|
![]() |
#80822 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() Kakve babe na zebri? Jezik pregrizo šabane jedan. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80823 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80824 |
Pod naletima kopita zla
|
Ponavljam, žena je vozila. ![]() Sad sam bio sa mazgom na servisu. Veli čoek auto je ko nov, nema trakova nikakvim korozijama i gluparijama, samo redovito peri i to je to. Japosi im nisu mušterija po pitanju kvarova. |
![]() |
![]() |
![]() |
#80829 | |
Pod naletima kopita zla
|
Citiraj:
Ako nadjem da mi odgovara mozda cehinja ode na bubanj, a drugi mazgo u kucu https://www.ultimatespecs.com/car-sp...tiv-G-194.html |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80830 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Automobili
Radim na rubu strogog centra ZGa. Ljudi dolaze na posao biciklima više nego ikada pa sad imamo problem gdje ih sve zavezati ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#80831 | |
Flajing super šiiiip
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Moraš ju stvarno razgaziti kad ideš preticati. Moguće da je samo stvar ponovne navike na motor bez turba. Ne znam, ali iskreno mi nije sjela ![]()
![]() |
![]() |
#80832 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80833 | |
Pod naletima kopita zla
|
Citiraj:
Meni dosta. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80834 | |
Flajing super šiiiip
|
Citiraj:
Sve ok ako ti ne smeta, ali obavezno probaj. I kažem, moguće da je do mene i da mi jednostavno atmosferci više ne pašu.
![]() |
![]() |
#80835 | |
Premium
|
![]() ![]() Citiraj:
Btw, ako hoces mazgu, cisti uzitak u voznji i top handling za ne puno para, one and the only miata all the way ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80836 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2019
|
Citiraj:
Update. Čisto info da ako netko ima ovakav problem, da zna gdje provjeriti rješenje. Nitko nije mogao naći grešku, ni po dijagnostici, ni po bilo čemu što ima veze s tim sustavom. Sve ispravno. Išao sam provjeriti klemu + akumulatora ... malo se klimala, kad sam je proklimao zaiskrilo je na tren, auto normalno ostao bez struje. Kao da je nešto bilo ispalo od između kleme i akumulatora. Nakon čega je klema najnormalnije sjela. Nije radilo jer nije bio dobar kontakt sa akumulatorom. Kleme su one mutave ko štipaljke, ne stežu se vijkom, i ako nešto na neku fore se nađe između, nemože stisnuti se do kraja. Samo mi nije jasno kako se auto nije zapalio, ili kako nije gubio struju. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80838 | |
Vršni visioc
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
@Hamm, to sam tvrdio i kad sam clia vozio! ![]()
![]() |
![]() |
#80839 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
20-30 milijuna umrlih od gladi... I to tamo izmedju 1958 i 1962... Pa se ti igraj sa istrebljivanjem stetocina poput komaraca, stakora, vrabaca i muha... Unistili su prirodni ciklus i eto, pomrlo im par desetaka milijuna ljudi... Moze ugovor, dogovorimo satnicu... Ako ne dobijem A6 Allroad C7 ne izlazim iz stana... Imam ja... ![]() Nije, niti ce biti... To se ne gasi... Uredno tankam AdBlue... C8, ali ne Citroen nego Audi A6 Allroad iz 04/2018 pa na dalje... Slika sa Wikipedije, ali moj izgleda skoro pa identicno... Jedino mi je volan na pravoj strani, a ne ko ovaj Englez na desnoj... I felge su drukcije... ![]()
![]() |
![]() |
#80840 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() |
![]() |
#80841 | |
Brat od Đon Vejna
|
Citiraj:
