|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Kamera za video nadzor
Pozdrav, trebam uzeti neku wifi kameru za nadzor, vanjska s mogućnošću rotacije i da mogu preko mobitela pratiti stanje. Za oko mi je zapela TP-LINK Tapo C500, djeluje dosta povoljno. Ima li ju netko pa da mi iz prve ruke može reći kakva su iskustva? Ili ako imate možda za preoporučiti neku drugu kameru koja ima wifi, rotaciju, detekciju pokreta do nekih 80-ak EUR. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Tp Link Tapo imam u stanu. Jedna fiksna miim c110, a druga koja se rotora možda c 200 ili c 300, neznam točno model. Radi svrsi, aplikacija može bit bolja al eto. Razne opcije se moraju platiti. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2023
|
Da ne otvaram novu temu napisati ću ovdje: Kolega planira u svoju kuću postaviti 2 vanjske kamere i 1 unutarnju. Ruter mu je standarni od A1. Bilo bi super ako bi to moglo stati u 200-250 eura, po potrebi može i preko toga. Ja nisam imao do sada s tim puno iskustva pa ne znam na koji mu je to način najbolje spojiti. Mora imati opciju obavijesti o detekciji pokreta. Jednom sam postavljao kameru od Xiaomija i njihova aplikacija je ograničena opcijama i mogućnosti u svojoj osnovnom varijanti. Snimke bi se gledale na laptopu i na mobitelu. Neki best buy za preporuku? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Reolink ima sasvim lijepih i jednostavnih rijesenja sa intuitivnom aplikacijom. Ja sam bas nedavno po preporuci frenda namontirao RLC-810WA |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2023
|
Hvala na preporukama. A metode spajanja, koji je najbolji način? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Najbolji nacin je mrezni kabel i PoE napajanje. Najlaksi nacin je WiFi kamera i spojis na bilo koju struju |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Da dignem malo temu, da ne otvaram novu. Imam nekih 4 godine stari video nadzor u kutiji, jučer htio to setupirati. https://www.smartmicrosystem.ca/surv...h-poe-nvr-1tb/ I sad, rekorder spojim na aplikaciju, sve radi. Dodam prvu kameru, spojim ju na adapter strujni, pojavi se sama od sebe unutar aplikacije, sav sretan. I skužim, taj rekorder ima na sebi hdmi izlaz, spojim monitor da vidim kakav setup ima. I krene setup wizard. Prvi korak je vrijeme poštelat, to stavim, drugi korak je Wireless. I imam 4 regije, default je: Region: MKK Channels: Default Otvorim Region, stavim na EU, izgubi se slika od kamere i više ne radi. 5 sati slagao jučer, probao sve 4 kamere, ni jedna se više ne pojavljuje. Rekorder sam resetirao 10 puta, ništa. Kameru ne mogu resetirati, nema reset button. Ne znam što krivo radim. Imao netko sličan problem? Moj doma range je 192.160.0.1, kameru vidim u access point modu i vidim da ima range 172.x.x.x, mislio sam da je to problem. Ne mogu nikako dodati kameru u app više, da se slikaš. Probao sam ju pretražiti po ID-u, ništa. QR kod nemam. Po IP adresi probao, ništa. Probao staviti custom range da mi kamera bude u 192.168.x.x rangeu, ništa. Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 18.04.2025. u 09:35. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|