Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 21.05.2025., 15:14   #2491
Buger
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2006
U dječje vozilo izvadio staru bateriju od 4.5Ah i stavio novu od 12.

S obzirom da je baterije znatno veća, morao sam je polegnuti. Radi se o sljedećoj bateriji:
https://www.makspower.hr/proizvod/mws-6v-12ah-agm/
Smije li ista biti polegnuta?
Buger je offline   Reply With Quote
Staro 21.05.2025., 17:12   #2492
Cuky
jedan i jedini :D
Moj komp

Cuky's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Ma moze kako hoces. Samo pazi da voda ne moze doc do kontakata i dobar si.
Cuky je offline   Reply With Quote
Staro 21.05.2025., 17:29   #2493
Buger
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2006
Ipak sam je uspio okrenuti da je uspravna, kaže chat gpt da bi akumulatorske baterije trebale ići uspravno
Buger je offline   Reply With Quote
Staro 21.05.2025., 19:24   #2494
mkey
Premium
Moj komp

Datum registracije: Sep 2018
Kako je u pitanju olovna baterija, ne bi trebala biti polegnuta. Ima izvedbi baterije kojima je svejedno (gel) ali to ovdje nije slučaj.
But there’s a reason. There’s a reason. There’s a reason for this, there’s a reason education sucks, and it’s the same reason that it will never, ever, ever be fixed. It’s never gonna get any better. Don’t look for it. Be happy with what you got. Because the owners of this country don't want that. I'm talking about the real owners now, the real owners, the big wealthy business interests that control things and make all the important decisions. Forget the politicians. The politicians are put there to give you the idea that you have freedom of choice. You don't. You have no choice. You have owners. They own you. They own everything. They own all the important land. They own and control the corporations. They’ve long since bought and paid for the senate, the congress, the state houses, the city halls, they got the judges in their back pockets and they own all the big media companies so they control just about all of the news and information you get to hear. They got you by the balls. They spend billions of dollars every year lobbying, lobbying, to get what they want. Well, we know what they want. They want more for themselves and less for everybody else, but I'll tell you what they don’t want: They don’t want a population of citizens capable of critical thinking. They don’t want well informed, well educated people capable of critical thinking. They’re not interested in that. That doesn’t help them. Thats against their interests. Thats right. They don’t want people who are smart enough to sit around a kitchen table to figure out how badly they’re getting f*cked by a system that threw them overboard 30 f*cking years ago. They don’t want that. You know what they want? They want obedient workers. Obedient workers. People who are just smart enough to run the machines and do the paperwork, and just dumb enough to passively accept all these increasingly shittier jobs with the lower pay, the longer hours, the reduced benefits, the end of overtime and the vanishing pension that disappears the minute you go to collect it, and now they’re coming for your Social Security money. They want your retirement money. They want it back so they can give it to their criminal friends on Wall Street, and you know something? They’ll get it. They’ll get it all from you, sooner or later, 'cause they own this f*cking place. It's a big club, and you ain’t in it. You and I are not in the big club. And by the way, it's the same big club they use to beat you over the head with all day long when they tell you what to believe. All day long beating you over the head in their media telling you what to believe, what to think and what to buy. The table is tilted folks. The game is rigged, and nobody seems to notice, nobody seems to care. Good honest hard-working people -- white collar, blue collar, it doesn’t matter what color shirt you have on -- good honest hard-working people continue -- these are people of modest means -- continue to elect these rich c*cksuckers who don’t give a f*ck about them. They don’t give a f*ck about you. They don’t give a f*ck about you. They don't care about you at all -- at all -- at all. And nobody seems to notice, nobody seems to care. That's what the owners count on; the fact that Americans will probably remain willfully ignorant of the big red, white and blue dick that's being jammed up their assholes everyday. Because the owners of this country know the truth: it's called the American Dream, because you have to be asleep to believe it.
mkey je offline   Reply With Quote
Staro 26.05.2025., 22:05   #2495
Mar
Suit up!
Moj komp

Mar's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Zadnjih tjedan-dva privodim radove kraju.
Danas završio povišeni vrt u dvorištu jer želim ove agrume staviti u zemlju da ne budu više u teglama.
Usput riješio navodnjavanje.

