Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 01.04.2025., 16:39   #79321
calypso
Premium
Moj komp

calypso's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
Ne postoji ''dinamični'' i ''statični'' slučaj. Odnosno, probaj to predstaviti na sudu, nema šanse da to prođe.
Ta dva znaka su iste važnosti i te dvije ceste su iste važnosti, dakle ako nekom sječeš putanju moraš ga propustiti.
Moras promatrati dinamiku prometa...

Dakle, ja koji vozim zuto/zeleni auto, dolazim do znaka STOP i stajem jer moram stati i zaustaviti auto... Istovremeno, ovaj sivi je vec uletio i proletio kroz krizanje dok sam se ja zaustavljao i nikom nista... A ja mu necu smetati dok je u krizanju jer nisam budalaca...

Ukratko - u dinamicnom slucaju, sansa da ce se pogoditi u krizanju je doslovno nula, ukoliko aute voze razumna ljudska bica koja prate znakove i ponasaju se u skladu sa njima... Usudio bih se reci da u dinamickom slucaju uopce ne mozes gledati kao da se radi o cestama iste vaznosti, jer je jedan auto usao u krizanje i tu vrijede skroz druga pravila onda...

U staticnom slucaju mozemo pricati o tim cestama iste vaznosti... I onda vrijedi sve kako smo se vec ranije dogovorili...

GMKTec K8Plus
AMD Ryzen 7 PRO 8845HS, 3.80-5.10GHz 8-core
64GB DDR5-5200 (2x32GB), quad-channel
NVMe1 - 512GB Micron 3400, PCI-E 4.0 x4
NVMe2 - 512GB Samsung PM981, PCI-E 3.0 x4
AMD Radeon 780M integrirana grafika

2x EIZO EV2336WFS3-BK
23" 1920x1080 IPS

Dell Latitude 7390
intel i7 8650U, 1.90-4.20GHz, 4-core
32GB DDR4
512GB Samsung PM981, PCI-E 3.0 x4
intel UHD 620
13.3" FullHD IPS Touchscreen

calypso je offline   Reply With Quote
Staro 01.04.2025., 17:44   #79322
killuminati
Premium
Moj komp

killuminati's Avatar

Datum registracije: Mar 2017
Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Trokut se ujedno naziva "Prvenstvo prolaza".

Znači, bez obzira što on siječe put, oboje dolaze s sporedne trake, znači trake iste važnosti, tako da, ovaj s znakom STOP mora u potpunosti stati dok ovaj s trokutom ima prvestvo prolaza.

Rekao bi da prednost UVIJEK ima onaj s "Prvenstom prolaza", ne ovaj s STOP-om.
Razreži vozačku škarama.
killuminati je offline   Reply With Quote
Staro 01.04.2025., 18:17   #79323
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
Je, to i ja radim, samo se nisam sjecao jel to tako i po teoriji u AŠ. Bit ce da mi je ostalo nesto u glavi

Evo jednog zanimljivog križanja gdje nema oznaka za glavnu cestu ni stopa/trokuta, a svejedno kada skrecem lijevo ovi iz lijeve ulice koji imaju dupli stop me cesto torpediraju ili prozuje ispred mene, turisti najcesce.

Teorija ce reci ako iz ove pozicije skrecem desno na Liznjansku, mogu samo proci bez stajanja, ali praksa je da najcesce i ja i ovi lijevo do mene na tom krizanju napravimo full stop i onda pomalo krenemo po pravilima, ako ih se obje strane sjecaju. Mi to znamo, turisti i ne bas.

