|
![]() |
#81451 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() Nema veze, samo neka gore. Dok god nema ljudskih zrtava, ovo ostalo se nadomjesti. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81452 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Kod mene to izgleda ovako. Tipka na volanu za grijanje volana. ![]() ![]() ![]()
![]() |
#81453 | |
Flajing super šiiiip
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
A za opremu znam, jako često to bude golo do bola, ali ok... svatko ima svoju logiku, prioritete i mogućnosti. E da, ili nisam obraćao pozornost ili stvarno nisam do sad vidio - netko tko je vidio, kako u živo izgleda ova besplatna/osnovna energy plava boja od Škode? Jer ako želim opremu koju želim, moram se oprostiti od biranja boje, i kod kodiaqa i kod superba ![]() Bitna oprema mi je u paketima koje nema šanse da maknem, a malo manje bitne stvari se ne mogu nabirkati do cijene custom boje. Ful glupa situacija, jer moram se nekako ugurati u 50k ako želim dobiti poticaje (a želim ![]()
5.1.4 setup: Zvučnici - 2x Arendal 1723 S monitors, 1x 1723 S center, 4x 1961 height, 2x 1961 surround, XTZ 12.17 EDGE Amps - Marantz Cinema 40 + ROTEL RMB-1585 Zadnje izmijenjeno od: Igorr. 13.06.2025. u 12:32. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81454 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#81455 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
https://www.bmw.hr/hr/footer/quick-l...hyJmxuZz1ocg== trebalo bi se ovdje moci provjeriti ima li opoziva |
![]() |
![]() |
![]() |
#81456 | |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() Pitaj bilo kojeg vlasnika ‘letrike ili ‘ibrida. Svaki će ti reći da se (njima) ne zapaljuju… a ako se zapaljuju onda se zapaljuju deset puta manje nego ICE auti. Doduše kad se zapale povuku cijeli broda pun auta na dno oceana ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81457 |
Brat od Đon Vejna
|
Nije da me zaboli za tako nešto ali: According to the most comprehensive data available (U.S.-based, 2023), here's how EVs and ICE vehicles compare: Vehicle Type Fires per 100,000 Vehicles ICE (gasoline/diesel) 1,530 Hybrid 3,475 Fully Electric (EVs) 25 Source: AutoInsuranceEZ (2023), based on National Fire Protection Association (NFPA) and NTSB data Taj BMWov problem je toliko poznat da jednostavno ne razumijem kako se idalje dešava…
![]() |
#81458 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Bas su ovamo sto se tice toga pedantni. Valjda su dobili koji put po usima, pa sad se trude na sve nacine da to izbjegnu. Zadnje je bilo ono sa M volanom na oba auta, ali to se moglo rjesiti tako da poslikas plocicu sa brojem sasije i sliku volana. Prije toga su na dizelu 3x mijenjali EGR i sve oko njega. Navodno su treci put stavili dijelove drugog proizvodjaca, pa nema vise bojazni od zapaljenja. Na GS-u je bilo nesto sa kardanom na opozivu, pa su ga kompletnog zamijenili, a svakako ga mijenjaju o njihovom trosku svakih 60000km, koje cu ja dostici nikad! ![]() Mislim da je BMW samo na losem glasu. Imaju i drugi takvih problema, ali BMW radi opozive za doslovno svaku glupost, pa se procuje i onda BMW los. U stvarnosti se BMW natprosjecno brine o vlasnicima njihovih vozila, ali zbog svoje sportske naravi, ta ista vozila voze i mladi nadobudni gasavci koji su zadnje pare dali za auto, pa onda nemaju za odrzavanje i eto tako dodje i BMW na los glas. Ali, nemam ja sta to tu objasnjavati kad ima vozaca svih drugih marki koji to znaju bolje od mene, zar ne? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81459 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
Jesi ikad vidio Lion bateriju kako gori? To se ugasit ne moze... Upozorenje, video stvarno nije za svaciji zeludac... Pa se ti igraj sa Lion baterijama u zatvorenim prostorima... https://www.youtube.com/watch?v=3wfNecvBOdQ&rco=1
![]() |
![]() |
#81460 | |
Flajing super šiiiip
|
Citiraj:
![]() Jest da u manjoj verziji od ovog na videu, ali moraš biti svjestan da 99% ljudi šeta s takvom baterijom u džepu, računajući vjerojatno i tebe. Ili pak drži ruke na računalu s takvom baterijom i glavu neznatno dalje... Sve se nekako nadaš da su nedovoljno velike da te ubije i da ćeš stići izbaciti iz džepa i udaljiti se... ali mislim da ti isto ne bi ginule ozbiljne ozljede.