Betonirao sam 30x30 stope i u njih utopio pocinčane 10x10 grede na koje sam s unutrašnje strane pošarafio cinčane 10x2cm grede, a vanjske WPC decking te na kraju na vrh stavio ariš decking.

Prije zemlje sam obložio čepastom pe folijom.

Ograda je također gotova, isto bilo kemijanja ali na kraju ispalo dobro (ovo je malo starija fotka), 3d printerom sam isprintao klapnu za zatvaranje.

Staro 27.05.2025., 07:29   #2496
Piksa
Premium
Moj komp

Piksa's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Mar, koji si ti car.
Piksa je offline   Reply With Quote
Staro 27.05.2025., 08:47   #2497
Renesis
Ex-Gastarbajter
Moj komp

Renesis's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
Jedino kad se ovi agrumi razrastu, nece bas nista ostati od puta za ovog susjeda iza ^^

Abit IS7-E + TR NB-1
Intel Pentium 4 2.8E@3500(250*14, 1.45V) na vodi
2x512Mb DDR Kingston (2.5-3-3-7, 200Mhz)
ATI Radeon 9800PRO 128Mb @ default (412/385 max)
Audigy 2 ZS, SkyStar 2, Hauppauge WinTV, Hitachi 160Gb
Logitech Z-5500, Xerox XA7-19i
Moja makina - tišina je prednost

A. Einstein - Samo su dvije stvari neograničene, ljudska glupost i svemir, a za svemir baš i nisam siguran.

Homemade custom kanta - projekt
Homemade vodeno part1
Homemade vodeno part2
Renesis je offline   Reply With Quote
Staro 27.05.2025., 08:54   #2498
Moshus
Premium
Moj komp

Moshus's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
A i morati će smanjiti ograničenje brzine na dijelu magistrale sa kojega je skinuo ogradu za povišene gredice
Moshus je offline   Reply With Quote
Staro 27.05.2025., 09:07   #2499
murina
Premium
Moj komp

murina's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
@Mar baš lijepo sređuješ malo po malo
Staro 27.05.2025., 10:07   #2500
domy_os
EMP moderator

domy_os's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Ne znam gdje pitati, ova tema mi se čini najbliža...

Za sezonsku odjeću i obuću sam mislio slagati neke ormare na tavanu pa sam odustao jer to nikad neće 100% dihtati. Sad bih radije velike plastične kutije s poklopcem i da idu jedna na drugu. Postoji li nešto veće od ovih iz Ikee, ako je tko nedavno kupovao?

https://www.ikea.com/hr/hr/p/samla-k...tna-s29440819/

Nisu slomili u kratko vrijeme. Slamali su godinama, desetljećima pa i stoljećima. Svaka odgledana epizoda Big Brothera, svaki dečko koji ne zna niti promijeniti žarulju, a kamoli uzeti sjekiru i pocijepati drva, svaka cura koja misli da je briga za vlastitu obitelj robija, ali rad za par tisuća kuna u korporaciji 12 sati dnevno blagodat, svako promicanje terora političke korektnosti, svaka podrška promociji svih oblika poremećenosti… Sve to nas je dovelo do ovdje. Korona je samo zakucavanje lopte u gol nakon što je obrana već izigrana i golman odletio u prazno.

Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 + Lenovo ThinkPad Universal Thunderbolt 4 Dock

CPU: Intel Core i7-1165G7 @ 2.8 GHz
RAM: 2 x 16 GB DDR4-3200
SSD: Samsung 970 EVO Plus 2 TB NVMe M.2
LCD: 14" FHD IPS 400nits Low Power
WLAN: Intel Wi-Fi 6 AX201
WWAN: Quectel EM120R-GL 4G LTE CAT12

