|
![]() |
#1412 |
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
A jel to sve UE5 igre pate od iste stuttering boljke? Ima li nade? Brinem se zbog novog sajberpanka, vidim ne pomaže ni močan hardver. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1413 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Baš gledam članak https://wccftech.com/unreal-engine-5...-fps-rtx-5090/ Dobar komentar dolje, do sad su bar tech demo-i na UE5 radili dobro, sad je i to otišlo u onu stvar ![]() Ne znam kako ih nije sramota uopće prikazat nešto što se vrti u 13 fpsa na 5090. Nikad više snage a nikad lošije iskorištena. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1414 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
UE5.0 je izasao oficijalno "April 5, 2022". Ja ne kontam kako uopste igre izlaze u njemu vec nakon godinu dvije. Sama beta nije bila referenca jer nije imala neke osnovne stvari poput displacementa. Tako da ima i jedno i drugo. Nikad nisam bio fan Unreal Enginea dok ujedno developeri zure da izdaju igre u njemu. Sa drugestrane imas Assetto Corsa developere, Kunos. Koji su ga napustili i vratili se svome engineu. Nadam se da ce ga optimizirati vremenom ali sam jako skeptican.
![]() |
#1415 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1418 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Nek svatko kaže što želi, ali ova igra je vrhunska zabava https://youtu.be/E7gN5cnrWVU |
![]() |
![]() |
![]() |
#1419 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
prije neg uopce krenem razmisljat ocu ovo igrat, moze potvrda ak je neko vec radio, dali se moze promjeniti FOV. nije bitno jel in-game, MOD ili prckanje po .cfg/.ini. bitno da se moze, a prilicno sam siguran da ce moci, jer ako se dobro sjecam Skyrim je imao MOD za to. njega sam jedino igrao i to mi je bila vrh igra. fala.
![]() |
#1421 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
![]() pa zato mi pomozi da to promjenim ![]() evo iso sam na trazilicu i kaze da ima in-game do 100. vidjet cemo dal ce mi to bit dost jer nekad potegnem na 120.
![]() |
#1422 | |
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
|
|