Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Internet i mrežne tehnologije > ISP > HT
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro Jučer, 11:16   #12541
purger22
Premium
Moj komp

purger22's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
Danas mi je bio doma tehničar iz HT- i rekao da mogu konačno preći sa bakra na optiku (infrastruktura je od A1).

Pošto mi 1.8 ističe ugovor, MAX 3 + prošireni i HBO iz onog posebnog cjenika, koja je trenutno najjeftinija opcija za optiku, max 2 ili max 3 paket, svejedno mi je..
purger22 je offline   Reply With Quote
Staro Jučer, 13:35   #12542
vacs
Premium
Moj komp

vacs's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Dal ti nije bolje uzeti od A1 kad je vec njihova optika?
vacs je offline   Reply With Quote
Staro Jučer, 13:38   #12543
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
T-Com MAXadsl

Citiraj:
Autor purger22 Pregled postova
Danas mi je bio doma tehničar iz HT- i rekao da mogu konačno preći sa bakra na optiku (infrastruktura je od A1).

Pošto mi 1.8 ističe ugovor, MAX 3 + prošireni i HBO iz onog posebnog cjenika, koja je trenutno najjeftinija opcija za optiku, max 2 ili max 3 paket, svejedno mi je..

A1 ti je bio bakar ili optika? Ako je optika A1 zasto nisi mogao i ranije na tu optiku preko A1?

Zadnje izmijenjeno od: spawn. Jučer u 16:21.
spawn je offline   Reply With Quote
Staro Jučer, 16:28   #12544
purger22
Premium
Moj komp

purger22's Avatar

A1 je optika, prije par godina sam planirao prelazak na njih, dogovorio sve i kad mi je ugovor poslan doma odjednom cijena veća 30-ak posto od onog što sam dogovorio s terenskim prodavačem i što sam imao napismeno.

Svađao sam se s njima, oni nisu popustili i reko nema šanse da ikad pređem na njih + sad plaćam max 3 + prošireni i hbo paket 34€, teško da ću kod A1 dobiti bolju ponudu.
Staro Jučer, 16:39   #12545
RedSky
Premium

RedSky's Avatar

Datum registracije: Apr 2017
Teško da ćeš i kod HTa dobiti isto. Očekuj poskupljenje minimalno za +10 €, ako ne i 15€...
RedSky je offline   Reply With Quote
Staro Jučer, 22:34   #12546
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
T-Com MAXadsl

Citiraj:
Autor purger22 Pregled postova
A1 je optika, prije par godina sam planirao prelazak na njih, dogovorio sve i kad mi je ugovor poslan doma odjednom cijena veća 30-ak posto od onog što sam dogovorio s terenskim prodavačem i što sam imao napismeno.

Svađao sam se s njima, oni nisu popustili i reko nema šanse da ikad pređem na njih + sad plaćam max 3 + prošireni i hbo paket 34€, teško da ću kod A1 dobiti bolju ponudu.

Znaci A1 ti je dovukao optiku ali si odbio povezivanje, ali svejedno ti ostala njihova instalacija koju sada moze HT koristiti za opticki net? Ako gledas najpovoljnije, predji na Iskon uz ugovornu obvezu 300/150 plus tv oko 30€. HT me je trazio 44.90. Poskupilo je sve osim ako uspijes zadrzati pvo sto imas.

Zadnje izmijenjeno od: spawn. Jučer u 22:40.
spawn je offline   Reply With Quote
Staro Danas, 09:17   #12547
purger22
Premium
Moj komp

purger22's Avatar

Kabel koji su pripremili za mene je ostao namotan na stupu, zid na kući je već prije probušen zbog drugih stvari i stavljena je kanalica tak da je instalacija doslovno razvuć kabel i spojit.

Pogledao sam brzinski poseban cjenik, ima nekih paketa slične cijene kao što imam sad i ovi novi kaj daju 3, 6 ili 9 mjeseci po 1€. Budem pisao pa ću vidjet što će ponudit, zadnjih nekoliko godina uvijek uspijem dobiti po tim "promo" cijenama pa vjerujem da ću i ovaj put.
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Isključeno

Idi na