LCD monitor: AOC AG493UCX
Keyboard: Razer Huntsman V2 Analog
Mice: Logitech G502 Proteus Spectrum
SB: Mackie Onyx Producer 2x2
Speakers: 2 x JBL LSR305
MFP: Canon Pixma MP240
NAS: Synology DS420+ with 4 x WD Red Pro 8 TB
HDD Dock: LC Power LC-DOCK-U3-CR + 12 x Hitachi/Samsung/Seagate/WD 1/2 TB

domy_os je offline   Reply With Quote
Staro 27.05.2025., 10:24   #2501
Moshus
Premium
Moj komp

Moshus's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Ne znam za kutije, ali obavezno koristi one vakuum vrećice za odjeću i posteljinu. Uštedit ćeš masu prostora.
Moshus je offline   Reply With Quote
Staro 27.05.2025., 10:41   #2502
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Nama su ormari puni robe u vrecama i nesto manje u kutijama. Vrece su mi must have, nikad dosta.

Jedino nikad nismo skuzili zasto nekad roba razvije mirise iako je cista i bez dodanih omeksivaca, dakle bez nekih mirisa, prije arhiviranja.

Fun fact, zena je prije 3 godine mazala nekakvo fancy bademovo ulje po trbuhu kad je bila trudna i to ulje ne mozes vise skinuti s robe. Problem je sto za x mjeseci to ulje postane rancido i usmrdi se. Par godina smo nanovo prali robu i doslovno prali ormar zbog toga. Pa eto da znate. Jer ako vam takva majica ode u vakum vrecu, ne zelite je otvoriti nakon godinu+ dana #surströmming
Staro 27.05.2025., 10:41   #2503
Renesis
Ex-Gastarbajter
Moj komp

Renesis's Avatar

I nece se usmrditi / navuci moljce

edit: minus gornji problem

Abit IS7-E + TR NB-1

A. Einstein - Samo su dvije stvari neograničene, ljudska glupost i svemir, a za svemir baš i nisam siguran.

Homemade vodeno part1
Homemade vodeno part2
Staro 27.05.2025., 11:02   #2504
domy_os
EMP moderator

domy_os's Avatar

Imam već 20-25 velikih vakuum vrećica, sve su mi pune unutar sanduka kreveta (tri velika i jedan mali, svi imaju bunker), sad trebam nešto za tavan, a da miševi neće probiti. Iako sam popunio sve rupe gdje bi miševi i kune mogli doći, nikad se ne zna kad će novu probiti jer grizu sve živo i mrtvo da se dočepaju moguće hrane i topline. Kutija je za tavan obavezna, a onda u nju opet vakuum vrećice i ostalo. Cilj mi je maknuti sezonsku robu, ukrase za Božić, Uskrs i tako neke pi*darije.

Nisu slomili u kratko vrijeme. Slamali su godinama, desetljećima pa i stoljećima. Svaka odgledana epizoda Big Brothera, svaki dečko koji ne zna niti promijeniti žarulju, a kamoli uzeti sjekiru i pocijepati drva, svaka cura koja misli da je briga za vlastitu obitelj robija, ali rad za par tisuća kuna u korporaciji 12 sati dnevno blagodat, svako promicanje terora političke korektnosti, svaka podrška promociji svih oblika poremećenosti… Sve to nas je dovelo do ovdje. Korona je samo zakucavanje lopte u gol nakon što je obrana već izigrana i golman odletio u prazno.

Staro 27.05.2025., 11:57   #2505
Renesis
Ex-Gastarbajter
Moj komp

Renesis's Avatar

Imas i u bauhausu kutija, ali mislim da ti nisu jeftinije od Ikee.

