|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Oct 2014
|
Mi imamo ovu već godinu dana, odlična i preporučam https://www.babycenter.hr/joie-autos...y-1236140.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Amiga fanboy
Datum registracije: Oct 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Ne samo Amazon nego generalno dječji dućani po Austriji i Njemačkoj su jeftiniji od naših tu. Jedino kaj za njih treba preko frenda il mailboxa. Ugl, idealo.de i pretražit artikl koji se kupuje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Worst case, bila je u sudaru i ima ostecenja koja nemozes vidjeti. Iz tog razloga, mozda samo iz provjerenih izvora. Ali kad gledam stanje s mojim "jajetom", koristeno kakvih godinu dana, kao da je jucer iz trgovine izaslo... Kad zakljucimo da mi vise nece trebati, bit ce ponudeno potrebitima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Bio sam neoprezan i napravio crtu na tom Peg Peregu pa sam se žderao zbog toga ![]() Sjedalica je tenk. Baš su je kvalitetno napravili. To im je navodno prva 360 sjedalica. Navlake smo par puta skidali s nje, prali (osjetljivo 20 stupnjeva) i stavljali natrag. Nisu se ni ofucale a kamoli ispucale. I uvijek smo parkirali auto tako da sjedalica nije na suncu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Pro tip, imati u autu veliku tetru ili najbolje neprozirnu krpu/maramu, pa baciti preko sjedalice ako mora biti na suncu. Pomogne da se ne uzari od sunca. Bude ona i dalje topla, ali ne pecka po guzici/nogama ![]() Kod mene zatamnjena + sun shade, ne pomaze kao krpa.
![]() |
![]() |
#46 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
https://www.stickers.hr/ ![]() Preko škoda kluba ima popust od mislim 10%. ![]() Ako će netko ići neka me prije cimne na pm. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|