https://maps.app.goo.gl/KKK2Tv1uRC1LNore9?g_st=ac
Teorija, a i praksa mi kaže da si dobio vozačku ili kupio, položio nisi
Kažeš da nema oznaka za glavnu cestu ni stopa/trokuta.
E majstore moj, ima, samo treba mislit glavom - postoji vertikalna signalizacija aka znakovi, semafori, te horizontalna signalizacija, aka oznake na cesti, kao i u tvom primjeru - imaš poprečnu oznaku kolnika, u tvom slučaju isprekidanu, što ti dođe isto kao i obrnuti trokut - dakle dolazak do ceste s prednošću prolaska - dakle dužan si stati i propustiti vozila na cesti u koju se želiš uključiti.
Ovi lijevo imaju nepregledniju situaciju zbog tog zida, a i koliko se da vidjet, to je neki izlaz s parkinga, pa je tu postavljena puna linija na horizontalnoj signalizaciji ceste - dakle imaju stop i na cesti i instaliran znak stop uz to drvo za svaki slučaj. Dakle, isto kao i oni, i ti moraš stat i propustit vozila na ližnjanskoj, a pošto si ti njima desno, i imaš isprekidanu liniju dolje, ideš ti pa 'turisti' iz te lijeve ulice koji imaju eksplicitno naglašen stop i vertikalno i horizontalno.
Staro 01.04.2025., 18:35   #79324
murina
Premium
Moj komp

murina's Avatar

Datum registracije: Jan 2007

Sent from my iPhone using Tapatalk
Staro 01.04.2025., 18:46   #79325
medo
#erase startup-config
Moj komp

medo's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Autor jopis Pregled postova
imaš poprečnu oznaku kolnika, u tvom slučaju isprekidanu, što ti dođe isto kao i obrnuti trokut - dakle dolazak do ceste s prednošću prolaska - dakle dužan si stati i propustiti vozila na cesti u koju se želiš uključiti.
bit će da sam i ja kupio vozačku. Prvi glas za ovo.

Sad sam se spustio do svojeg križenja. Sporedna cesta ima punu poprečnu a glavna isprekidanu…

Ako je to tako čemu onda služe obrnuti trokut i STOP iscrtani na asfaltu ako poprečne crte (puna i isprekidana) imaju isto značenje??
Staro 01.04.2025., 19:10   #79326
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Teorija, a i praksa mi kaže da si dobio vozačku ili kupio, položio nisi
Posipam se pepelom 👍
Staro 01.04.2025., 19:37   #79327
Tumor
prof.dr. gospodar svemira
Moj komp

Tumor's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
Da li ima negdje u Zagrebu beskontaktna automatska praonica?
Ovako nesto slicno: https://youtube.com/shorts/c6Rz1L-yA...BYuwMnmg0hZWQD
Staro 01.04.2025., 19:57   #79328
Wolverine
Moderator
Moj komp

Wolverine's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Autor calypso Pregled postova

Dakle, ja koji vozim zuto/zeleni auto, dolazim do znaka STOP i stajem jer moram stati i zaustaviti auto... Istovremeno, ovaj sivi je vec uletio i proletio kroz krizanje dok sam se ja zaustavljao i nikom nista... A ja mu necu smetati dok je u krizanju jer nisam budalaca...

Ukratko - u dinamicnom slucaju, sansa da ce se pogoditi u krizanju je doslovno nula, ukoliko aute voze razumna ljudska bica koja prate znakove i ponasaju se u skladu sa njima... Usudio bih se reci da u dinamickom slucaju uopce ne mozes gledati kao da se radi o cestama iste vaznosti, jer je jedan auto usao u krizanje i tu vrijede skroz druga pravila onda...

U staticnom slucaju mozemo pricati o tim cestama iste vaznosti... I onda vrijedi sve kako smo se vec ranije dogovorili...

Meni je posve jasno što ti želiš reči, no stvar je takva da to ne funkcionira na sudu. Samo sam to htio reči. Kad se pogode dva takva gleda se isključivo tko ima prednost prema zakonu.

A mi možemo sad iznosit teorije koliko hoćemo, pa i tu da je takvo križanje posve neispravno označeno jer uopče nema smisla.

