|
![]() |
#2796 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Si aktivirao preko szk ili appa? Ja u appu nemam opciju duplo. https://www.bonbon.hr/ponuda/pretplata/akcije-pretplata "Sve što trebaš napraviti je otići u aplikaciju, kliknuti na promociju “Hoću duplo” od 18. do 25.3. i onda samo uživati u dvostruko većim paketima."
![]() |
![]() |
#2797 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Tu sve piše ![]() Poslano sa mog RMO-NX1 koristeći Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2798 | |
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#2799 |
.: h4rdc0Re cY8ERgEEk :.
Datum registracije: Nov 2007
|
Prešao sam sa bonbon pretplate na Telemach. Bila neka akcija za 1e do kraja godine računam da će me mjesečno koštati oko 11e račun kroz 24mj. E sad.. čim se deaktivirala mreža isti tren više nemam pristup računima na bonbon apk i na portalu. Šalju mi email kao i obično da platim račun za prošli mjesec, a ja mu nemam pristup na portalu. Pišem na njihov Chat i čekam popriličan br sati da netko odgovori.. pišem na email i dobijem dva puta odgovor da su u gužvi i da će odgovoriti kroz 3 radna dana. Dakle nitko živ se ne javlja iz njihovog supporta već 15 dana od kako ih na skoro sve moguće načine probam dobiti. Ima li netko sličan problem ili zna gdje se može dobiti račun osim na apk i portalu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2801 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
@prof Ja sam prosli mjesec presao sa bonbon na tomato, dosao mi racun na bonbon portal iako mi broj nije aktivan, takoder sam racun imao u i moj telekom appu od ht-a jer su mj bonbon i fiksni net na istom oibu oa je povezalo |
![]() |
![]() |
![]() |
#2802 |
Ili jesi ili nisi
Datum registracije: May 2011
|
@prof Trenutno ista situacija i kod mene, komunikacija preko emaila svako tjedan dana ali nikako da pošalju konačno račun. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2804 |
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
![]() |
#2805 | |
amigo
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2806 |
49%winner
|
Upravo danas ih kontaktirao na WA za sve brojeve u kuci, aktivirali nam duple jedinice (hvala kolegi forumasu na info). Odgovorili su brat bratu u pola sata svaki put i normalno komunicirali bez pauza (odmah sam odgovarao nazad na njihove poruke). Ja im se inace javljam preko WA, upises "agent" i to je to.
![]() |
![]() |
#2807 |
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
![]() |
#2808 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2809 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2015
|
Citiraj:
Imam pretplate za sina i kcer. Na koju akciju da se pozovem za duple jedinice? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2810 | |
49%winner
|
Citiraj:
![]() https://forum.pcekspert.com/showpost...postcount=2797
![]() |
![]() |