Ovako nesto se moze efikasno sloziti bez ormara
https://www.bauhaus.hr/eurokutije/su...ija/p/26843399

Abit IS7-E + TR NB-1

Homemade vodeno part1
Homemade vodeno part2
Staro 27.05.2025., 13:48   #2506
Mar
Suit up!
Moj komp

Mar's Avatar

Jedna out there ideja: stari, neispravni frižider ili škrinja
Staro 01.06.2025., 15:37   #2507
mkey
Premium
Moj komp

Datum registracije: Sep 2018
Daklem, nema pojma o adekvatnoj terminologiji. Radi se o jednom malom plastičnom govanjcetu koje služi za zadržavanje rolo komarnika u spuštenom položaju. Komarnik s donje strane ima profil s više kanala. U gornji kanal ide sam komarnik, s donje strane idu oni čupavi umetci, dok po boku ulaze unutra takva dva plastična komada.

https://postimg.cc/gallery/cLZ7Nvy/e9096243

Kako je prikazano na fotografijama, ovo manje plastično govno se umetne u veće plastično govno i kada se komarnik gura prema dolje malo govno ide prema van i zaključa komarnik u zatvorenom položaju. Kada opet stisneš dolje onda se uvuče unutra i komarnik se može zatvoriti.

Malo plastično govanjce je puklo i eto mog problema. Pristupio sam lijepljenju istog, ali nije urodilo plodom. Dosta je sitan komad a nemam mjesta okolo da dodam mesa kako bi to bolje držalo. Iako nije to pod ne znam kakvim pritiskom, iako ovaj desni koji je puknuo se očito malo iskrivio, dok je lijevi skroz ravan. Ipak su to godine sunca tako da me ne čudi.

Pitanje je: jesu li ovo standardni komadi i može li se kupiti to negdje? Gledao sam nekoliko kataloga online ali nisam našao ništa slično.
But there’s a reason. There’s a reason. There’s a reason for this, there’s a reason education sucks, and it’s the same reason that it will never, ever, ever be fixed. It’s never gonna get any better. Don’t look for it. Be happy with what you got. Because the owners of this country don't want that. I'm talking about the real owners now, the real owners, the big wealthy business interests that control things and make all the important decisions. Forget the politicians. The politicians are put there to give you the idea that you have freedom of choice. You don't. You have no choice. You have owners. They own you. They own everything. They own all the important land. They own and control the corporations. They’ve long since bought and paid for the senate, the congress, the state houses, the city halls, they got the judges in their back pockets and they own all the big media companies so they control just about all of the news and information you get to hear. They got you by the balls. They spend billions of dollars every year lobbying, lobbying, to get what they want. Well, we know what they want. They want more for themselves and less for everybody else, but I'll tell you what they don’t want: They don’t want a population of citizens capable of critical thinking. They don’t want well informed, well educated people capable of critical thinking. They’re not interested in that. That doesn’t help them. Thats against their interests. Thats right. They don’t want people who are smart enough to sit around a kitchen table to figure out how badly they’re getting f*cked by a system that threw them overboard 30 f*cking years ago. They don’t want that. You know what they want? They want obedient workers. Obedient workers. People who are just smart enough to run the machines and do the paperwork, and just dumb enough to passively accept all these increasingly shittier jobs with the lower pay, the longer hours, the reduced benefits, the end of overtime and the vanishing pension that disappears the minute you go to collect it, and now they’re coming for your Social Security money. They want your retirement money. They want it back so they can give it to their criminal friends on Wall Street, and you know something? They’ll get it. They’ll get it all from you, sooner or later, 'cause they own this f*cking place. It's a big club, and you ain’t in it. You and I are not in the big club. And by the way, it's the same big club they use to beat you over the head with all day long when they tell you what to believe. All day long beating you over the head in their media telling you what to believe, what to think and what to buy. The table is tilted folks. The game is rigged, and nobody seems to notice, nobody seems to care. Good honest hard-working people -- white collar, blue collar, it doesn’t matter what color shirt you have on -- good honest hard-working people continue -- these are people of modest means -- continue to elect these rich c*cksuckers who don’t give a f*ck about them. They don’t give a f*ck about you. They don’t give a f*ck about you. They don't care about you at all -- at all -- at all. And nobody seems to notice, nobody seems to care. That's what the owners count on; the fact that Americans will probably remain willfully ignorant of the big red, white and blue dick that's being jammed up their assholes everyday. Because the owners of this country know the truth: it's called the American Dream, because you have to be asleep to believe it.
mkey je offline   Reply With Quote
Staro 04.06.2025., 23:14   #2508
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Po stanu sam zatvorio (silikonom, glet masom ovim onim) sve žive rupice po zidovima, kutevima, kraj lajsni.. ali žohari se i dalje pojavljuju. Moguće da ulaze kroz one rupice u odvodima u sudoperu, umivaoniku, tušu i kroz sifon u kupaonici. Zanima me baš za sifon u kupaonici, ima li kakva mrežica da se nekako može staviti preko toga ili samo onaj okrugli dio, ali s manjim rupicama?

