|
![]() |
#691 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
https://printer3d.hr/shop/super-lube...e-3d-printera/ Ovo sredstvo za čišćenje super kleen je bomba, stvarno dobro radi, koristio i za druge stvari. Nažalost US proizvod i prilično skup s ove strane bare... ima i na amazonu toga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#692 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
#695 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Imam par pitanja vezano za print u više boja. Razmišljao sam kako to najelegantnije napraviti kad se recimo radi o modelu koji ima različite boje unutar istog layera tako da zamjena filamenta kroz print baš i nije praktična. Razlomim model u više dijelova i onda ga printam što je logično, međutim skužio sam da mogu napraviti virtualne print plateove i onda na svaki napraviti odvojene boje što mi se čini bolji izbor nego iste boje na jedan plate zbog toga što u tom slučaju kapacitet printanja je jako malen kako glava printera mora imati dovoljno prostora da izbjegne već isprintane dijelove. Sad me zanima da li postoji neka opcija automatizacije kroz slicer (i koji) da primjerice napravim nekoliko plateova i kad završi s printom prompta da zamjenim filament i uklonim printane stvari i onda nastavi odmah s printom da ne moram svaki put pokretati s kompa. Također, ako se printa isti materijal samo druge boje da li bi bilo moguće izbjeći bed levelling između printova da štedi vrijeme?
![]() |
#696 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Ja cu ti samo rec da je bed leveling toliko kratak dio cilog printa, da ga je steta izbjegavat, pogotovo kod dizanja platea sa podloge.... u mene to traje mozda minutu dvije a moze sprijeciti sranje, ja to nebi gasio... |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|