|
![]() |
#6661 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Neloša batka za 16e iPhone 16: 3561 mAh iPhone 16 Plus: 4674 mAh iPhone 16e: 3961 mAh iPhone 16 Pro: 3582 mAh iPhone 16 Pro Max: 4685 mAh |
![]() |
![]() |
![]() |
#6662 |
Banned
Datum registracije: Apr 2020
|
Zaboravio napunit mob sinoć i na poslu došao sa 30% i kad sam pao na 15 išao punit bežično kod kolege. Mob se punio 25min i baterija se usijala. Nikad više. To bežično punjenje degradira bateriju sigurno. Bolje kupit još jedan punjač za posao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6663 |
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
Dobra znanstvena metoda testiranja, hvala na preporuci. Eto baterija se ne grije na "obicnom" punjenju... Koristim magsafe punjac vec pola godine i radi ko urica, baterija je govno kao sta je bila i prije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6665 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2018
|
dakle nema razlike zica i bez zice ![]() moj 15 obican prva upotreba rujan 2023 ciklusi 379 88 posto eto,jedan posto manje,a samo zicano punim |
![]() |
![]() |
![]() |
#6666 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
![]() |
#6667 | |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
QI2 punjač, ili još bolje neki MFI certified, nema problema.
![]() |
![]() |
#6671 |
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Ekipi ovdje takvo što jamačno ne treba, ali htio sam kao upozorenje podjeliti iskustvo frenda koji se danas lagano nasadio ![]() Danas je naletio na fake "iphone 16 pro". Izgleda identično kao ovaj sa videa, jedino se čini dosta sporiji. https://www.youtube.com/watch?v=TWef3E9liHw Znao je on da to sigurno nije original telefon, ali je mislio da bude vrijedio 200€. Jok ![]() Naročito vrijedno spomena je to što se čini kako je IMEI/Serial u redu. Da li kinezi kopiraju brojeve s postojećih telefona pa štampaju to u milionima primjeraka?
![]() |
#6673 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
sluške za ajfon nema šanse kupovat bilogdje drugdje nego u dućanu jer je toliko fejkova u opticaju da je to grozota |
![]() |
![]() |
![]() |
#6678 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Možeš ga u nekim stranim dućanim doplatiti prilikom kupovine uređaja (npr www.notebooksbilliger.de). Ovo je jedina opcija za hr koliko ja znam
![]() |
#6680 |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
Ekipa. Na parkingu sam našao mob ( iPhone). Nisam I expert. Al mislim da je to 13. Mob je bio ugašen ( prazna baterija ), i vjerojatno je tamo od jucer popodne ( kiša, smece od drveca ). Ja sam maknuo maskicu( one maskice "shell" u koje je ušla voda ) , komplet ga osusio, pocistio. Napunio. Mob je lockan. Nema na lock screenu nikakav kontakt info. Vidim samo da je na A1 mreži. Upalio sam ga i cekam eventualni poziv. Jel to najsigurnije za vlasnika da odnesem u PP ili u A1? ( želim da se mobitel vrati vlasniku, a ne nekom u đep ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6683 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
A jel ima emergency contact info? Nije vidljiv na lock screenu nego kad hoćeš ugasit mob (volume up + power) pojavi se opcija da se prikaže emergency contact (slide ispod turn off slidea) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6684 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
#6685 | ||
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
Nema E contact. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6687 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Izvadi SIM i stavi u neki drugi telefon... tako ćeš saznati koji je broj vlasnika, vidjeti da li ima koji kontakt isačuvan na SIM-u.
![]() |
#6688 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
iPhone mobiteli - 2. dio
Ako vidis broj, pozovi verizon i javi da je fon izgubljen,das ima broj tog moba i ostavis kontakt broj. Mozda te nazovu jer vlasnik mozda ima neki drugi kontakt broj pa mu oni jave. Tako sam ja napravio sa jednim turistom iz Austrijskog A1 i covjek dosao po mob i ostavio 50€. Nisam htio primit ali je inzistirao Zadnje izmijenjeno od: spawn. 20.05.2025. u 13:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|