0-100 je nikakav mjerodavan podatak o tome kako auto ide....2.8 sek ide Turbo S sa 600ks i Nevera sa 1800ks. Teta u 320d Xdrive sa sjedalicom na zadnjem sicu poklopi gas na semaforu i glat može namazat Meganea RS 0-100 u 9/10 pokušaja iako je RS na papiru brži tak da ti te 2 sekunde ubrzanja u većini slučajeva ne znači ništa. Međuubrzanja su puno bitnija osim ako se voziš otvorenom cestom na 5k okretaja da ga držiš u optimalnim okretajima......ako su ti performanse uopće bitna stvar
![]() |
![]() |
#80842 |
Vršni visioc
Datum registracije: Jun 2005
|
![]() |
#80843 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() 320d može soli na rep staviti RS-u. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80844 |
Flajing super šiiiip
|
Nego, pitanje ako netko ima iskustva iz prve ruke - Škodilak Kodiaq PHEV, kako se vozi? Kakav je generalni feeling kvalitete unutrašnjosti (nevezano za motor, ako je netko sjedio u novom Kodiaqu)? Želja mi je preskočit PHEV i direktno sa moje benzinjare na EV, ali me privlači i dignuti ove poticaje za EV/PHEV za pravne osobe ove godine, pa se ful lomim. Vjerojatno će opet staviti gornji cap na 50k EUR, a za te pare ne mogu ništa pošteno od EV-a uzeti a da nije Tesla. Pa sam gledao PHEV opcije koje imaju pristojan domet. Ovaj Kodiaq u max opremi trenutno košta oko 53500 EUR (inače je oko 58000, skinuli su cca 5000 kao rođendanski poklon), pa bi probao to spustiti na 50000 kod njih u dućanu, makar morao nešto skinuti od opreme. S poticajima je to 45000 EUR, što za ovakvo solidno opremljeno vozilo sa službenih 117km dometa na struju (nek je realno i 80-100 - super) zvuči ok. Ono što mi se sviđa, uz EV domet, je što mogu potrpati ženu, psa, kćer i hrpu stvari bez problema za bilo kakav road tip po Europi. Kraći je od insignije, što će olakšati parkiranje po gradu, pogotovo ljeti po Zadru, pogotovo mojoj ženi ![]() Povišen je pa mogu s njim doći do maslenika kad god mi treba (nemam nikakve iluzije da je ovo terentski auto, meni je samo bitno da mogu preći preko rupetina sa ove moje divlje ceste gdje bi insignija zaribala samo tako). Moram dogovoriti neku probnu vožnju ali trenutno sam van hr. EDIT - I naravno da sam pogledao "ceo internet" i jubito, ali me zanima mišljenje ljudi kojima posao i život ne ovise o tome da ne osramote neke proizvođače auta ![]()
5.1.4 setup: Zvučnici - 2x Arendal 1723 S monitors, 1x 1723 S center, 4x 1961 height, 2x 1961 surround, XTZ 12.17 EDGE Amps - Marantz Cinema 40 + ROTEL RMB-1585 Zadnje izmijenjeno od: Igorr. 21.05.2025. u 16:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#80845 |
Premium
|
@Ivo_Strojnica - evo, danas sam se vozao autom do Novog Zagreba i nazad do Kvatrica dvaput... Krenuo sam oko 10 prema Novom Zagrebu, onda oko 11i30 do ureda po nesto, pa nazad u Sopot oko 12i15... I onda nazad do ureda negdje oko 14i45... Biciklista na cesti sam vidio ravno nula... Ja ozbiljno ne znam gdje vi vidite te bicikliste, jer ih ili odbijam vidjeti ili ih stvarno nema... Ali moram se pohvalit, danas sam iskoristio trajvan da odem od Sredisca do HGSpota u Zaprudju po neki monitor... ![]() Usput, cijelo vrijeme setam sa polusje*anom nogom jer me vec 3 mjeseca muci onaj neki plantarni fascitis... Ako te zanima kojim sam autom iso - Audi A6 Allroad 3.0TDI C7 serija sa kraja 2018... ![]()
![]() |
#80846 | |||||
Pod naletima kopita zla
|
Citiraj:
Citiraj:
Ostsjem na dva. Ne treba mi jos jedan tj opet treci. Noup. Dosta bi bilo. Provokator. ![]() Citiraj:
![]() Citiraj:
Citiraj:
Auuuuuu hahahaha pokopala te baba u bemveju. ![]() ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#80847 |
Brat od Đon Vejna
|
Možda nisam dodao dovoljno figura govora da skužiš šta sam htio reć, ne da je 320d brz auto, ni da je Megane RS spor, nego da na mjeru od 0-100 utječe toliko faktora da je apsolutno irelevantna kao mjerilo toga koliko neki auto "ide"...
![]() |
#80848 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#80850 |
Premium