|
![]() |
#481 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Ima stotine scenarija gdje je to korisno, ali meni najkorisnije je dokazivanje. Dokazivanje mojoj babi kada pričamo i dogovaramo nekaj telefonski i onda mi ona tvrdi suprotno od dogovora, a ja joj samo pustim razgovor ![]() Više puta sam si spasio živce na taj način, a nekoliko puta i dobio okladu ![]() ![]()
![]() |
#482 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2012
|
Mjesečno ažuriranje travanj ![]() Poslano sa mog PGT-N19 koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#483 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2010
|
Došlo jučer :top: |
![]() |
![]() |
![]() |
#485 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2010
|
Definitivno je došlo s 152 verzijom. Pod Accessibility features -> Shortcuts & gestures. |
![]() |
![]() |
![]() |
#487 | |
aka Striko
|
Citiraj:
Jer eto, imao sam slucaj, di sam dogovarao mobilni net i dogovorio promjenu adrese i dostavu kartice/routera na istu. Da bi oni meni to "dostavili" na staru adresu na kojoj nema nikog, još k tome ni dostava nije zvala, nit sam dobio kakav mail/poruku za dostavu, tako da je na kraju sve vraceno operateru jer pošiljka nije bila urucena. A u mojoj reklamaciji su preslušali snimku i zakljucili da sam ja iznio sve potrebno ( adresu i dostava na novu adresu ) koju oni nisu ispostovali te mi otkazali ugovor i racun bez penala. A sad sa legalne strane. Jel to legalno ? I dobi li osoba ikakvu notifikaciju da ce se razgovor snimati? Pod to ne mislim ove s operaterima i tele prodavacima koji ti sami najave, nego privatne. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#488 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
Je li Honor 300 dolazi u EU ili ne? |
![]() |
![]() |
![]() |
#491 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2012
|
Nema. Poslano sa mog PGT-N19 koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#496 | |
Registered User
Datum registracije: Aug 2023
|
Citiraj:
Inače predstavljeni su Honor 400 i 400 Pro modeli, globalno 22.05. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#497 |
El Mattador
Datum registracije: Nov 2001
|
M7P, problem sa notifikacijama, Aquamail aplikacija konkretno. Stavljeno da se sync-aju mailovi svako 10 minuta ali neredovito dolaze. Nemam takvih problema sa OP13, NP2, NP1, Pixel 9 Pro, itd. |
![]() |
![]() |
![]() |
#498 |
Premium
|
Vjerojatno ti program optimizacije baterije gasi pozadinski rad te aplikacije, to moraš, za tu aplikaciju isključiti i onda neće biti problema. Barem ne bi trebalo biti problema.
![]() |
#499 |
El Mattador
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#500 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
#501 |
El Mattador
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#506 |
Premium
|
Ima li ovdje itko problema sa plaćanjem parkinga putem SMSa na M7P? Ja imam, i to veliki i ne znam kako da ga riješim. Koristim dvije kartice u uređaju, jednu fizičku i jednu eSim. Sa fizičke mogu slati SMS kontaktima ali ne mogu platiti parking (70010* broj), dok sa eSim nemam tih problema. Ne, ne postoji ograničenje na kartici, provjerio sam, dakle mogu platiti sa njom ali ne na ovom uređaju (na starijim radi uredno). Ono što sam pronašao i kod TCom-a i kod ZGParkinga jest ovo. Ali ja ne mogu pronaći na M7P niti jednu od te dvije opcije. Nemam nigdje Potpomognuto biranje i/ili Pomoć za roaming. Upomoć ako se itko s time susreo i ako je našao rješenje. Tenks.
![]() |
#507 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
nikad imao taj problem na Honor M5P, nema ni prijatelj na M6P....jako čudno. Assisted Dialling se nalazi u Phone aplikaciji, za pozive, ne u SMS aplikaciji. Plaćaj parking preko KEKS paya u međuvremenu + nemaš naknadu za plaćanje.
![]() |
#508 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
SMS parking spada pod premium SMS access pa vidi da nisi zabranio aplikaciji taj permission.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#509 | ||
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Citiraj:
![]()
![]() |