|
![]() |
#512 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Evo ugasio i isto, ne prolazi SMS prema broju za parking, ostalo sve radi normalno. Citiraj:
Tražim gdje da to odradim i ne pronalazim način. Help.
![]() |
![]() |
#513 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ako ti poruke nisu bitne, probaj wipe cache i data, time će se i permissioni obrisati pa polako dalje, otvori app, probaj poslati SMS i prati što traži od dopuštenja.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#515 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ja sam Keks zatvorio jer nema gradova u koje najčešće idem, a osim toga i m-zaba od nedavno podržava istu stvar tako da ne vidim svrhu. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#516 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Ili Bmove (bivsi Paydo). Jedna od njegovih prednosti je sto mozes na karti gledati parkirne zone i unaprijed planirati gdje se zelis parkirati (shodno tome planirati i put kad si u nepoznatom gradu), sto na Keksu ne mogu raditi. Kako zivim van grada, ne mogu bas nista vidjeti niti planirati dok lokacijom ne dodjem unutar neke zone. Valjda samo zbog tog featurea imam Bmove, inace je dovoljan samo Keks i bok. SMS je, jasno, zadnja opcija.
![]() |
![]() |
#517 |
Premium
|
SMS mi je bitan jer je broj od firme i jedino za što je koristan je plaćanje parkinga ![]() BTW, ništa od predloženog nije pomoglo i još nisam uspio staviti SMS aplikaciju u Premium SMS Access. Ako to uspijem, možda pomogne.
![]() |
#518 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Honor mobiteli
Skini si google sms app ili neki adfree alternativni sms app i probaj s njim. Zaboravio sam da li honor ima svoj app ili google. Pretpostavljam da ti je sms centar broj dobar? Ako ti ostale poruke prolaze trebao bi biti ok. Ako ne prolaze onda ga treba pravilno upisati. Zadnje izmijenjeno od: spawn. 28.05.2025. u 10:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#519 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
Nakon nesto vise od godine dana provedenih na 15 Pro Max, vratim se nazad. O iPhoneu se moze dosta pricati, ali kakve su moje traume bile govori cinjenica da ne pamtim kada sam ovoliko bio uzbudjen iscekivajuci dostavu. Spavat nisam mogao. Sto je tuzno jbt. Cak bi se pomirio i sa Lite verzijom da sam morao. Inace mi je davno 6 PRO bio zelja tako da je sa 7 PRO jos veca radost. Bili su u opticaju i 25 Ultra ili xiaomi 14 ultra ali samsung preskup dok je xiaomi u startu generaciju iza i ako je fenomenalan uredjaj. Kako bilo. Im happy.. ![]() To je ona bijela mramor ala verzija. Steta sto ga moram kriti iza covera. Prelijep je.
![]() |
#520 |
Premium
|
Evo samo da javim da sam riješio problem. Skroz nevezano uz proble, krenuo sam prčkati i tražiti predinstalirane aplikacije na mobitelu i koje je povukao kada sam stavio/aktivirao SIMove unutra i vidim ikonu sa "T-HT menu" Kliknem na nju, a kad unutra, između ostalog ima i "SMSparking", kliknem na to, a kad ono unutra, odabir za gradove, odabran je "Zagreb" i unutar njega, sve zone poredane. Kada se klikne na pojedinu, samo te traži da upišeš regu (sve zajedno bez razmaka i minuseva i znakova, tipa "Zg49reb") kliknem "OK" i on pošalje SMS koji odmah prođe i odmah dobijem potvrdu da je SMSom plaćen parking za to i to vozilo u trajanju koje vrijedi. Pa tko tu koga hebe ne znam, ali eto, sada mogu ovako platiti SMSom parking. ![]() Zadnji prozor čak neda ni skrinšotati radi zaštite privatnosti! ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() RedGreenBlue Zadnje izmijenjeno od: 2 die 4. 28.05.2025. u 16:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#521 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2023
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#522 |
Registered User
|
Ne znam da li je ovo Android problem ili MagicOS ali kada otvorim recents screen i kliknem na "kantu", pobrise aplikacije iz liste ali su one i dalje otvorene. Ako hocu da zatvorim aplikaciju, moram ici u settings pa apps, naci aplikaciju i kliknuti force to close. Ima li kraca metoda za totalno zatvaranje aplikacija? Recimo xiaomi ima opciju da drzis back dugme i dobijes force to close. Kod mene je M7P.
![]() |
#523 |
Registered User
|
Imao samisti problem na 200 lite. Problem je bio u optimizer apk. |
![]() |
![]() |
![]() |
#524 |
Registered User
|
Ja nemam nikakvu optimizer aplikaciju. Ako mislis na battery optimization, ne igra nikakvu ulogu. Opet aplikacije ostanu otvorene u pozadini.
![]() |
#526 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Koliko znam, tako je setup Androida. Close apps nije Force Close. To se salje SigTerm signal, a onda aplikacije odluče sta ce sa tim signalom.
![]() |
#527 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#528 |
Registered User
|
I ja kontam da je do androida. Googlanjem samo nalazim "brisanje" aplikacija sa recents screen. Ali to kod Honora nije force to close. Iz nekog razloga mi spotify ili photos uzimaju dosta baterije. Muziku slusam sat vremena dnevno, nekad ni toliko a ne kontam zasto photos. Mozda zbog AI obrade. Tualatin ![]()
![]() |
#529 |
Registered User
|
Jel tebi ne zatvara niti jednu otvorenu apk? Meni tak nije htio nista zatvorit cak i ak ugasim i restartam phone. Razlog je bio u tome kaj sam slučajno obrisao sm apk. Tek nakon hard reseta je proradilo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#530 |
Registered User
|
E upravo to. Nece da mi zatvori aplikaciju koju sam "obrisao" sa recents liste. Evo trenutno sad, nema mi nista kao otvoreno osim vibera i health huawei aplikacije radi sata. Ali kada odem na apps i otvorim spotify, on i dalje otvoren: ![]() Ne bi se ja zalio na otvorene aplikacije da nisam primjetio da mi spotify vuce dosta baterije i da sam jednom dobio upozorenje od njega za veliku potrosnju. Moguce da mi treba factory reset da sjedne na mjesto. Ali posto sam tek uzeo telefon i podesio sve aplikacije, sacekat cu android 16 pa onda odraditi factory i vidjet ima li promjena. Hvala svakako.
![]() |
|
|