Također ako netko ima iskustva sa žoharima slobodno podijelite.
Staro 04.06.2025., 23:20   #2509
Juice
Fresh Juice

Juice's Avatar

Kum je imao problema sa žoharima. Pozvao je deratizatora, postavio je neki otrov na mjesta koja idu i rekao da ga ostavi da ga oni prenesu do gnijezda. Nakon par dana našao par mrtvih u stanu al poslije nikad više nijednog.
Juice je offline   Reply With Quote
Staro 05.06.2025., 00:09   #2510
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Citiraj:
Autor Juice Pregled postova
Kum je imao problema sa žoharima. Pozvao je deratizatora, postavio je neki otrov na mjesta koja idu i rekao da ga ostavi da ga oni prenesu do gnijezda. Nakon par dana našao par mrtvih u stanu al poslije nikad više nijednog.
Ja mislim da oni nisu u stanu tj. da u stanu nemaju gnijezdo, nego izvana dolaze, a to mislim zato što ih ispred kuće i po ulici stalno viđam mrtve, polumrtve ili zgažene. Znači kvart ih je pun i ulazit će u kuće/stanove dok to grad ne odluči riješiti (ako je to uopće moguće riješiti) pa zato pokušavam naći gdje sve ulaze probati začepiti rupe.

Ali ću za svaki slučaj ipak postaviti otrov (imam nekakav koji mi je baš deratizator dao) pa čak i ako imaju gnijezdo da ih pobijem.
Staro 05.06.2025., 06:15   #2511
Darko150
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2017
Ja sam na sifone postavio ovo:
https://a.aliexpress.com/_EzD0DXy
Darko150 je offline   Reply With Quote
Staro 05.06.2025., 21:30   #2512
Mar
Suit up!
Moj komp

Mar's Avatar

Pokušaj izvedbe kružnog "lebdećeg" lustera. U kanal u unutrašnji obod ide led traka, a luster visi na tankim žicama kroz koji dobiva struju. Vidit ćemo kako će ispasti na kraju .

Da bih dobio lijepi okrugli oblik a ne segmentiranu zvijezdastu abominaciju, laserom sam iz mdfa izrezao malo manji prsten i onda koristio kao šablonu sa nekim hipersoničnim DLC glodalom od 50 mm visine s Temua na stolu sa montiranom glodalicom da uklonim višak materijala.

BTW, trebao je biti jedan luster promjera 65-70cm ali kao što vidite ima dva manja od cca 40cm jerbo sam pametan računao 36 segmenata po 10 stupnjeva, međutim nisam uzeo u obzir da se računa kut svakog susjednog komada pa sam umjesto 5, rezao pod kutem od 10 stupnjeva .

Staro 05.06.2025., 22:01   #2513
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Citiraj:
Autor Mirkopoter Pregled postova
Ali ću za svaki slučaj ipak postaviti otrov (imam nekakav koji mi je baš deratizator dao) pa čak i ako imaju gnijezdo da ih pobijem.
Trebali bi rikavati od neopitroida, boraxa ili bumortina. Kazu kolege koji muku muce s njima jer im dolaze iz obliznje pekare. Ako nemas gnijezdo, onda je banana, treba ih tjerati ca.

