|
![]() |
#79651 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
Ja cu pruzati otpor takvim idiotarijama kada god mogu... Jer sam protiv idiotarija... ![]() Zapravo, ne da je guranje biciklizma kroz gradove glupo i suvisno, vec je i izrazito opasno, sto po bicikliste, ali isto tako i po pjesake...
![]() |
![]() |
#79653 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
Mehaničarima je valjda mantra ak nije iz Njemačke da nikaj navalja tak da to kaj mi on kaže uzimam sa dozom rezrve... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79654 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Postoji li firma koja se bavi nečim poput tečajeva s poligonima sigurne vožnje, tipa, dođeš svojim autom i na tvoj auto stave nešto poput kotača koji se okreću u svim smjerovima na stražnje kotače (čini mi se da sam nekad negdje čitao o tako nečem) i puste te na mokro/sklisko? |
![]() |
![]() |
![]() |
#79655 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Nekad je bilo na Mičevcu ali ništa od tog, sad je Mičevac u rukama Rimca. U Hrvatskoj se firma AureaDrive bavi tim. A u Sloveniji njihov HAK, AMZS. Možda su oni bolji izbor zbog poligona |
![]() |
![]() |
![]() |
#79656 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#79657 | |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#79658 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#79659 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
https://www.carsized.com/en/cars/com...2024-suv/rear/ Pa sad,... koliki pomak u prostranosti auta ti očekuješ? Stavio sam ti link iznad pa klikni i usput si možeš i pogledati neki drugi auto koji je veći (ili manji) ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79660 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
možda je ovo pravo mjesto da pitam, a bez da budem granatiran sa tisućama osuda, ima veze s vožnjom pa nadam se da nije bed ![]() već nekoliko godina, povremeno, kada mi zatreba koristim nešto za smirenje, u malim količinama, sve regulare,... danas sam putem maila naručio lijekove, koje sam (identične) naručio zadnji put prije ravno godinu dana, moj doktor obiteljske medicine mi je uz poruku da je poslao lijekove u apoteku, napisao i nešto u stilu: "da mi izriče upozorenje kao vozaču da koristim djelatne tvari koje značajno utječu na sposobnost upravljanja motornim vozilom" odakle sada odjednom, pa usudio bih se čak i reći tako, mu prava bez nekakve moje prethodne konzultacije da ide tako nešto upisivati? vrag mi nije dao mira, pa sam išao googlati i vidim da od prošle godine postoji nekakav novi pravilnik o zdravstvenim pregledima za vozače,... i ne mogu razlučiti, dali mu je to neko nametnuo da ide pisati? dali ima nešto protiv mene? sada, kada me policija zaustavi, oni mogu viditi i moj zdravstveni karton? i smatrati da sam pod utjecajem opojnih sredstava? i isto tako, poslati me na izvanredni liječnički pregled? ne mogu vjerovati da je to išao raditi za minimalne doze i količine lijeka, i baš sam ono, moram priznati, danas izvan sebe... pa kakve su to fore? i traži da dođem za 10-ak dana kod njega, pa se brinem da bi me mogao poslati i na neki izvanredni liječnički pregled? je li vrijeme da promjenim doktora u ovih 10-ak dana kako bih u budućnosti izbjegao takve komplikacije i "ceremonije" s njim? ima li tko kakvih sličnih iskustava od vas forumaša?
![]() |
#79661 |
Bazinga
|
Ja imam problema s tlakom i srcem, pa sam uz regularnu terapiju dobio lijek koji ima djelatne tvare koje utječu na sposobnost upravljanja motornim vozilima i strojevima (klasično upozorenje u deklaraciji). I svaki put mi prilikom telefonske narudžbe napomenu isto. Isto mi ponove i u ljekarni. Mislim da me zadnji put policija ispred kuće zaustavila te su samo pitali za alkohol. Nisam siguran, ali mislim da takve stvari kontroliraju u slučaju prometnih nesreća te eventualne kontrole krvi i urina. Vjerojatno ima tu kolega koji su informiraniji o situaciji. Realno, s ovom terapijom ne osjetim nikakve "nuspojave" u smislu da su mi refleksi odumrli ili da sam pospan. Dok sam imao tragičan slučaj u obitelji, dobio sam jaču dozu i nakon toga se nikako ne bih usudio sjesti za volan jer sam jednostavno "sporiji".
