|
![]() |
#80402 | |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Ponekad ih vidim na na cesti i uvijek se više ljudi za NSX okrene nego za Ferrarijem ili Lamborghinijem. NSX, F355 i Lotus Esprit S4. Da mi se bilo koji pojavi u garaži, ne bih se ništa bunio ![]() Najbolja stvar je što su sva tri na tržištu otprilike iste cijene, a Lotus je najjeftiniji i proizveden u najmanje primjeraka EVO, prilika da nabaviš NSX ![]() https://www.autotrader.co.uk/car-det...E149nd&fromsra ![]()
![]() |
![]() |
#80403 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Lenovo LOQ 15AHP9: AMD Ryzen 5 8645HS / 16GB DDR5 / Micron M.2 2230 1TB / Sandisk Extreme Pro 1TB / Intel AX210 / Radeon 760M + Geforce RTX 4050 / Windows 11 Pro Acer Aspire V3-574G: Intel i3 5005U / 8GB DDR3 / Seagate 1TB HDD / Geforce GT 940M / OpenSuse Tumbleweed XFCE |
![]() |
![]() |
![]() |
#80405 |
The mighty pirate
|
![]() |
#80406 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Višestruki su faktori zašto je NSX cijenom otišao nebu pod oblake, ali primarno je bilo što nije bio nahajpan kad je izašao, kako bi bio da danas izađe. To je uzrokovalo da mu cijena u 2010. padne na, s današnjeg pogleda, smiješnu razinu. Dakle, prije 10 godina se dao NSX sa 35-50k km kupiti za 30-40k€. U tom periodu je počelo guranje modernizacije F1 dosega putem društvenih mreža, promjenom vlasništva, ulaganjem u reklame za razne marke i markice (louis beton, roljeks-> tag heujer itd.). Počelo se pričati o povijesti F1, svake godine se rade posebni spomendani za poginule luđake i artiste za volanom, pa se gradi hype. Tako se od nekolicine VHS snimki gdje Ayrton u mokasinkama i belim čarapama navodno drapa NSX-R po Suzuki počeo napuhavati balon. Meni NSX 2015 nije uopće bio na radaru. Ruku na srce, ne bih danas niti tipkao ovaj komentar da nisam imao direktan doticaj s jednim, doduše ponešto performantnijim (čitaj tjuniranim) vozilom. I tako su krenuli jutub videi od jednog, drugog, trećeg promi jutubera i eto ti "halo" auta. Jedino smatram, da NSX (non-R) zaslužuje bit i duplo skuplji od onog za što se trenutno može kupiti (70-90k€). A NSX-R je objektivno puno preskup.
![]() |
#80407 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80408 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() Nego da malo kukam. ![]() Dok sam servisirao auto pod jamsvom u Štasni bila je shema ako auto nije pod jamstvom onda može vlastito ulje. ![]() Prekjučer sam poslao mail da me naruče na servis i gle čuda uprva "donijela" odluku da to više ne stoji. Hrpa papaka. Žele naplatiti 4,7 litra ulja 122 eura i to još onu vodurinu od 0w30. Lijepo naručio i impexu filtere komplet za skodu sve, ulje, ulje za getribu te za mazgu ulje, filter ulja, filter kabine i filter zraka. Fino u neovlašteni i bok. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80409 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Lenovo LOQ 15AHP9: AMD Ryzen 5 8645HS / 16GB DDR5 / Micron M.2 2230 1TB / Sandisk Extreme Pro 1TB / Intel AX210 / Radeon 760M + Geforce RTX 4050 / Windows 11 Pro Acer Aspire V3-574G: Intel i3 5005U / 8GB DDR3 / Seagate 1TB HDD / Geforce GT 940M / OpenSuse Tumbleweed XFCE |
![]() |
![]() |
![]() |
#80411 | ||
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Zato mi Audisti idemo u neovlasteni, ali specijalizirani Audi servis... ![]()
![]() |
![]() |
#80412 |
Premium
Datum registracije: Feb 2017
|
U potrazi sam za kamerom za auto do 200€. Što bi bio best buy u tom rangu? Našao sam Viofo A119 Mini 2 i Garmin DashCam Mini 3. Ima li netko iskustva s tim kamerama ili ima nešto bolje do 200€? |
![]() |
![]() |
![]() |
#80415 | |
The mighty pirate
|
Citiraj:
Odlična je, stvarno je minijaturna i lako se sakrije + što se mogu dodati i dodatne kamere pa sve koristiti kroz istu aplikaciju. Vjerojatno ću u nekom trenutku dodati još jednu kameru i staviti na zadnju stranu. Jedini minus je da mi nekako prekratke clipove sprema kad odlučim spremiti događaj (radi na tipku i glasovnom naredbom). 3 je vjerojatno bolja
![]() |
![]() |
#80416 |
Premium
Datum registracije: Jul 2019
|
Razveselio me opet moj Citroen. Nakon par dana što me pukno lik na križanju, sad je auto odlučio prosvjedovati. Uđem u auto, oću upaliti ... "KLJUČ NIJE OTKRIVEN" ... reko ajde, gurnem ključ u njegovo predviđeno mjesto, reko možda treba ga s vremena na vrijeme, ili je baterija slaba. Izađem pred Lidlom van, neće se zaključati auto. Čuje se zvuk zaključavanja, ali ga odmah otključa ... dupli onaj klik se čuje. Iščupam ključ i probam bravom, opet dupli klik, uopće ne želi se zaključati. Došao doma, probao s drugim ključem ... opet isto. Po netu nisam našao ovakav slučaj, mada po opisu i "User manualu" ovo je najbliže Deadlocku ... čini se da ga je žena jučer na neku foru aktivirala. Jel imao netko ovako glupu situaciju s keylesom? |
![]() |
![]() |
![]() |
#80417 |
49%winner
|
Meni je pežo to radio jer mi je jedna brava bila u banani. Nisam imao keyless pa možda ne mora biti to, samo sam prepoznao simptome ovog "duplog klika". Jel ti se zaključaju vrata kad si u vožnji, ono kad pređe xy km/h pa se zaključaju? Šta se desi ako ručno zaključaš vrata iznutra dok je auto parkiran (ostavi si otvoren prozor za svaki slučaj)?
![]() |
![]() |
#80419 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() |
#80422 |
Pod naletima kopita zla
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80423 | |
Moderator
|
Citiraj:
Poslano sa mog SM-S721B koristeći Tapatalk
![]() |
![]() |
#80425 |
Moderator
|
Tebi je ta Oktavija svemirski brod jer si do onda imal dvije drlje u dvorištu. C3 koji svako malo nije htio upalit i truljavog Klija koji se zaustavljal u autima ispred sebe. 😂😂😂😂 Poslano sa mog SM-S721B koristeći Tapatalk
![]() |
#80427 | ||
Pod naletima kopita zla
|
Citiraj:
![]() Clio nije truljav. ![]() Citiraj:
![]() Taj oplo kaj ga je uzeo to će razjebati za maksimalno godinu i pol dvije I prvo će ti ići kakti maženje i paženje pa će krenuti troškovi koji su visoki i neće popravljati taj auto pa će krenuti sa "tuniranjem" i nastupom "Pa nije on kupio mene nego ja njega". ![]() Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 12.05.2025. u 10:36. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
|
|