Recimo zato mi ovdje fali onaj sjevernoameričanski 3way ili 4way stop koji tamo savršeno funkcionira. Da ne kažem kako tamo kad krepaju semafori nema sranja jer znaš da se u tom slučaju primjenjuje 4way stop. A ne kao kod nas krepa semafor i onda ovi sa sporedne ceste će proć kroz to križanje nikad

Intel Core i5 2520
8GB DDR3 Patriot
Intel HD3000
256GB LiteOn LMH-256V2M mSATA
NEC USB 3.0 ExpressCard
14" 1366x768
Windows 10 Pro x64

Asus P6T SE w/P6T WS Pro BIOS mod
Intel Xeon X5650 @ 4,0 GHz + TT Frio OCK
4x 2GB Mushkin SilverLine Stiletto 1600
Gigabyte GTX 560Ti
Kingston V300 120GB + 640GB WD AAKS + 1TB WD EARS + 2,5'' Hitachi 500GB
DVD-RW LiteOn SATA
Corsair HX520
TT Chaser MK-1
Philips 200WP7ES / LG 32LG6000 Scarlet
Samsung ML-2160 / CL I-Trigue 5600
Logitech MX3200
Windows 10 Pro x64

Intel DP67BG
Intel G1610
2x 2GB Kingston HyperX Limited Edition 1600 MHz
Hitachi 250GB
VTX3D HD6670
DVD-RW Asus SATA
FSP 350 PNF
CoolerMaster Cavalier
ViewSonic VX922
Win7 x64 SP1

Wolverine je offline   Reply With Quote
Staro 01.04.2025., 19:59   #79329
Wolverine
Moderator
Moj komp

Wolverine's Avatar

Citiraj:
Autor Tumor Pregled postova

Nijesam siguran da ima ali ako i ima mogu ti reći da je to dreq.

Intel Core i5 2520
8GB DDR3 Patriot
Intel HD3000
NEC USB 3.0 ExpressCard
14" 1366x768
Windows 10 Pro x64

Gigabyte GTX 560Ti
DVD-RW LiteOn SATA
Corsair HX520
TT Chaser MK-1
Logitech MX3200
Windows 10 Pro x64

Intel DP67BG
Intel G1610
Hitachi 250GB
VTX3D HD6670
DVD-RW Asus SATA
FSP 350 PNF
CoolerMaster Cavalier
ViewSonic VX922
Win7 x64 SP1

Staro 01.04.2025., 22:35   #79330
GreenLife
Čika Zeljeni
Moj komp

GreenLife's Avatar

Datum registracije: Sep 2013
Citiraj:
Autor calypso Pregled postova

Rado bih te vidio u tim situacijama, tj. na strani gdje je obrnuti trokut naspram onoga na STOP.
Garantiram da u 98% slučajeva bi ti svirali ili bi ti morao čekati jer ste oboje na cesti sporednoj cesti.
Nema tu nikakve veze što je na jednoj strani stop a drugoj trokut.
Gledaju se zakon i pravila prometa, a ne telepatija .
Tj. hoću reći - nisi u pravu
Staro 01.04.2025., 22:41   #79331
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor medo Pregled postova
bit će da sam i ja kupio vozačku. Prvi glas za ovo.

Sad sam se spustio do svojeg križenja. Sporedna cesta ima punu poprečnu a glavna isprekidanu…

Ako je to tako čemu onda služe obrnuti trokut i STOP iscrtani na asfaltu ako poprečne crte (puna i isprekidana) imaju isto značenje??
"Članak 65.

(1) Natpisi na kolniku daju sudionicima u prometu potrebne obavijesti.

(2) Natpisi na kolniku mogu biti izvedeni i kao umetnuti prometni znakovi.

(3) Radi bolje percepcije vozača natpisi i simboli se izvode izduženo u smjeru kretanja vozila ovisno o dopuštenoj brzini."