![]() |
![]() |
#81461 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#81462 |
Flajing super šiiiip
|
Ufff... nisam doživio, a nadam se ni da neću. Ja se sve nadam da su ove sad zadnje verzije PHEV-ova još bolje pa da je statistički stvarno mala šansa da me pokenja tako nešto s novim autom (ali džabe ti sva statistika ovog svijeta ako se tebi dogodi).
![]() |
#81463 |
Premium
|
Kod podzemnih garaza u zgradama je manji problem to sto ekipa krade struju od pricuve, a puno veci potencijal pozara jer ako ti takav auto izgori u podzemnoj garazi od zgrade, moze ostetiti temelje zgrade... Temperature koje se razvijaju su onako... tope celik, a ne mozes ugasiti to nikako...
![]() |
#81464 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Plan za Thompsonov koncert: Ništa od velikog parkinga, zatvara se niz ulica u Zagrebu : https://www.index.hr/vijesti/clanak/...sti_ostalo_d_0 Jebeno.
![]() |
#81465 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Briga me, nema me u Zagrebu u to doba...
![]() |
![]() |
#81466 |
#erase startup-config
|
Kod EV imaš problem što auto može gorjeti danima a ugasiti se ne može. Li-Ion gori i pod vodom. Ne treba mu zrak da gori. https://youtu.be/AIXTP-TgPEw Drugi problem je sudar. Već kod sudara pri ~35km/h baterija se ne smatra sigurnom i trebalo bi ju zamijeniti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#81467 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81469 | |
Bazinga
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#81470 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Stavljao sam već, ali slabo koga zanima. Sve opozive ikad igdje i ičega imate ovdje: https://ec.europa.eu/safety-gate-alerts/screen/search Stavite motor vehicles kao filter i imate što listati cijeli vikend i nalaziti opozive za koje nikad niste čuli ![]() Evo, ovo je konkretno najsvježiji BMW problem koji može rezultirati požarom i HR je na listi https://ec.europa.eu/safety-gate-ale...094286?lang=en Kad ćete i hoćete li dobiti od Tomića kakvu informaciju...
![]() |
#81471 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Reko zihherr će svoja saznanja bazirati na naljepnici na autu.
![]() |
![]() |
#81472 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81473 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() Ok ima dobru prodajunu spiku za naperlitane kokoši. ![]() ![]() Iako ima humorističnih kao što su tata, dijete, pas i zmija u autu. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81474 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
ima i video na YT gdje psi grizu batriju (mob, laptop, ugl, mala baterija) i naprasve požar da je izgorila cijela kuća... pravo je čudo da takvih požara nema više... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81475 |
#erase startup-config
|
Grzili su powerbank i zapalili kuću. |
![]() |
![]() |
![]() |
#81476 |
Premium
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#81477 |
Flajing super šiiiip
|
![]() |
#81478 |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
Meni dobra, ali me iznenadila narančasto/brončana, i maslinasto/zlatna kod škode. Definitivno malo osvježenja na cestama. Recimo od Renault mi je malo prekričava narančasta, ova mi je odmjerenija.
![]() |
#81479 |
Flajing super šiiiip
|
Slažem se, također bi rado išao na neku drugu boju. Za Superb sam si gledao ice tea boju (nekakva žućkasta-šampanj-nešto boja) jer mi se čini da jako dobro stoji modelu, pogotovo u L&K opremi. A za Kodiaqa sam gledao bronx zlatnu (to je vjerojatno ta maslinasto-zlatna što spominješ). Kužim da nije baš da će se svidjeti svakom, no bar su odmaci od današnjeg sivila na cestama. Ali sve mi se čini da će meni biti zet-plava ako odem u smjeru škode ![]() Možda stvarno izgleda bolje u živo (reče on tješeći se ![]()
![]() |
|
|