![]() |
#79662 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
To ti je sada normalna praksa, doktori su to dužni napraviti, jer su izdali taj lijek i zna se što taj lijek radi. Prebačena je odgovornost na liječnika što se tiče sposobnosti vožnje automobila. Liječnik ti moze i oduzeti vozačku, trajno. Izbor: moja svekrva (zato i idem biciklom ![]()
![]() |
#79663 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79664 |
Moderator
|
Blasfemija, na balkanu benzinca preporučit, niš osim dizela. ![]() ![]() _____ Nego, došla još jedna pošiljka pizdarija. ![]() ![]() Ovaj puta uzeo i set bobina da ih preventivno zamjenim prije nego počnu radit pizdarije obzirom da su neke još iz 2016 i počele probijat što nij eni čudo ako su odradile već preko 100kila kilometara. ![]() ![]() Iako su stare gore Bosch odlučio uzet šest komada BorgWarner / Beru. ![]() ![]() Prije dok je još imao one šugave platinumke znao je bacit random misfire tako iznad 5-5,5k okretaja. Iridijumke su u potpunosti riješile problem, a sad s novim bobinama i u leru radi još mirnije nego prije. Ne loše za gotovo četvrt stoljeća i napunjenih 280kila km. ![]() ![]() ![]()
![]() |
#79665 |
The mighty pirate
|
Ovo me polako podsjeća na ovu stvar Mnogo mi puta kidao živce ali za rabljeni auto to je normalno pod njim sam često proveo vikend promijenio karoseriju i motor. Al' je inače k'o nov
![]() |
#79666 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Pozdrav, Nije bas za oglasnik pa ću staviti ovdje. Imam 4 ljetne gume bridgestone turanza 225/40 r18. Gume su praktički nove, DOT 01/2024. Došle na novom autu, skinute i zamjenjene za cjelogodišnje. Imaju ukupno 20ak km. Cijena za sve 4 bi bila 300€. Ako je netko zainteresiran, može na PM. Poslano sa mog PGT-N19 koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#79667 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Mnogim Balknacima vjerojatno nije jasno zašto Sv. Trojstvo uopće proizvodi benzince. Ok, izuzetak su AMG, M i RS verzije, ali za sve ostalo je čađara Bog (i Hrvati). ![]()
"Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein Zadnje izmijenjeno od: coconut. 12.04.2025. u 08:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#79668 | ||
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Automobili
Citiraj:
Zatvorili su je, ima koja godina. Pričalo se da će Rimac to preuzeti. Citiraj:
Više-manje skoro svi su gamad. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#79669 |
Brat od Đon Vejna
|
![]() |
#79670 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#79671 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
![]() |
#79672 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79673 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Moja tiha patnja ![]()
Lenovo LOQ 15AHP9: AMD Ryzen 5 8645HS / 16GB DDR5 / Micron M.2 2230 1TB / Sandisk Extreme Pro 1TB / Intel AX210 / Radeon 760M + Geforce RTX 4050 / Windows 11 Pro Acer Aspire V3-574G: Intel i3 5005U / 8GB DDR3 / Seagate 1TB HDD / Geforce GT 940M / OpenSuse Tumbleweed XFCE |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79674 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Imam Garmin dash cam i kako sam promijenio auto trebao bi novi maknet zalijepit na šajbu. Naručio sam magnete i te neke trakice za zalijepit, ali nije držalo i otpalo drugi dan. Odlijepilo se sa šajbe, znači na magnetu je ostala trakica. Znači trebalo bi mi nešto jače ili original magnet s ljepilom. Ima netko neku preporuku?
![]() |
#79675 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Da uzmeš one 3M jastučiće dvostrane pa si izrežeš veličinu koja ti treba? Ima ih na aliju, a možeš kupiti i kod nas, u najgorem slučaju imaš kupiti set za gopro. https://www.nabava.net/oprema-za-akc...jena-209977871 Vidim da ima i na njuškalu
![]() |
#79676 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Nisam znao kako nazvati pa sam rekao trakice, ali to su ti jastučići s Alija i oni jednostavno ne drže. Mislim da će ovo za GoPro biti dosta jako, uzmem i isprobam.
![]() |
#79677 |
49%winner
|
U lidlu cesto bude ona 3m dvostrana silikonska traka od 1-2mm debljine. Drzi ko ludo, elasticna je i ne pusta ljepilo kad se skine. Tablicu sam lijepio s tom trakom, nisam je mogao skinuti dolje i kad sam ga prodavao rekao sam samo da si zadrze tablice lol
![]() |
![]() |
#79678 |
Premium
|
![]() |
#79679 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Odrađen prvi izlet s Insigniom. Bled, Kranjska gora, Zelenci, Planica. Pllan je bio Tromeja, granica Slovenije, Italije i Austrije, ali na pola puta je bio znak da se rekonstruira cesta. Do vrha je bilo još sat i pol pješačenja. I na kraju Italija, jezero Lago inferiore di fusine. U povratku Mexički restoran u Kranju. Sailun gume su ne loše, potrošnja pristojna i nakon 500 km nema pokočenosti i umora. Automatik, tempomat. ![]()
Zadnje izmijenjeno od: Amdejac. 13.04.2025. u 07:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#79680 | |||
Moderator
|
Citiraj:
![]() U glavnom, lako se maknu i ubace nazad papirnati ak bude bilo grozno. ![]() Citiraj:
Citiraj:
![]() Nego neloše, fin round trip ![]()
![]() |
![]() |
|
|