To je najjednostavnije objašnjenje na tvoje pitanje, pogotovo prve 4 riječi trećeg stavka u članku

Citiraj:
Posipam se pepelom 👍
Ma sprdam te za vozačku, ali činjenica je da u onak, 3/4 autoškola to ne pojašnjavaju kandidatima, ko da je ta horizontalna signalizacija et tek tak tu na cesti da nešto piše, a ne sa istom svrhom postojanja kao i vertikalna tj znakovi, koji su nerijetko skriveni uz neko drvo ili zidić....
Staro 01.04.2025., 22:53   #79332
Ivo_Strojnica
PRO
Moj komp

Ivo_Strojnica's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
isuse, šta sam napravio
Staro 01.04.2025., 22:56   #79333
calypso
Premium
Moj komp

calypso's Avatar

Citiraj:
Meni je posve jasno što ti želiš reči, no stvar je takva da to ne funkcionira na sudu. Samo sam to htio reči. Kad se pogode dva takva gleda se isključivo tko ima prednost prema zakonu.

A mi možemo sad iznosit teorije koliko hoćemo, pa i tu da je takvo križanje posve neispravno označeno jer uopče nema smisla.

Recimo zato mi ovdje fali onaj sjevernoameričanski 3way ili 4way stop koji tamo savršeno funkcionira. Da ne kažem kako tamo kad krepaju semafori nema sranja jer znaš da se u tom slučaju primjenjuje 4way stop. A ne kao kod nas krepa semafor i onda ovi sa sporedne ceste će proć kroz to križanje nikad
Citiraj:
Autor GreenLife Pregled postova
Rado bih te vidio u tim situacijama, tj. na strani gdje je obrnuti trokut naspram onoga na STOP.
Garantiram da u 98% slučajeva bi ti svirali ili bi ti morao čekati jer ste oboje na cesti sporednoj cesti.
Nema tu nikakve veze što je na jednoj strani stop a drugoj trokut.
Gledaju se zakon i pravila prometa, a ne telepatija .
Tj. hoću reći - nisi u pravu
Niste vas dvojica nista shvatili sto sam htio reci...

Ako je glavna cesta (ona s pravom prolaska) prazna, i ostajemo samo na sivom i zuto/zelenom autu... Onda jednostavno ne postoji sansa da ce doci do sudara ako sivi uleti u krizanje i skrene lijevo (nije duzan zaustaviti se), u istom trenutku ovaj zuti/zeleni ce stajati na STOP znaku, vidjet budalu, zakljucit - a sta se ja tu imam gurat i pricekat ce dok ovaj proleti... Dakle, ne postoji uopce mogucnost sudara... Primjena aksioma #1 - ostani ziv kako znas i umijes i aksioma #2 - pokusaj ne ozlijedit drugog sudionica u prometu, osim ako se ne kosi sa #1...

Kuzim ja da ti gledas to sa pravne strane, no vozaci su ljudska bica i kad si 2 metra pod zemljom, malo ti znace pravila... Dakle, gledaj psihologiju vozaca i situaciju...

Ako su pak obojica primorana stati, onda se moze promatrati kao da imas dva znaka STOP, po jedan sa svake strane, a onda se zna kako se postupa dalje...

Postoji i treca opcija, a to je da obojica postuju aksiom #1, tako da ce obojica stati... I onda opet primjenjujemo ovo drugo, 'staticno' rjesenje...

GMKTec K8Plus

2x EIZO EV2336WFS3-BK
23" 1920x1080 IPS

Dell Latitude 7390
32GB DDR4
intel UHD 620

Staro 01.04.2025., 23:00   #79334
calypso
Premium
Moj komp

calypso's Avatar

Citiraj:
Autor Ivo_Strojnica Pregled postova
isuse, šta sam napravio
Dobru raspravu...

Otkrili smo da jednom treba skarama vozacku razrezat... Malo smo ponovili prometna pravila... Pronasli koje pravilnike trebamo citati... Definirali pojam staticnog i dinamicnog prometa... U svakom slucaju, puno smo naucili...

