|
![]() |
#80191 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Definitvno idem na Nurber, samo moram jos kola naci. Mislim da cu hamdiji ponuditi 100 eura za krumpirowagen, pod uvjetom da mi ima za uzvratiti 30 eura. ![]() ![]() Nemogu ici sa kadetom jer ce me skupljati po stazi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#80192 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2012
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80195 | |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Držao ih tri dana i otišao u Auto Krešo i uzeo Bosch. Nebo i zemlja.
![]() |
![]() |
#80196 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
95% of the world is retarded, I'm glad I am the 10%. Zadnje izmijenjeno od: Mario92. 02.05.2025. u 20:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#80197 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
![]() |
#80198 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Danas sam se parkirao pored takvog lubenicara, uvjerljivo jedan od valjda pet auta za kojima se okrenem. Ne znam nista o njima, nemam para za njih, ali dizajnom jedan od rijetkih za kojim se okrenem. Limuzina mi je isto top, ali ima nesto u tom lubenicaru... Zanimljivo, nema nista drugo iz vag-ovog pogona za cime se okrecem, cak stovise, sve mi je nekako jednolicno dosadno :/
![]() |
![]() |
#80200 | ||
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
Ja sam zaljubljen u taj auto, za sada nikakvih problema, a od opreme nema šta nema. Kada se to krene kvariti, hahaha... Dizajn je sportski, coupe, a ima mjesta više nego neki SUVovi, ogroman je s ogromnim prtljažnikom tako da mi je to win-win. Nemam šta reći, uživam u svakoj vožnji s njim, jedino me smetaju pogledi po gradu i mahanja cura i pokazivanja palaca gore i slanje pusica. Šteta što više nisam slobodan, hahaha... Jučer mi na autocesti i radnik dizao palac gore dok sam cekao u koloni i mahao kada sam krenuo. Užas... Ako te nešto konkretno zanima, pitaj. Citiraj:
Poslano sa mog Samsung S23 Ultra koristeći Tapatalk
![]() |
![]() |
#80201 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Za ženinog bratića, konačno je završila agonija kupovine Giulie Quadrifoglio. Od trenutka narudžbe do dostave, poslovično brzim talijanima trebalo je samo 17 mjeseci. Uz to, već ide na reklamaciju pošto je sjeban lak na jednom djelu a i zazori su koma na spoju branika i blatobrana. Kontrola kvalitete u rangu Parksidea. Ali što se ostalog tiče... lele... Kad ga stisneš, to vuče i vuče i ne prestaje vuć. Zbog dežurnih dušebrižnika neću reć brzinu koju je postigla, al je povelika. Potrošnja je naravno u skladu s brzinom. ![]() Auto je bolestan. Boja pogotovo. A i ferrarijev motor ispod haube ne zvuči loše. ![]() Iz nekih razloga, nisam bio u poziciji da ga više pofotkam, al budem uskoro neki fotosešn sredio. ![]() ![]()
![]() |
#80202 | ||
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() Genijalan automobil. ![]() ![]() Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#80203 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#80204 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80205 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#80206 |
Premium
|
Budem tijekom dana. Nešto krivo radiš. Ja sam 190cm i full mi komotan. Čak sam sjeo iza sebe na zadnje sjedalo i opet nogama nisam dirao prednji sic. Tenk. Stvarno ima jako puno mjesta jer je ultra dugačak. Poslano sa mog Samsung S23 Ultra koristeći Tapatalk
![]() |
#80207 |
49%winner
|
Ovih dana sam koristio waze za dojavu kamera. Notifikacije uredno rade na AA, ali javlja kamere malko prekasno kad sam vec u zoni kad kamera snima (npr ako je ravnica 150ak m). Cini mi se kao da je wazeu trigger na 100m od kamere, nisam istrazivao. Tako da tu ipak dajem prednost camsamu koji me upozori nesto ranije.
![]() |
![]() |
#80210 |
Premium
|
Ja obrisao CamSam. Waze trenutno ipak ima nadmoć zvukovno. Ponavljam, dere mi se na AA, dok CamSam šapće, uopće ne čujem za šta me upozorava, jedino čujem 500m, 300m... užasno iritantno. Imao sam jedno vrijeme paralelno uključen Waze i CamSam, Waze upozori negdje na oko 300m kada CamSam tiho kaže, jedva čujno 300m. Tada mi se Waze izdere u uho, kamera za snimanje brzine 😂😂 Poslano sa mog Samsung S23 Ultra koristeći Tapatalk
![]() |
#80211 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ili si gradjen kao karikatura ili se nisi vozio u Arteonu. Nisam bas VW fan, ali taj Arteon je fascinantan sto se tice prostora. Ja sam 194 i nisam bio glavom ni blizu krovu, a gradjen sam k‘o Michael Phelps 😄 Osim toga, vozio je lik moje visine, ja sam sjedio iza njega i imao sam sigurno 7-8cm od koljena do njegovog sica. |
![]() |
![]() |
![]() |
#80212 | ||
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
omfg, vozio bi se u gepeku ako treba.. eto, sigurno ti sad još više fali ona skoro tvoja Giulia ![]() 2.9 v6 biturbo Citiraj:
ahahhaha ahahhahahahahahah ![]() znaš da voziš dobar auto kad se momci okreću za tobom ![]() Zadnje izmijenjeno od: John Creasy. 03.05.2025. u 19:23. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#80213 |
Moderator
|
![]() |
#80214 |
Vocna iglica u mudante
|
duja se pravila u dva proizvodna pogona koliko se sjećam.. njemački i još neki.. šogor ga je vozio cijelo studiranje.. vozačeva kvaka se izlizala, samo je on znao poseban pokret za otvorit vrata.. nije ga zaključavao |
![]() |
![]() |
![]() |
#80215 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Automobili
Citiraj:
Sigurno su ti momci relevantni za kupovinu auta ![]() https://youtube.com/shorts/OA1c7BsW7...yGk8sPM6ravqJ_ Zadnje izmijenjeno od: spawn. 03.05.2025. u 20:06. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80216 |
49%winner
|
Duja TAS, prvi vlasnik, eno je pod balkonom jos u pogonu. Jest da je zadnja klupa izvadjena zadnjih 15 godina i auto sluzi za razvoz sljunka, maslina i djubreta, ali ide ko... Ma necu reci ko zmaj jer ne leti, ali ide! Od prosle godine smo je prestali regati, ne bi prosla vise ni sa najdebljom vezom. Sad se vozi kao malo bolja kariola po dvoristu/njivi.
![]() |
![]() |
#80217 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() Imali smo mi takvu 101-icu za u polje a susjed Reno 4
![]() |
![]() |
#80218 | |
Vocna iglica u mudante
|
Citiraj:
ne možeš birati tko će gledati ![]() edit: jednom prilikom šetam psa po gradu kad čujem iz daljine ide nešto glasno.. kad ono ulijeće neka GTjka u kružni, dere.. a ono moj meho se voza dok je auto na servisu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80219 | |
49%winner
|
Citiraj:
![]() Punac je imao dva auta u zivotu. Tu duju cijeli zivot i kasnije sa otpremninom kupio golfa 7. Nikad nije bio sretan tom 7icom (ima sad oko 10 godina i valjda 50ak soma km ako nisam pretjerao, a vjerojatno jesam). Duju ne zeli prodati. 7icu je dao kcerki i on je vise ne vozi ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|
|