Ako si u zgradi, deratizacija nema puno smisla ako se svi u zgradi ne usuglasite, a to zna biti tesko.
Staro 05.06.2025., 22:41   #2514
bertone
Premium
Moj komp

bertone's Avatar

Datum registracije: Mar 2010
Citiraj:
Po stanu sam zatvorio (silikonom, glet masom ovim onim) sve žive rupice po zidovima, kutevima, kraj lajsni.. ali žohari se i dalje pojavljuju. Moguće da ulaze kroz one rupice u odvodima u sudoperu, umivaoniku, tušu i kroz sifon u kupaonici. Zanima me baš za sifon u kupaonici, ima li kakva mrežica da se nekako može staviti preko toga ili samo onaj okrugli dio, ali s manjim rupicama?

Prije desetak godina smo imali najezdu žohara u zgradi (pa tako i ja u stanu) i netko mi je preporučio bornu kiselinu koju možeš kupiti u ljekarni (barem se tada moglo).

Borna kiselina je nekakva praškasta materija (kao puder) kojom naprašiš kutove, odnosno spojeve poda i zida gdje ih najviše viđaš/srećeš (kupaonica, WC, kuhinja i sl.) i ostaviš jedno tjedan dana (možeš za to vrijeme saugati i čistiti pod stana ali ne uz same rubove. Žohari će prilikom kretanja po stanu pokupiti na nogama tu bornu kiselinu i prenijeti je u gnijezdo i za 2-3 dana će pocrkati cijelo leglo jer im ta kiselina shebe živčani sustav.

EDIT: zaboravih napisati da je meni mjesto ulaska u stan bila vertikala kroz koju prolaze cijevi grijanja i vode za cijelu zgradu i taj otvor u zidu je s bočne strane bio zatvoren nekakvim ugradbenim ormarom koji je od godina i starosti popustio na spojevima između bočne stranice i leđa ormara pa su se otvorili procijepi kroz koje se gamad mogla provući. Izvadio sam cijeli ormar, napravio po mjeri novi i onda spojeve između zida i ormara zatvorio pur pjenom, a spojeve stranica unutar ormara dodatno silikonom.

PS: Još jedno mjesto ulaska u stan (ovisno o izvedbi gradnje i starosti zgrade, mogu biti vertikale centralnog grijanja od zgrade na mjestu gdje cijevi prolaze kroz etaže, kako je površina oko cijevi najčešće pokrivena parketom/laminatom ni ne vidiš da u betonu uz cijev imaš rupu.

Zadnje izmijenjeno od: bertone. 05.06.2025. u 22:55.
bertone je offline   Reply With Quote
Staro 06.06.2025., 01:11   #2515
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Borna kiselina je odlicna ako je uspijes nabaviti kod nas ili u EU. Ne znam je li skroz zabranjena ili samo vrlo ogranicena prodaja, ali nije tako dostupna. Borax je kao neka najbliza i najslicnija dostupnija zamjena.
Staro 06.06.2025., 11:54   #2516
KillerLoop2807
motion graphics freak
Moj komp

KillerLoop2807's Avatar

Datum registracije: Jun 2010
Citiraj:

Ja sam izrezao od komarnika i ubacio.
KillerLoop2807 je offline   Reply With Quote
Staro 08.06.2025., 11:25   #2517
murina
Premium
Moj komp

murina's Avatar

Zna li tko kako promijeniti smjer rotacije na ovom ventilatoru?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Staro 08.06.2025., 12:26   #2518
smuchac
AMD Hammer
Moj komp

smuchac's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Znaju imat na samom ventilatoru prekidač kao na slici. Sa električne strane je teže,treba ubaciti kondezator. Vidi mogu li se krila ventilatora okrenut ako su u nagibu,efekat bude isti.

Sent from my Xiaomi 14T PRO using Tapatalk
smuchac je offline   Reply With Quote
Staro 08.06.2025., 13:06   #2519
domy_os
EMP moderator

domy_os's Avatar

A nemaš spoj gore na motoru? Mislim da ti je jednostavnije samo zakrenuti krilca.

EDIT: Predugo otvoren tab.

Staro 08.06.2025., 15:23   #2520
murina
Premium
Moj komp

murina's Avatar

nema switch, moram provjeriti mogu li se zakrenuti krilca. Nadao sam se nekom jednostavnon rjesenju sa zicama 😆

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na