GMKTec K8Plus

2x EIZO EV2336WFS3-BK
23" 1920x1080 IPS

Dell Latitude 7390
32GB DDR4
intel UHD 620

Staro 01.04.2025., 23:39   #79335
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Citiraj:
Ma sprdam te za vozačku, ali činjenica je da u onak, 3/4 autoškola to ne pojašnjavaju kandidatima, ko da je ta horizontalna signalizacija et tek tak tu na cesti da nešto piše, a ne sa istom svrhom postojanja kao i vertikalna tj znakovi, koji su nerijetko skriveni uz neko drvo ili zidić....
Ma da, ja se toga recimo uopce ne sjecam sa teorije. Cak sam uvjeren da takve iscrtkane signalizacije nije ni bilo prije ~20 godina, ali to pak sigurno nije tocno. Naravno, cijelo vrijeme sam imao svoju teoriju zasto rade iscrtkanu liniju, a ne punu - da ne moraju pizde cesto farbati liniju, pa zato naprave gapove tamo kuda kotaci prolaze. Jbga, odoh po skare
Staro 02.04.2025., 09:16   #79336
vga killer
Treba kaj skurit??

vga killer's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
A kaj onda reć za ovo raskrižje di od 4 strane samo 1 ima STOP, ostale nemaju ništa, srećom je ultra malo prometa pa su škakljive situacije rijetke.
https://maps.app.goo.gl/6CNMrJUx95Co9Ku98

Zadnji mjesec dana me fasciniralo da ovi koji dolaze na slici s desne puste mene koji dolazism kontra strane, tj da uopce percipiraju pravilo desne i da ta cesta nema STOP, makar bi bilo logično jer je to totalno nebitna cesta i izlaz iz garaže
vga killer je offline   Reply With Quote
Staro 02.04.2025., 09:19   #79337
Master_Hrc
Premium
Moj komp

Master_Hrc's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Posipam se pepelom ��
Otiso si a sarmu probo nisi. Na to me podsjetilo ovo sa polozio nisi
Uostalom da se ja nadjem na ovoj strani stopa i moram ici ravno, a na suprotnoj cesti lik skrece ljevo, da ziher bih produzio ravno, not. Isto tako da produzim ravno i lik me pogodi cisto sumnjam da bi polismen na prvu rekao da frende ti si u pravu a imas stop znak. Ali dobro bitno da bi to na sudu palo, ekipa vec trci po rvackim sudovima za dozu pravde i pravice
Master_Hrc je offline   Reply With Quote
Staro 02.04.2025., 09:29   #79338
calypso
Premium
Moj komp

calypso's Avatar

Citiraj:
Autor vga killer Pregled postova
A kaj onda reć za ovo raskrižje di od 4 strane samo 1 ima STOP, ostale nemaju ništa, srećom je ultra malo prometa pa su škakljive situacije rijetke.

Zadnji mjesec dana me fasciniralo da ovi koji dolaze na slici s desne puste mene koji dolazism kontra strane, tj da uopce percipiraju pravilo desne i da ta cesta nema STOP, makar bi bilo logično jer je to totalno nebitna cesta i izlaz iz garaže
To tamo kod NSBa niti nije cesta... To je sve parking... Vozi se 20km/h, ako i tolko... I nema nikoga, jer se tamo nemres probit do Slavonske/Zagrebacke/Ljubljanske...

GMKTec K8Plus

2x EIZO EV2336WFS3-BK
23" 1920x1080 IPS

Dell Latitude 7390
32GB DDR4
intel UHD 620

Staro 02.04.2025., 09:30   #79339
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor killuminati Pregled postova
Razreži vozačku škarama.
Nema potrebe.

Kad se takvi kao ti pičkaraju iza tastature po forumima, ja napravim više stotina tisuća km bez ijedne nesreće. Tak da, nemaš brige. Nije da je to mjerenje ćune ili nešto, ali je statistika, nešto mjerljivo. A nije da ne radim privatno 30-40k godišnje i 2 puta više službeno. I tako zadnjih 12 godina, bez iznimke.

Na kraju dana, teorija je jedno, praksa drugo, svakodnevno to vidim.

