|
![]() |
#81331 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Nakotilo se tih firmi u relativno kratko vrijeme. Overfinch je ovdje popularan kod žena nogometaša i sličnih koji ne znaju kamo bi s novcima. https://overfinch.com/ Deranged je recimo popularan kod fensi farmera i električara. Slažu samo pickupove i kombije. Prvi put kad sam vidio, mislio sam da je neka zajebancija ![]() https://www.derangedvehicles.com/
![]() |
#81332 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81334 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Imam Zonu od Euroherca i Oryx u paketu od RBA. Mogao sam birat godišnji sistematski pregled kod doktora ili Oryx asistenciju. Nadam se da mi niti jedni neće trebati. I za nedaj bože sprej s kompresorom. 😂
![]() |
#81335 |
Flajing super šiiiip
Datum registracije: Aug 2006
|
![]() |
#81336 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81337 |
49%winner
|
![]() |
![]() |
#81340 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81341 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
offtopic: https://www.njuskalo.hr/kamioni-osta...oglas-45875520 Da li njega mogu vozit na B kategoriju ili treba viša C? |
![]() |
![]() |
![]() |
#81343 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Gdje kod nas nabaviti obiteljske stickere za zadnju šajbu? ![]() Da nije s Alije jer mi se ne čeka do Božića da stigne...
![]() |
#81345 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81346 |
49%winner
|
Mi smo uzimali ovdje neke custom made: https://www.facebook.com/10006349036...0637045860055/
![]() |
![]() |
#81347 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() https://webshop.tokic.hr/ciscenje-od...a-17120420000/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81348 |
Brat od Đon Vejna
|
![]() |
#81349 |
Pod naletima kopita zla
|
Čemu ti obiteljski stickeri? Kaj misliš da dobiješ s tim? Sigurost? Aha ok evo sad se neću zabiti u tebe? Ne vidim smisao, a niti je nekaj lijepo. Nije napad nego samo pokušavam shvatiti čemu to služi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#81350 | |
Brat od Đon Vejna
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#81351 |
Pod naletima kopita zla
|
Ma ne ja imam strpljenja za sve. ![]() Često vozim sporije kad vozim neke gabaritne stvari koje se vole okrenuti. Tak da...taj sam. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#81352 |
The mighty pirate
|
Malo da izbacim frustracije... Dogovorim probne vožnje 3 Lexusa ES za ovaj vikend i sad krenem zvati osiguravajuće kuće da mi pošalju ponude. Od 10 kojih sam nazvao, 6 mi je reklo da ne mogu (ne žele) osigurati taj auto. Ostale 4 su mi dale ponude od Ł2900 do Ł4500. Velim da mi usporedi druga dva koja gledam (RC i CT istog godišta, kilometraže i cijene) i za njih je Ł600-800. Pitam zašto, ne znaju, oni samo unose podatke u sustav. Na kraju, nakon preko 3 mjeseca traženja i istraživanja, tek sad nađem da je ES na listi od nekoliko Toyota/Lexus modela koji imaju slabu točku i žrtve su CAN bus napada. Preko prednjeg svjetla uđe u sustav, otvori i odveze auto u roku par minuta... + cijena ide gore prema gradu/kvartu, a London je hotspot za takve stvari. Enivej, sad mi je jasno zašto je ES toliko cjenovno prihvatljiv. Back to the drawing board... Eto, možda pomogne nekome tko gleda u tom smjeru. RAV4, ES, NX i RX su najranjiviji, ali priča se i o UX, RCF i još nekim modelima.
![]() |
#81354 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
isti problem imaju i alfa stelvio i giulia https://jtd-performance.com/en/produ...-armor-giulia/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#81355 |
49%winner
|
Neki dan sam gledao jedan reel: nadzorna kamera snima auto i mislio sam da gledam ekipu koja krade lijevi far. I gledam gledam, ne kuzim sta gledam, odjednom ekipa ulazi u auto i odlazi. Nis mi nije bilo jasno. Sad mi je jasno ![]()
![]() |
![]() |
#81356 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Mislim da se to kod nas neće događati sa Toyotama/Lexusima jer je lopovima ispod časti da kradu Japance. U ovim krajevima su Sv. Trojstvo i Golf su oduvijek bili prioritet kada su krađe u pitanju.
![]() |
#81359 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Sad za istac, mos si mislilt kako bi me bilo briga da li ce ga ukrast ili ne, ono mislim si da svaki model se moze popaliti u roku minute kako god okrenes. Imas kasko, prst u uvo. Btw, kadet bio na prvom redovnom servisu, ulje, filteri, update windowsa/ecu/ddr4 ( ![]() ![]() @Hamdija Jedini sticker koji priznajem je od skode, ako imas koji viska ili znas di se moze nabaviti javi. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Master_Hrc. 11.06.2025. u 08:50. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81360 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ali u bijelom svijetu ti onda kasko naplate masno, pa onda vise nije prst u uho ako kasko kosta ko pol auta... |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|