|
![]() |
#20431 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Najbolje da pogledate original. Nama je u to vrijeme bila super-duper. https://www.imdb.com/title/tt0076984
![]() |
#20434 |
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Kod takvih stvari je bitno da si gledao tada, pa te to vrati natrag. Kao npr. Red Dwarf, koji danas izgleda opsceno. Dobro, to je i devedesetih izgledalo smiješno ![]()
![]() |
#20435 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Dwarf je nešto drugo. Njega sam pogledao pred par g ponovo kad je izašlo ono novo. Izgleda koma, al je zabavan za pogledat.
![]() |
#20436 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ma Dwarf je druga dimenzija! Fun fact: moj nickname je hommage tvorcu specijalnih efekata u Red Dwarfu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20438 | |
Registered User
Datum registracije: Mar 2008
|
Citiraj:
Loki mi nije sjeo, malo pretjerano. Barbarians me ugodno iznenadio, europska serija. Gluma nije na razini amera, ali mi je priča bila dobra. Kasnije u drugoj sezoni pada kvaliteta, ali i nema puno epizoda tako da je sasvim ok za odgledati. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20439 |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20440 |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Kad spominjete te starije SF serije, ja sam nedavno ponovio DS9 i moram priznati da mi je trebalo par epizoda da se privknem, ali svjedno mi je odlična i dalje. Pročitao sam Murderbot, tako da sam spreman za seriju, ta knjiga koju sam pročitao zapravo sadrži prvih 4-5 priča, a serija obuhvaća samo tu prvu priču. Po traileru koliko sam vidio serija izgleda jako blizu knjige, ali pogledam pa vidim koliko je serija dobra. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Disco. Danas u 20:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20441 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Meni nije baš. Murderbot, njegova gluma, komentari, razmišljanja su dobra, zabavna. Al' ostali woke likovi su preloši, loša gluma, komentari... Ono baš bezveze. Sent from my moto g stylus 5G - 2024 using Tapatalk
![]() |
#20442 |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Moram priznati da nisam primijetio da je knjiga bila woke...ili sam oguglao na to. Ali knjiga je dosta dobra, njegova razmišljanja su zapravo baš dobra zezancija i priča ide u dobrom smjeru, kao da je autorica unaprijed smislila tjek tih kratkih priča koje će na kraju biti jedna veća a opet napeta priča. A probam seriju, pa vidim kako će mi sjesti. U početku mi te woke fore nisu smetale, ali pomalo mi lagano smetuckaju da se fino izrarzim. Pretjerali su, svi općenito. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20443 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20444 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Dal' je u knjizi svaki član posade druge rase, lgbt i sl? Njegova razmišljanja i u seriji su najbolji dio al' kad se prebaci radnja na posadu onda je gluma u Predstava Hamleta u Mrduši Donjoj puno bolja. Sent from my moto g stylus 5G - 2024 using Tapatalk
Zadnje izmijenjeno od: LAcy. Danas u 21:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|