|
![]() |
#80342 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80344 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Apsolutno, elegancija na svakom koraku, a pod haubom je u principu motor od E36 M3. Za UK tržište ih je samo 100 i nešto napravljeno, a mislim i da je općenito rjeđi od M5. Razveseli me vidjeti ih u ovako očuvanom izdanju.
![]() |
#80345 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
A ima tu više faktora, ali razumijem ako pričamo o čistoj ljepoti, da ljudima danas taj auto nije lijep. Da, taj motor je stvarno nešto wow bio. Boja je top. Rijedak je. Interijer za to godište, stvarno nešto wow. Zvuk ima dobar. Uzbranje za skoro 30 godina star auto oko 6 sekundi. Udobnost i vozljivost, na razini ozbiljnijih auta danas. Felge ove konkretno, pašu do bola. + Alpina je. Stvarno bezvremenska ljepota i performanse. |
![]() |
![]() |
![]() |
#80346 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Automobili
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80349 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2018
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80351 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Kad već dijelimo mišljenja: ja Audi ne bih nikad ispred BMW-a. Audi je po meni za neodlučne ili za one koji ne znaju što bi sa sobom u životu. Nit vrit, nit mimo. Uvijek bio, uvijek će biti. To ne znači da ne gledam uzet B5 ili B6 ručni RS4. Ali da bih ga uzeo prije M3 ili M5, nikad, pa ni tad. ![]()
![]() |
#80352 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Kužim da vas par brijete na vrhunsku tehnologiju BMW motora, znate pun kurac, respekt. Mene to ne pere, mene više briga kakva je muzika u autu nego kaj je pod haubom. Auto mora bit pouzdan prije svega, dobro vuć i dobro izgledat. With whole lot of bass in it! |
![]() |
![]() |
![]() |
#80353 | |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
![]() Audi RS7 Glossy black za mene, hvala. ![]()
![]() |
![]() |
#80354 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
![]() ![]() Bas si trol, da znas... ![]()
![]() |
![]() |
#80355 | |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Automobili
Citiraj:
Jesam ja zadnjih 20ak godina. Radio sam u telekomima pa sam čuo i vidio svašta na tu temu pogotovo od terenskih ekipa. Definitivna potvrda je bila kada mjesec dana nisam mogao normalno spavati. Budio bi se nekoliko puta po noći a nisam imao pojma zašto. Niti sam gladan, niti mi se piša, niti išta boli a ne mogu spavati. Long story short: susjed je prerazmjestio sve po sobi pa su njegov wifi router, DECT i TV bili iza moje glave gdje sam spavao s druge strane zida. Mjerač EM zračenja je to potvrdio i točno locirao. Quick fix je bila alu folija preko cijelog zida dok nije došla EM izolacijska boja (YShield) koja je ugušila to zračenje sa -21…23dBm na -45…-50dBm. Iza kreveta sam još stavio jedan veliki poster iza kojeg je bila alu folija pa je to još dodatno ugušilo 20ak dBma oko kreveta. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80356 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Ja imam samo jedan zahtjev...samo da nije crne boje ![]() Em izgleda gadno 10 minuta nakon pranja jer se vidi apsolutno svako zrno prašine i loše stari, em ga ne možeš ohladiti nakon što ga ostaviš 15 minuta na suncu. Trpio sam crni auto 2 godine, fala lepa ne bi više nikad.
![]() |
#80357 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Automobili
Uz sve navedeno ja sam prošao pored svojeg bivšeg crnog auta nekoliko puta u mraku jer nisam vidio da je tamo ![]() A i dogodilo se par puta da je auto stajao na suncu i nije bio vožen od dana prije. Dao bi kontakt a kazaljka vode motora bi se malo digla ![]() Da nije imao šiber ne znam kako bi preživio u njemu. To klima ne može ohladiti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#80360 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Zavisi koji BMW, koji Audi (a i koja Mečka). BMW E39 je posebna sorta, jedna od posljednjih analognih limuzina starog kova. BMW nije moj tip automobila ali E39 5-ica mi je medu top 5 na "wishlisti". A ovo je uz to Alpina dakle koplje iznad ![]()
Lenovo LOQ 15AHP9: AMD Ryzen 5 8645HS / 16GB DDR5 / Micron M.2 2230 1TB / Sandisk Extreme Pro 1TB / Intel AX210 / Radeon 760M + Geforce RTX 4050 / Windows 11 Pro Acer Aspire V3-574G: Intel i3 5005U / 8GB DDR3 / Seagate 1TB HDD / Geforce GT 940M / OpenSuse Tumbleweed XFCE |
![]() |
![]() |
![]() |
#80361 | |
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
A auto koji bi htio - BMW M135 F40 ili F70. Eto, relativno skromno ![]()
![]() |
![]() |
#80362 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80363 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Tko nije? ![]() Nisu ljudi nit vozili, a hoće i znaju da baš to hoće ![]() Živim u Audi regiji i ne želim nikoga poistovjećivati sa time što doživljavam na dnevnoj bazi, ali vjeruj mi da su Audi Fahrer gori od BMW Fahrera. Naravno da je generalizacija općenito potpala trolovanja, pa ono, uzmite sa zrnom soli ![]() Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#80364 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ma samo reci di i kad ![]() ![]() Zbog ovog boldanog sam pomislio da imaš cca 25-30 godina al onda sam skužio da si mojih godina i reko wtf. A meni vele da se ne ponašam shodno svojim godinama ![]() ![]() U glavnom, zajebancija, 1st gen RS7 je neloš auto. Citiraj:
B5 RS4 mi je osobno bio jedan od dražih Audija, a i danas je. ALI, kao netko tko je ekšli imao i šarafao po tom 2,7biturbo motoru u C5 Allroadu, i izjebao se ko konj za neke stvari u tom istom Allroadu koji ima njušku veću od B5 fakat ne želim pomisliti kako je raditi na njemu u B5 ![]() Iskreno kada bi birao Audi za sebe, onako baš za gušt mislim da bi gledao čak i recimo C4 S4. Oldschool redni turbo petak, pravi Torsen quattro... Ma milina. ..... e da i flejm on LPG nutra ![]() ____________ E da, danas stanem kod Bauhausa na Jankomiru i vidim ono što stoji u rječniku pod ''etalon seljačine'' ![]() Tip srednjih godina, sunčane naočale iako je oblačno i 19 sati, vozi onaj šparet od nove G70 isperimiočikiselinom sedmice i pazi sad, mobitel na uhu. Pored sve one sile opreme lik još nije savladao bluetooth tehnologiju ![]()
''Of all the things I've lost I miss my mind the most'' Mark Twain Zadnje izmijenjeno od: Wolverine. 08.05.2025. u 22:12. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80365 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80366 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() https://www.njuskalo.hr/auti/audi-rs...oglas-46788884 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80367 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#80368 |
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
De ono, mislim stvarno... ![]() A6 Allroad je meni super sjeo... Prije sam vozio velike stare Citroene - XM i Xantia (dobro, nije ona nesto velika), naviko se na hidropneumatski ovjes pa sam popizdio kolko mi se XM kvario i reko mi kolega tu sa foruma da pogledam Audi Allroad... I eto, pogledao, jako mi se svidio pa sam ostao na tome... Kad kupujem novi auto uopce me nije briga jel BMW, Mercedes, Lexus, Audi, bitno da je A6 Allroad... ![]()
![]() |
#80370 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|