|
![]() |
#80162 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Ima mozda netko za posuditi specijalne nastavke za otvoriti Bosch VE "pumpu" kakve si na tdi motorima? Trebam brtve zamijeniti, one time use only, pa mi se ne kupuje. Tnx EDIT: narucio sa temu Zadnje izmijenjeno od: strikoo. 02.05.2025. u 08:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#80163 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Vijak s trokutastom glavom odšarafiš tako što nabiješ odgovarajuću klasičnu gedoru na njega čekićem, ak se dobro sjećam 8 ili 9
![]() |
#80164 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Pogledaj si na aliexpressu. Ja sam tamo uzeo "nastavak" za skinut remenicu alternatora za siću. Nije profi alat, ali za taj jedan puta je poslužilo.
![]() |
#80166 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Ja ne znam kakve vi muke imate s tim kamerama i navigacijama, ili ste brački škoti u naravi? Here WeGo sam platio lifetime licencu prije ohohoho godina 20ak dolara, i radi apsolutno sve toliko dobro da Garmina nisam izvadio iz pretinca 5 godina sigurno. Gugl karte su smeće za bilo šta van urbanih sredina, niti ulica, niti kućnih brojeva... Sve to ima u Here-u, i radi kak treba. Mogu razumit nekog ko ne ide van zagreba da mu je gugl dobar, ali van zga, nula bodova. Vozim po svakakvim zabitima već dugo godina, svaki dan po 7h, i gugl karte su jedno 3x lošija varijanta za korištenje od Here-a, da ne napominjem opet da u guglu nema ulica uopće u hrpetini mjesta, znači meni osobno je to onda totalno beskorisna opcija kartografije/navigacije.
![]() |
#80167 | |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Koristim ih još od Symbiana... (Nokia) Ovi Maps > Here Maps > Here WeGo
![]() |
![]() |
#80168 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
![]() Edit: Našao sam o čemu se radilo, ko bi to sve popamtio. Garmin Viago je bio u igri, ne Here, tada. Evo i članak sam iskopao: https://www.racunalo.com/garmin-viag...d-smartfonima/ Ja imam u purchase historyu na google accountu kupnju od 4.8.2014. za Garmin Viago, to je to bilo ![]()
"If everything seems under control, you're just not going fast enough." - Mario Andretti Zadnje izmijenjeno od: jopis. 01.05.2025. u 02:07. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80169 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80170 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Meni Vaza radi vrlo ok. Prije par godina sam išao na Korčulu i na povratku u Metkoviću čujem poruku s moba (stišao je muziku koju sam slušao sa Spotifyja) 'Korisnik je prijavio policijsku patrolu u vašoj blizini'. Nagonski usporim i 500m dalje s druge strane ceste stoji pandurska Octavia. Bitno je kako se app postavi. Treba otići u Settingse i drljati po njima, a ne sve ostaviti na default. Meno ona ne služi kao navigacija već kao alarm za takve stvari jer ja prije puta proučim put preko StreetViewa pogotovo dijelove koje su mi nepoznati. Kada sam išao na Korčulu, proučio sam put do trajekta kroz Orebić i put od pristaništa na Korčuli do hotela. Ostatak je ionako bio autoput.
"Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein Zadnje izmijenjeno od: coconut. 01.05.2025. u 07:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#80171 |
Premium
|
da. naglasak na upozorenja za kamera i patrole ako već i to može. ak imaš waze i dalje daj SS tih postavki da usporedim |
![]() |
![]() |
![]() |
#80172 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
GTA Dalmatina https://www.facebook.com/reel/1210535713745682
![]() |
#80173 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80175 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2018
|
Citiraj:
a sta ces,zakacili se bitno da auto koji snima to sve prati i smeta jos vise |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80178 | ||
Premium
|
Citiraj:
mjesecima prije toga waze isto imao uključen i nikad niš ne javlja, jučer ga deinstalirao prije ovog prvog appa koji mi je predložen daje neki SS nabacije da vidim postavke u Waze Citiraj:
stranac neki koji se usro od straga ako ih je vidio uopće. očekujem da ih policija pošteno odere po novčaniku |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#80179 | |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Neću reć da hitiš to u smeće i nabaviš iphone, ali nije ni daleko od tog ![]()
![]() |
![]() |
#80180 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Ja se isto vratio s puta, definitivna odluka da obrišem CamSam i da dalje nastavim koristiti Waze radi kamera i patrola sa svim ogranicenjima koje ima, a to su da ne ruta preko Slovenije ako nemaš vinjetu unešenu unutra i kamere preko zvučnika prijavljuje samo u HR, dok vani samo pokazuje na ekranu te ne daje notifikaciju na zvučnik i AA. CamSam je pretih i ništa ne čujem tetu što govori, da li je kamera na cesti i koliko metara. Waze me uvijek uplasi koliko je glas muškarca glasan i to je ono što mi treba. Poslano sa mog Samsung S23 Ultra koristeći Tapatalk
![]() |
#80181 |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Ja koristim slovenski AMSZ app, radi kod nas isto i javlja na zvučnike, jedino prica na slovenski "stacionarni radar čes petsto metrov" ![]()
![]() |
#80182 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
CamSam je zakon. Može raditi i u pozadini. Uredno mi je radio u Slo, Austrija, Italija. Google navigacija na mobu u prvom planu ili u autu umjesto originalne od auta. Uredno svira muzika koja se stiša kad navigacija priča, a mobitel javlja kamere. Trenutno je to tako dok ne nađem meštra koji može updejtat navigaciju na Insigniji B. Poslano sa mog SM-S721B koristeći Tapatalk
![]() |
#80184 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Ne pratim temu pa isprike ako je bilo al' eto, iskočilo pa da podijelim ![]() https://autos.yahoo.com/1980s-car-lo...063000169.html Sent from my moto g stylus 5G - 2024 using Tapatalk
![]() |
#80188 | |
Čika Zeljeni
Datum registracije: Sep 2013
|
![]() 3 kruga u Leonu i jedan u Dacii Sandero (podjelim slike poslije) Jedan od najboljih prvih majeva ikad, frendovi isto uživali. Izvukao sam dušu iz 2.0 TSI-a, a i guma. Znači Continentalke su se pokazale ne odlične, nego extra top odlične. ![]() Znači kao ljepilo na cesti, samo je u jednom krugu zadnji kraj malčice pobjegao, ali to je zbog mog naglijeg ulaza bilo ![]() Citiraj:
![]() ![]() Zato je u nekoliko navrata mob pao na pod , pod utjecajem više G sile ![]() ![]() Odličan dan, super ekipa, hrpa auta... savršen spoj ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80189 |
Samo polako
Datum registracije: Oct 2014
|
![]() |
#80190 | ||
Moderator
Datum registracije: Apr 2005