![]() |
UI
Koji je po vama najbolji UI za preći sa Sasungovog One UI? Jedino sam do sada koristio njihov UI. Gledam za preći na neki drugu marku , zbog omjera uloženog i dobivenog, pa me zanimaju iskustva?
|
Iz prve ruke mogu reci da Pixel Experience UI nije ni do koljena OneUI-u pa eto, njega NE bih stavio u top 3 ako ti to ista znaci.
|
Znaći mi svako iskustvo. Čudno mi je da nema ove zbirne teme (o UI-ima) na forumu. Pogotovo danas kad ih imamo toliko različitih.
|
Ja mislim kako su se ljudi jednostavno pomirili s time da se UI mijenja kako kome dune. Napraviš update u najboljoj namjeri i ode sve u materinu.
|
Nakon 2-3 Samsunga prešao sam na Xiaomi HyperOS 2 i po recenzijama koje rade usporedbu mislio sam da će to biti druga, možda i lošija priča s obzirom koliko svi hvale Samsunga ali nakon par dana privikavanja uglavnom dođe na isto. Sitnicu dobiješ, sitnicu izgubiš. Ništa što barem meni može biti odlučujuće da se zadržim na Samsungu.
|
Citiraj:
|
Ja sam zbog realmea prešao na samsunga, iz straha loseg sustava na zenfoenu :D
realme i oneplus su nebo i zemlja, realme kao da ima namjerna ogranicenja i uzasno je los. |
Nisu, isti je software. Čak Realme ima više opcije prilagodbe nego OP, OP je najsiromašniji po pitanju toga.
|
Huaweijev EMUI apsolutno najstabilniji i MagicOS na drugom mjestu. Nakon što sam isprobao sve i svašta ovo mi najbolje leži. One UI nema neke stvari na koje sam navikao i uvijek je trzav i loše optimiziran.
Koristio Oxygen OS i sve od BBK-a osim Origin OS-a. Motorolin UI napreduje, ali fali toga... |
Meni je EMUI od npr P30 najbolji UI. Tko zna sto bi bio danas da nije dobio google ban.
|
Osobno preferiram čistije UI-e, sa samo malo dodanih stvari.
1. Nothing UI 2. Sony Xperia UI 3. Motorola My UX 4. Google Pixel UI 5. OnePlus Oxygen OS 6. Samsung One UI - ali je prenatrpan svim i svačim 7. Sve ostalo |
Citiraj:
Di si iskopao Sony Xperiju, oni praktički ne postoje vec godinama:D Meni osobno najbolju UI je bilo na P30P i kad sam nakon 3 god presao na S23, odnosno Zamzunga, dosta toga mi je falilo, ali evo, 2 god poslije sam se naviuknuo zivjeti s tim nedostatcima:D:D |
Citiraj:
Postoje iako daleko od dana slave. UI je i dalje vanilla i cist. |
Dvije stvari mi dan danas fale na Pixelu, naspram prastarog OneUI 2.x i ne vjerujem da cemo ih ikada dobiti:
- nema undo opcija kada obrises tekst (a gboard nekad iz nekog razloga voli na double tap oznaciti cijeli red umjesto rijeci) - sa sigurnosnog aspekta Pixel je malo nazadan. Ako je mob lockan, mozes ga rebootati ili ugasiti, upaliti airplane mode, ugasiti masu stvari kroz quick settingse (wifi, bt)... Na OneUI (barem nekad) skoro nista od ovoga nisi mogao bez prethodnog unlocka. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
https://www.insidermonkey.com/blog/1...-2024-1325839/ Citiraj:
|
Postoje samo eto da održe neki imiđi. Da se financijski gleda već bi davno napustili mobilni svijet, prije LG-a.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:54. |