I da budemo na čisto, ako imam znak stop, stati ću, makar i propustio ovoga koji nema prednost, sjećam se još iz autoškole, da često dođe do toga, što nije problem, pogotovo ako ne kočiš promet.

Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 02.04.2025. u 09:39.
Mommistake je offline   Reply With Quote
Staro 02.04.2025., 09:38   #79340
Mladenxy
Premium
Moj komp

Mladenxy's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Tak i ja, svaki dan za volanom po ZG i nema frke, makar ne znam više hrpu znakova i da idem sutra polagati pao bi ko kruška.
Kad dođem na križanje gdje je takav znak i sl. usporim i uvijek netko nekoga propusti jer isto uspore ili stanu...jer očito nikome niš nije previše jasno bez semafora.
Mladenxy je offline   Reply With Quote
Staro 02.04.2025., 09:39   #79341
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Citiraj:
Autor vga killer Pregled postova
E sad sam i ja naucio nesto, pa ti mogu reci - imas horizontalnu signalizaciju koja kaze da oni imaju obrnuti trokut - isprekidana linija. Stani u red da i tebi prerezemo vozacku
Staro 02.04.2025., 09:58   #79342
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Ko ne zna stop, trokut i pravilo desne strane nije ni za bicikl..
MAGARAC je offline   Reply With Quote
Staro 02.04.2025., 11:09   #79343
vga killer
Treba kaj skurit??

vga killer's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
E sad sam i ja naucio nesto, pa ti mogu reci - imas horizontalnu signalizaciju koja kaze da oni imaju obrnuti trokut - isprekidana linija. Stani u red da i tebi prerezemo vozacku
Onda sami neznaju jer sam sad prošao krug od 200m oko te lokacije i te oznake na podu i vertikalna signalizacija nisu u syncu
vga killer je offline   Reply With Quote
Staro 02.04.2025., 11:39   #79344
sinisa1989
Bazinga
Moj komp

sinisa1989's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Ovisi koju šablonu su imali pri ruci kad su farbali cestu.
Staro 02.04.2025., 12:36   #79345
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

I ovima sto farbaju crte treba prerezat dozvole!
Staro 02.04.2025., 12:57   #79346
medo
#erase startup-config
Moj komp

medo's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Automobili

Citiraj:
Autor Ivo_Strojnica Pregled postova
isuse, šta sam napravio

Paa, za mene si napravio dobru stvar. Meni nikada nisu rekli u autoškoli za te crte ispred raskrižja niti na brojnim druženjima kojegdje a vozim 25+ godina… čovjek se uči dok je živ.

Da li je itko pao pismeni vozački jer nije znao za punu/isprekidanu crtu na raskrižju? Da li je itko imao to pitanje?

Iako meni to nema puno smisla jer ajde ti sad vidi podnonim kutem s ne znam koje udaljenosti dok ideš 40-50km/h da li je crta puna ili isprekidana pogotovo u mraku, kada padne kiša, snijeg ili ti ide sunce u oči… ili ako je isprekidana od trošenja jer se vozi po njoj a trebala bi biti puna.

Po meni to može biti samo pomoćni znak nikako primarni s zakonskom težinom.
Staro 02.04.2025., 13:05   #79347
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Što je najvažnije, autoškola se vozi koliko, 35 sati?

Pa to je samo uvod u vožnju, sve ostalo se uči u hodu. I uvijek ima mjesta za napredak i učenje.
Mommistake je offline   Reply With Quote
Staro 02.04.2025., 13:46   #79348
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor Tumor Pregled postova
https://www.google.hr/maps/place/Adr...oASAFQAw%3D%3D

Evo..nije ti daleko.
Hamm je offline   Reply With Quote
Staro 02.04.2025., 16:22   #79349
Amdejac
Moderator
Moj komp

