|
![]() |
#81451 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() Nema veze, samo neka gore. Dok god nema ljudskih zrtava, ovo ostalo se nadomjesti. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81452 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Kod mene to izgleda ovako. Tipka na volanu za grijanje volana. ![]() ![]() ![]()
![]() |
#81453 | |
Flajing super šiiiip
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
A za opremu znam, jako često to bude golo do bola, ali ok... svatko ima svoju logiku, prioritete i mogućnosti. E da, ili nisam obraćao pozornost ili stvarno nisam do sad vidio - netko tko je vidio, kako u živo izgleda ova besplatna/osnovna energy plava boja od Škode? Jer ako želim opremu koju želim, moram se oprostiti od biranja boje, i kod kodiaqa i kod superba ![]() Bitna oprema mi je u paketima koje nema šanse da maknem, a malo manje bitne stvari se ne mogu nabirkati do cijene custom boje. Ful glupa situacija, jer moram se nekako ugurati u 50k ako želim dobiti poticaje (a želim ![]()
5.1.4 setup: Zvučnici - 2x Arendal 1723 S monitors, 1x 1723 S center, 4x 1961 height, 2x 1961 surround, XTZ 12.17 EDGE Amps - Marantz Cinema 40 + ROTEL RMB-1585 Zadnje izmijenjeno od: Igorr. Jučer u 12:32. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81454 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#81455 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
https://www.bmw.hr/hr/footer/quick-l...hyJmxuZz1ocg== trebalo bi se ovdje moci provjeriti ima li opoziva |
![]() |
![]() |
![]() |
#81456 | |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Pitaj bilo kojeg vlasnika ‘letrike ili ‘ibrida. Svaki će ti reći da se (njima) ne zapaljuju… a ako se zapaljuju onda se zapaljuju deset puta manje nego ICE auti. Doduše kad se zapale povuku cijeli broda pun auta na dno oceana :D |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81457 |
Brat od Đon Vejna
|
Nije da me zaboli za tako nešto ali: According to the most comprehensive data available (U.S.-based, 2023), here's how EVs and ICE vehicles compare: Vehicle Type Fires per 100,000 Vehicles ICE (gasoline/diesel) 1,530 Hybrid 3,475 Fully Electric (EVs) 25 Source: AutoInsuranceEZ (2023), based on National Fire Protection Association (NFPA) and NTSB data Taj BMWov problem je toliko poznat da jednostavno ne razumijem kako se idalje dešava…
![]() |
#81458 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Bas su ovamo sto se tice toga pedantni. Valjda su dobili koji put po usima, pa sad se trude na sve nacine da to izbjegnu. Zadnje je bilo ono sa M volanom na oba auta, ali to se moglo rjesiti tako da poslikas plocicu sa brojem sasije i sliku volana. Prije toga su na dizelu 3x mijenjali EGR i sve oko njega. Navodno su treci put stavili dijelove drugog proizvodjaca, pa nema vise bojazni od zapaljenja. Na GS-u je bilo nesto sa kardanom na opozivu, pa su ga kompletnog zamijenili, a svakako ga mijenjaju o njihovom trosku svakih 60000km, koje cu ja dostici nikad! ![]() Mislim da je BMW samo na losem glasu. Imaju i drugi takvih problema, ali BMW radi opozive za doslovno svaku glupost, pa se procuje i onda BMW los. U stvarnosti se BMW natprosjecno brine o vlasnicima njihovih vozila, ali zbog svoje sportske naravi, ta ista vozila voze i mladi nadobudni gasavci koji su zadnje pare dali za auto, pa onda nemaju za odrzavanje i eto tako dodje i BMW na los glas. Ali, nemam ja sta to tu objasnjavati kad ima vozaca svih drugih marki koji to znaju bolje od mene, zar ne? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81459 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
Jesi ikad vidio Lion bateriju kako gori? To se ugasit ne moze... Upozorenje, video stvarno nije za svaciji zeludac... Pa se ti igraj sa Lion baterijama u zatvorenim prostorima... https://www.youtube.com/watch?v=3wfNecvBOdQ&rco=1
![]() |
![]() |
#81460 | |
Flajing super šiiiip
|
Citiraj:
![]() Jest da u manjoj verziji od ovog na videu, ali moraš biti svjestan da 99% ljudi šeta s takvom baterijom u džepu, računajući vjerojatno i tebe. Ili pak drži ruke na računalu s takvom baterijom i glavu neznatno dalje... Sve se nekako nadaš da su nedovoljno velike da te ubije i da ćeš stići izbaciti iz džepa i udaljiti se... ali mislim da ti isto ne bi ginule ozbiljne ozljede.
![]() |
![]() |
#81461 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#81462 |
Flajing super šiiiip
|
Ufff... nisam doživio, a nadam se ni da neću. Ja se sve nadam da su ove sad zadnje verzije PHEV-ova još bolje pa da je statistički stvarno mala šansa da me pokenja tako nešto s novim autom (ali džabe ti sva statistika ovog svijeta ako se tebi dogodi).
![]() |
#81463 |
Premium
|
Kod podzemnih garaza u zgradama je manji problem to sto ekipa krade struju od pricuve, a puno veci potencijal pozara jer ako ti takav auto izgori u podzemnoj garazi od zgrade, moze ostetiti temelje zgrade... Temperature koje se razvijaju su onako... tope celik, a ne mozes ugasiti to nikako...
![]() |
#81464 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Plan za Thompsonov koncert: Ništa od velikog parkinga, zatvara se niz ulica u Zagrebu : https://www.index.hr/vijesti/clanak/...sti_ostalo_d_0 Jebeno.
![]() |
#81465 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Briga me, nema me u Zagrebu u to doba...
![]() |
![]() |
#81466 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Kod EV imaš problem što auto može gorjeti danima a ugasiti se ne može. Li-Ion gori i pod vodom. Ne treba mu zrak da gori. https://youtu.be/AIXTP-TgPEw Drugi problem je sudar. Već kod sudara pri ~35km/h baterija se ne smatra sigurnom i trebalo bi ju zamijeniti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#81467 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81469 | |
Bazinga
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#81470 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Stavljao sam već, ali slabo koga zanima. Sve opozive ikad igdje i ičega imate ovdje: https://ec.europa.eu/safety-gate-alerts/screen/search Stavite motor vehicles kao filter i imate što listati cijeli vikend i nalaziti opozive za koje nikad niste čuli ![]() Evo, ovo je konkretno najsvježiji BMW problem koji može rezultirati požarom i HR je na listi https://ec.europa.eu/safety-gate-ale...094286?lang=en Kad ćete i hoćete li dobiti od Tomića kakvu informaciju...
![]() |
#81471 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Reko zihherr će svoja saznanja bazirati na naljepnici na autu.
![]() |
![]() |
#81472 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81473 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() Ok ima dobru prodajunu spiku za naperlitane kokoši. ![]() ![]() Iako ima humorističnih kao što su tata, dijete, pas i zmija u autu. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|