|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
UI
Koji je po vama najbolji UI za preći sa Sasungovog One UI? Jedino sam do sada koristio njihov UI. Gledam za preći na neki drugu marku , zbog omjera uloženog i dobivenog, pa me zanimaju iskustva? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Iz prve ruke mogu reci da Pixel Experience UI nije ni do koljena OneUI-u pa eto, njega NE bih stavio u top 3 ako ti to ista znaci.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
Znaći mi svako iskustvo. Čudno mi je da nema ove zbirne teme (o UI-ima) na forumu. Pogotovo danas kad ih imamo toliko različitih. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Sep 2009
|
Nakon 2-3 Samsunga prešao sam na Xiaomi HyperOS 2 i po recenzijama koje rade usporedbu mislio sam da će to biti druga, možda i lošija priča s obzirom koliko svi hvale Samsunga ali nakon par dana privikavanja uglavnom dođe na isto. Sitnicu dobiješ, sitnicu izgubiš. Ništa što barem meni može biti odlučujuće da se zadržim na Samsungu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2023
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
Nisu, isti je software. Čak Realme ima više opcije prilagodbe nego OP, OP je najsiromašniji po pitanju toga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Huaweijev EMUI apsolutno najstabilniji i MagicOS na drugom mjestu. Nakon što sam isprobao sve i svašta ovo mi najbolje leži. One UI nema neke stvari na koje sam navikao i uvijek je trzav i loše optimiziran. Koristio Oxygen OS i sve od BBK-a osim Origin OS-a. Motorolin UI napreduje, ali fali toga... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Meni je EMUI od npr P30 najbolji UI. Tko zna sto bi bio danas da nije dobio google ban. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
El Mattador
Datum registracije: Nov 2001
|
Osobno preferiram čistije UI-e, sa samo malo dodanih stvari. 1. Nothing UI 2. Sony Xperia UI 3. Motorola My UX 4. Google Pixel UI 5. OnePlus Oxygen OS 6. Samsung One UI - ali je prenatrpan svim i svačim 7. Sve ostalo |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
|
Citiraj:
Di si iskopao Sony Xperiju, oni praktički ne postoje vec godinama ![]() Meni osobno najbolju UI je bilo na P30P i kad sam nakon 3 god presao na S23, odnosno Zamzunga, dosta toga mi je falilo, ali evo, 2 god poslije sam se naviuknuo zivjeti s tim nedostatcima ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Lenovo LOQ 15AHP9: AMD Ryzen 5 8645HS / 16GB DDR5 / Micron M.2 2230 1TB / Sandisk Extreme Pro 1TB / Intel AX210 / Radeon 760M + Geforce RTX 4050 / Windows 11 Pro Acer Aspire V3-574G: Intel i3 5005U / 8GB DDR3 / Seagate 1TB HDD / Geforce GT 940M / OpenSuse Tumbleweed XFCE |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
49%winner
|
Dvije stvari mi dan danas fale na Pixelu, naspram prastarog OneUI 2.x i ne vjerujem da cemo ih ikada dobiti: - nema undo opcija kada obrises tekst (a gboard nekad iz nekog razloga voli na double tap oznaciti cijeli red umjesto rijeci) - sa sigurnosnog aspekta Pixel je malo nazadan. Ako je mob lockan, mozes ga rebootati ili ugasiti, upaliti airplane mode, ugasiti masu stvari kroz quick settingse (wifi, bt)... Na OneUI (barem nekad) skoro nista od ovoga nisi mogao bez prethodnog unlocka.
![]() |
![]() |
#15 |
El Mattador
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
El Mattador
|
Ovo je bila referenca da ne postoje. Postoje i prodaju se: https://www.insidermonkey.com/blog/1...-2024-1325839/ Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Registered User
|
Postoje samo eto da održe neki imiđi. Da se financijski gleda već bi davno napustili mobilni svijet, prije LG-a. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|