Amdejac's Avatar

Datum registracije: Jun 2003
Citiraj:
Nijesam siguran da ima ali ako i ima mogu ti reći da je to dreq.
Osim ručnog pranja di ima dobra automatska praona u ZG.
Preferiram Zapad.
Ovo s minivaŠem je dreq. Nikad nemreš dobro oprat ispod lajsne.
Čak ih ima da nemaju demineralizirane vode za ispiranje. 🤦

Asus N750JK (Upgrade)
CPU: Intel i7-4700HQ (2,4mhz-3,3mhz)
MBO: Asus N750JK
RAM: 2x8 Gb PC3-12800 DDR3
VGA: Intel HD 4600 & GF GTX 850M 2048 MB VRAM, DDR3
HDD: 960 Gb SSD Corsair Force, 256 Gb mSATA mini SSD, 1 Tb Hitachi 7200 rpm
PSU: Asus Li-ion 69486 mWh
Monitor: 17,3 LCD (FHD)
Net: Intel AX210 NGW
Sound: Bang & Olufsen 4 Speakers with subwoofer

CPU: Intel Core i3-12100F, 4100 MHz
MBO: ASRock H610M-HDV/M.2 R2.0
RAM: 16 Gb, Corsair CMK16GX4M1D3000C16
VGA: NVIDIA GeForce GTX 1080, 8 Gb
HDD: NVMe 1 Tb, KINGSTON SKC3000S1024G
Net: TP-Link Archer TX55E
PSU: Xilence, Bronze 550W
Monitor: Samsung

CPU: Intel® Core™ i7-5820K, 6 Cores, 15M Cache, up to 3.60 GHz
MBO: JGINYUE, X99M-PLUS D4 v5.3, LGA 2011-3, 2xM.2 NVMe, 4xSATA3, WiFi NGFF
RAM: 2x8 Gb, Kllisre DDR4, 2666MHz
VGA: ATI RX570, 4 Gb
HDD: NVMe 1 Tb, Patriot
Net: Fenvi WiFi 7, Intel BE200NGW M.2 Wireless Adapter
PSU: Inter-Tech SP750
Monitor: Samsung
Amdejac je offline   Reply With Quote
Staro 02.04.2025., 17:14   #79350
Wolverine
Moderator
Moj komp

Wolverine's Avatar

Citiraj:
Autor Amdejac Pregled postova
Osim ručnog pranja di ima dobra automatska praona u ZG.
Preferiram Zapad.
Ovo s minivaŠem je dreq. Nikad nemreš dobro oprat ispod lajsne.
Čak ih ima da nemaju demineralizirane vode za ispiranje. ��
Iskreno nema je

Ali fakat, AGS Špansko rastureno, HercMat isto tak, Szabwash na Ciboni zna bit ok a na aveniji isto tak ako sve radi kak treba. Time da bi aveniju izbjegavao kad je velika gužva a vani vruće jer ekipa (da si ubrza rad) našprica aute kemijom za pretpranje a ne skine je na vrijeme pa se sasuši na autu

Citiraj:
Autor Hamm Pregled postova
Koliko vidim to nije bezkontaktna automatska praona.

Ovo ovdje je recimo bezkontaktna automatska praona
https://www.google.com/maps/@49.2342...oASAFQAw%3D%3D

Citiraj:
adriateh
#1 Proizvodnja samoposlužnih autopraonica i tehnike za autopraonice u Europi
Hjao, da, seru se na recimo WashTec ili Istobal

Intel Core i5 2520
8GB DDR3 Patriot
Intel HD3000
NEC USB 3.0 ExpressCard
14" 1366x768
Windows 10 Pro x64

Gigabyte GTX 560Ti
DVD-RW LiteOn SATA
Corsair HX520
TT Chaser MK-1
Logitech MX3200
Windows 10 Pro x64

Intel DP67BG
Intel G1610
Hitachi 250GB
VTX3D HD6670
DVD-RW Asus SATA
FSP 350 PNF
CoolerMaster Cavalier
ViewSonic VX922
Win7 x64 SP1

Zadnje izmijenjeno od: Wolverine. 02.04.2025. u 17:21.
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na