|
![]() |
#20431 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Najbolje da pogledate original. Nama je u to vrijeme bila super-duper. https://www.imdb.com/title/tt0076984
![]() |
#20434 |
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Kod takvih stvari je bitno da si gledao tada, pa te to vrati natrag. Kao npr. Red Dwarf, koji danas izgleda opsceno. Dobro, to je i devedesetih izgledalo smiješno ![]()
![]() |
#20435 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Dwarf je nešto drugo. Njega sam pogledao pred par g ponovo kad je izašlo ono novo. Izgleda koma, al je zabavan za pogledat.
![]() |
#20436 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ma Dwarf je druga dimenzija! Fun fact: moj nickname je hommage tvorcu specijalnih efekata u Red Dwarfu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20438 | |
Registered User
Datum registracije: Mar 2008
|
Citiraj:
Loki mi nije sjeo, malo pretjerano. Barbarians me ugodno iznenadio, europska serija. Gluma nije na razini amera, ali mi je priča bila dobra. Kasnije u drugoj sezoni pada kvaliteta, ali i nema puno epizoda tako da je sasvim ok za odgledati. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20439 |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20440 |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Kad spominjete te starije SF serije, ja sam nedavno ponovio DS9 i moram priznati da mi je trebalo par epizoda da se privknem, ali svjedno mi je odlična i dalje. Pročitao sam Murderbot, tako da sam spreman za seriju, ta knjiga koju sam pročitao zapravo sadrži prvih 4-5 priča, a serija obuhvaća samo tu prvu priču. Po traileru koliko sam vidio serija izgleda jako blizu knjige, ali pogledam pa vidim koliko je serija dobra. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Disco. Jučer u 20:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20441 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Meni nije baš. Murderbot, njegova gluma, komentari, razmišljanja su dobra, zabavna. Al' ostali woke likovi su preloši, loša gluma, komentari... Ono baš bezveze. Sent from my moto g stylus 5G - 2024 using Tapatalk
![]() |
#20442 |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Moram priznati da nisam primijetio da je knjiga bila woke...ili sam oguglao na to. Ali knjiga je dosta dobra, njegova razmišljanja su zapravo baš dobra zezancija i priča ide u dobrom smjeru, kao da je autorica unaprijed smislila tjek tih kratkih priča koje će na kraju biti jedna veća a opet napeta priča. A probam seriju, pa vidim kako će mi sjesti. U početku mi te woke fore nisu smetale, ali pomalo mi lagano smetuckaju da se fino izrarzim. Pretjerali su, svi općenito. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20443 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20444 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Dal' je u knjizi svaki član posade druge rase, lgbt i sl? Njegova razmišljanja i u seriji su najbolji dio al' kad se prebaci radnja na posadu onda je gluma u Predstava Hamleta u Mrduši Donjoj puno bolja. Sent from my moto g stylus 5G - 2024 using Tapatalk
Zadnje izmijenjeno od: LAcy. Jučer u 21:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20445 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Adolescence odgledao danas u komadu, odlično. Dok je dinamična radnja u prvoj polovici kamera je stalno za vratom protagonistima, ili ispred njih kada ih prati unatraške bez da "trepne". Kasnije kad treba prikazati dramu super je statična, jedna cijela epizoda je praktički snimljena iza vjetrobrana kombija. Gluma je izvrsna, praktički ne može bolje...jako iskrena, nema preglumljavanja ni nekih glumačkih klišeja. Sve skupa nije prikazano na način da si sve to vidio već sto puta, pratiš svaku scenu, svaki dijalog...ne diraš mobitel. U četiri epizode prikazali su više nego neki kroz sedam sezona. Na kraju imaš dojam da ih poznaješ...kao da si bio u blizini svega. Zadnje izmijenjeno od: Mladenxy. Danas u 22:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|