|
![]() |
#631 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Cca 50 eura po panelu, drzava je subvencionirala pola. A kao sto kolega kaze, nemam mjesta za vise panela na krovu. Ujedno vecina ljudi nije upucena u rad panela, niti sta se dogada kada dodu ljetne vrucine, kada se dogada zasjenjenja na panelu i kada krece pregrijavanje panela a sunce pici. Optimizatori sve te stvari reguliraju odlicno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#633 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2013
|
Citiraj:
I puno prakticniji mi je custom dashboard kojeg sam slozio nego FusionSolar, i onda sam jos nakacio temp senzore po kuci i klime tako da se isplatio HA. Sent from my SM-S918B using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#634 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2013
|
Citiraj:
Ja sam ga bio uzeo bas da spojim kablom jer mi je switch ono metar od invertera umjesto da imam AP samo za njega jer mi je slab WLAN bio tamo. I onda sam tek vidio da moze ModBUS preko SDonglea i to slozio, evo sljaka godinu dana vec. Sent from my SM-S918B using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#635 | |
Flajing super šiiiip
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Znači sve skupa, ništa "revolucionarno" od novih stvari ali čisto ok za imati kad se već može. Proprtljat ću malo i ja po svemu tome kad uhvatim malo vremena, thanks ![]()
![]() |
![]() |
|
|