|
![]() |
#80881 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() |
#80882 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Danas sam se bas vozio iza C-HR i malo se cudio koliko mi je ruzna od iza. Ovak nekak to izgleda kad ju pratis od iza: ![]() Neznam, solidno nakaradno mi to u zivo izgleda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#80883 | |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#80884 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#80885 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2018
|
brutalna C-HR ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#80886 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
Filtere kabine sam oba promijenio nedavno tako da nije do toga. U Passatu se bojim ušpricavat tu pjenu da nešto ne sjebem od elektronike pa zato pitam da to netko odradi ![]() E sad za to curi li ispod auta kad klima radi ne znam, moram to provjerit na oba auta, ako ne curi googlat ću kako odčepit odvod od klime. @Mommistake Probao sam sa Sonax sprejem za kabinu u Octaviji i nije baš pomoglo. Čak sam i u ventilacijske otvore ušpricao pjenu da očisti ventilaciju + skinuo ventilator došao do nekog radijatora i unutra isto napunio sve pjenom, možda je malo bolje ali još uvijek se osjeti miris kad se ugasi klima. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80887 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Imaš u tokiću za kupiti sprej tj pjenu sa cijevčicom pa probaj s time. Ja sam uspio u kombinaciji s tim sprejom i onim sonax antibakterijskim sprejevima. Inače oznon bi trebao biti najbolja opcija i smrad klime je klasika u cijelom VAG koncernu. Klimu bi trebali gasiti prije dolaska na odredište koju minutu i pustiit da se sve to posuši. |
![]() |
![]() |
![]() |
#80888 |
49%winner
|
Ma nema pravila, to je sve sto sam uspio shvatiti citajuci na tu temu. Pezou nisam nikad gasio automatsku klimu, a i kad bi je ugasio u tim rijetkim trenucima nije smrdio. Auto je imao 16 godina i moram ponosno priznati da u kabini nije imao nikakav miris/smrad. Inace svi ti stari pezoi i renoi kad se vozim u njima smrde na vlagu i stare carape... Ozon je jedino dobro rjesenje, slazem se, samo ne uklanja prljavstinu pa... @Daten, ako je odvod zastopan trebalo bi leci pod auto i probati naci rupu odakle dolazi kondenzat. Ta rupa je isto opcija za uprskati sprej, ali mooozda ce ipak biti lakse kroz kutiju od filtera ili neku od cijevi ventilacije
![]() |
![]() |
#80889 |
Pod naletima kopita zla
|
Dobar dio VAG vozača koje znam dva puta godišnje ozon i bok. Druga opcija je rastavljanej svega i pranje što je skupo i nije gotovo za dva sata. ![]() Žena je prijavila da škoda smrdi, a ja nisam bio pristutan stoga mora da je auto. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#80890 | |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80892 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
Nikad nisam dirao automatsku klimu, ni na jednom Avdiju... Prvi put cujem za ovakve probleme... ![]()
![]() |
![]() |
#80894 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Primjerice: ne palim klimu dok stvarno ne budem par sati u žegi na autobahnu, smeta mi tranzicija iz vrućeg u hladno i nazad više nego vrućina.
![]() |
![]() |
#80895 | |
Premium
|
Audi Allroad 2.5 TDI iz 2001, C5 serija Audi A6 Allroad 3.0 TDI iz 2007, C6 serija Audi A6 Allroad 3.0 TDI iz 2018, C7 serija Citiraj:
Naravno da mijenjam filter klime, jednom godisnje kada auto ide na redovni servis... Menja se ulje i menjaju se svi filteri... I jos se pregledaju sitne piz*darije zlu netrebalo... I to me zadovoljstvo kosta nekih 350EUR godisnje...
![]() |
![]() |
#80896 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Automobili
Clio II ne dezinficiram. Mijenjam filter klime 2x godišnje prije ljeta i prije zime (Mann CUK - aktivni ugljen). I kada ne treba povremeno palim klimu da to malo procirkulira kada nisu minusi. Ako zaboravim to napraviti kojih mjesec dana onda zasmrdi. Ljeti ugasim klimu minutu dvije prije nego ugasim auto i pustim da ispuše. |
![]() |
![]() |
![]() |
#80897 |
[CTN]Mr.Ti
Datum registracije: May 2007
|
Nego, nazad na bicikliste u ZG; išao jučer oko 1 rutu Tomislavova - Zagorska - Adžijina - zeleni val istočno - Bauerova - Vlaška - Petrova pa do Rebra; vidio brat bratu 20ak biciklista vulgaris (non W-B-olt/Glovo), 10ak bickla vezanih usput vidljivo i hrpu tamo ispred one OŠ...
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
![]() |
![]() |
![]() |
#80898 | |
Pod naletima kopita zla
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80899 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ja ne znam sta vi radite u tim vasim autima, al meni klima apsolutno nikad nije smrdila. Jednom je nakon godisnjeg nesto uzasno smrdilo u autu na pokvarena jaja. Predpostavljao sam da su djeca nesto jela putem pa je ostalo negdje i pocelo smrditi, pa kad nisam nista nasao, predpostavio sam da je klima pa sam rastavio sve naprijed dok nisam dosao do isparivaca i sve je bilo cisto. Svejedno sam sve ocistio i dezinficirao onom pjenom ali smrad nije prestao. Na kraju je smrdila boca tekucine za ciscenje felgi u gepeku ![]() Dakle, prije nego bacite krivicu na klimu, pregledajte da nije nesto u gepeku. Inace, klimu nikad ne gasim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#80900 |
49%winner
|
To sredstvo za felge toliko zna smrditi na neki amonijak i jaja da je to koma. Nova neotvorena boca mi je smrdila u spajzi hahaha zena me skoro ubila
![]() |
![]() |
#80901 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Klima jako isušuje zrak a to zimi nije dobro za sluznicu nosa. Zimi je zrak sam po sebi suh a još kad ga se ugrije i upali klima da ga još više isuši… sluznica nosa se suši, stanjuje i time se slabi prirodna obrana od virusa i bakterija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#80902 | |
Premium
|
Citiraj:
Bas me zanima kolko cu danas vidjet biciklista... ![]()
![]() |
![]() |
#80903 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#80904 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Ovo sam nedavno narucio i drito u smece bacio: https://www.ebay.de/itm/334954681098 Zatvoren kanister, najprije DHL-ovcu usmrdio kombi pa meni cijeli stan u roku 3 minute. Uzas! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80905 | |
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Ja drzim AC uvijek upaljen, i zimi i ljeti, a kod prijatelja u autu on zimi gasi AC iako grijanje ostavi upaljeno i zrak u autu je katastrofa tada. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80906 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Gume na vozilima pumpam na tlakove koji su propisani u uputama za korištenje, za Spidera je to ovako: Citiraj:
![]() Kakvo je mišljenje PCE-a na tu temu? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80908 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
kod mene 2.6 sve |
![]() |
![]() |
![]() |
#80909 | |
Premium
Datum registracije: May 2018
|
Citiraj:
Meni isto smrdi klima na VAG-u kad ugasim, a nije smrdila. Ovi sprejevi ne pomažu. Treba napraviti proper dezinfekciju, oprati isparivač. A usputno je ok da se provjeri stanje plina u sistemu i ulja kompresora. Po potrebi se doda ono što fali. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|