|
![]() |
#82441 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Nema više pravila. Ja ne idem na more ili na jug uopće u vrijeme kada je gužva, izbjegavam produžene vikende, sve što se spaja, ako idem, idem rano ujutro i za sada, da pokucam, 10+ godina nisam naletio na gužvu. Ali to je stvar organizacije. Ali ako vidim da je produženi vikend, npr. sada, 05.08., znam da će svi iz ZG ići na more u petak, vikend prije. Nema šanse da se ja uputim na more u petak iza posla ili subotu ujutro. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82442 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
Ali najbolje je kad je neka nesreća... Kad je u drugom mjesecu bilo ono sranje gdje je onaj jedan auto preletio na drugu stranu autoceste tamo negdje kod Draganića sam se taman vraćao iz Zg u Ri.. Krasnih 4 sata vožnje.. Nigdje obavijesti dok ne uletiš u kolonu I onda svi lijepo na Jastrebarsko, kolona od par tisuća auta i kamiona a radi jedna jebena kućica I za naplatu I za enc i naplaćuje se nekih 2 eura svakom za užitak stajanja 2 sata aaaaaa!!!11one! |
![]() |
![]() |
![]() |
#82443 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Jučer ga preuzeo. Za sad zadovoljan s autom. Oprema Life+ (dodatno akustični i zimski paket). Naknadno još stavim neke 18 il 19 felge, nisam mogao birat jer je auto naručen u prednarudžbi još od strane autokuće, a kad sam ga uzeo nije se moglo išta mijenjat više od opreme. Jedina mana za sad je kvaliteta stražnje kamere, nisam oduševljen baš. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#82446 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
ZG Istok u smjeru Istoka ide bez problema ~ 75 km/h. Veći problem su kreteni koji mašu uređajem tik do rampe na Fast ENC-u, a vide da se neće otvorit pa sjebu kolonu iza sebe umjesto da odmah odu na drugi.
![]() |
#82448 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Nece 3 hiljade ljudi na cestu ne brini, to je 3k ADZ glasova @Djus Opa fino izgleda, cestike na vozilu. Neka te dugo i dobro sluzi. Boja mi je interesantna, malo tamna nadam se da nece biti kao crna na suncu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82449 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Uopce taj posao da radis na naplati cestarine u tom obujmu postoji jos uvijek samo kod nas, prije 15g se moglo sve automatizirati i srezati broj zaposlenih za 90%. A buduci da se radi o vjerojatno minimalac placi, sumnjam da ce biti tesko rasporediti ih u druge sluzbe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#82450 |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82451 |
Premium
|
Mislim da nisi u pravu. Jako je teško upasti, ali pošto rade noćne i slično, plaće su sasvim solidne. Mislim da oko 1500EUR je plaća, može i više s noćnima i zamjenama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#82452 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Možda se još uvijek da naći izjava nekoga od "vodećih". HAC odnosno država je namjerno išla na trenutni način naplate da se zbrine/zaposli xy ljudi kao socijalna mjera. Nije to nikakva tajna bila ni onda.
![]() |
![]() |
#82453 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Ja sam jučer ujutro krenuo u Poreč. Lagano preko Zaprešića i Brežica za Ljubljanu. Za 3 sata uz ispijanje kave na benzinskoj bili smo u Portorožu i jeo sam bečki. 😂 Pojeli i lagano do Poreča. Bez gužve i stresa. Imam godišnju Slo vinjetu i isplati se. Vinjeta je 117 eura. HR cestarine ZG do Umaga i nazad 48 eura.
![]() |
#82454 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
Al kako ti ne kužiš, vinjeta nije pravedna, jer netko kupi godišnju vinjetu i onda jednom tjedno ide do Poreča umjesto da domovini plaća 48 eura x 52 tjedna tj 2500 eura godišnje. "Hrvatski političari mode off" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82455 | |
Ili jesi ili nisi
Datum registracije: May 2011
|
Citiraj:
Znam da kad je A1 došla do Vrgorca i Ploča da se za posao na naplatnim kućicama davalo u početku 50, a kasnije i 100 tisuća kuna. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82456 | |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() Dobra i vrlo mudra ruta. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82457 | |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Čemu sarkazam? Pa napravili su robotaksije koje nitko nema :D |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82458 | |
Flajing super šiiiip
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() Da, 17" je malo premalo za taj auto. Meni čak i moje 18" izgledaju kao balonke ![]() Ček to je "Nightshade Blue" boja? Ako da, ful mi tamnije ispala na tvojoj fotki nego na konfiguratoru.
![]() |
![]() |
#82459 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Nisam napravio još neku zavidnu kilometražu sa Cuprom, samo 300km al sam si zapisao neke stvari koje me muče/smetaju
Neke stvari zahtjevaju privikavanje, neke će se možda riješiti nekim updejtom. Al sve u svemu sam zadovoljan sa autom. Fino se vozi, udoban je u kombinaciji sa DCCom i 18" kotačima. Mjenjač mjenja brzine da se i ne skuži. Zadnje izmijenjeno od: zgmmax. Jučer u 14:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#82461 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82462 | ||
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Hvala svima Citiraj:
![]() Citiraj:
Ma da, uzet ću neke veće, samo moram nać. Original kompleti su skuplji od zlato tak da neke aftermarket |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#82464 |
Flajing super šiiiip
|
![]() |
#82465 | ||
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Citiraj:
![]() auto correct mi je na godišnjem ![]() Citiraj:
Visina od dashboarda do krova je nekih 60-70cm Ako ti je sjedalo visoko podešeno ne vidim, semafor tipa ako sam prvi u redu. Upale se kamere, al način na koji je to implementirano je čudan. Nije BUG ili greška nego je to tak napravljeno, meni nije logično ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#82466 |
Flajing super šiiiip
|
Nisam skroz shvatio, prekasno šalta dolje (ostavlja u višljoj brzini predugo) ili?
![]() |
#82467 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Što se kamere tiče, ne kužim i dalje. Meni čim stavim R na mjenjaču se pali kamera, senzori samo ako je blizu nešto. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82469 |
Premium
|
![]() |
#82470 | ||
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Citiraj:
Ili ga dugo drzi u visokim okretajima i ne presalta ga u visu. Citiraj:
Kaj se tice kamera. Kada stavim R nije problem, nego kada se ideš parkirati naprijed. Ne pali kameru automatski, glupost da ne prepoznaje recimo da se idem parkirat,al senzori rade, i onda moraš ručno upaliti kameru i on upali ono automatsko parkiranje, a ne prikaz kamera. Prebacis tipa na prednju kameru i ond aon uapli sirokokutnu umjesto normalne sa linijama. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
|
|