavio sam na papir koliko bi me put na posao koštao da sam kupio auto i vozio svaki dan zadnjih pet godina. Brojka je poprilično velika. Gubitak vrijednosti auta, osiguranja/registracija/porezi, servisi, gorivo, parking… a tu je i stres od prometa kojeg na biciklu praktički nemam jer mi je takva ruta. Kao lijepi bonus: na biciklu nisam nikada čekao u gužvi kamoli zaglavio u prometu ![]() Kad je kiša ili snijeg odem busom. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|