|
|||||||||||
|
|
#78901 | ||||
|
[CTN]Mr.Ti
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
||||
|
|
|
|
|
#78902 | ||
|
White Rabbit
Datum registracije: May 2006
|
Bilo je i vrijeme.... Citiraj:
Reakcija VW: Citiraj:
|
||
|
|
|
|
|
#78903 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
|
|
|
#78904 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
|
|
|
#78905 | ||
|
Čika Zeljeni
Datum registracije: Sep 2013
|
Citiraj:
Ali komotno možeš sa svojim na stazu. 35€/krug je praznicima/petak/subota/nedjelja, dok pon-čet 30€. A da i ne odvoziš, ako voliš auta, imaš toliko zavoja gdje možeš gledati ostale + parking kod ulaza na stazu + glavni ulaz na Nurburgring. Citiraj:
![]() Taman bio završio krug u onoj svojoj Hondici. Bila i Vika i Megi tamo s njim ![]() Edit: Evo nešto sitno slika. Više sam stajao na zavojima i gledao nego slikao ![]() Bit će red nabavit neki fotić ... Zadnje izmijenjeno od: GreenLife. 10.03.2025. u 22:39. |
||
|
|
|
|
|
#78906 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Tko se sječa mog minija i koji sam problem imao sa strujom...zamijenio sam tri godine star akumulator sa novim ali šipak. Auto nakon tjedan dana stajanja nema struje, akumulator se skroz isprazni. Punjenje je uredno ali negdje gubi struju, konstantno. Zamijenio sam jedan relej koji je kuckao i novi akumulator očito bez veze. Sad je treći tjedan kod autoelektričara, veli da negdje gubi 0.2 A ili 2A ne sjećam se točno ali ne može naći gdje. Kopa sve po redu koliko stigne od drugog posla. Dijagnostika naravno ne pokazuje nikakav problem. Čovjek si uvije3k misli da bu npr. puko lanac i shebao mašinu, i da bu se negdje nedaj bože lupio ali da mu auto ide na smeće zbog ovoga ![]() Dam mu još ovaj tjedan pa tražim kupca, naravno objasnim problem pa ak želi dobro, ak ne opet dobro. Nisam baš optimista u vezi popravka inače vrlo dobrog stanja auta. Izgleda da bum moral kupit novi auto koji mi u principu i ne treba, osim za vikende i jednom godišnje do mora. |
|
|
|
|
|
#78907 |
|
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
pa neka čupa osigurače i gleda pad napona na akumulatoru, ako već nije. I onda kad se nađe koji dio gubi struju, onda se taj dio rastavlja. Ima sam ja sličnu situaciju sa mercedesom, dosta brzo to riješio....pokušaj možda nekog drugog majstora, malo inteligentnijeg?
|
|
|
#78908 |
|
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Automobili
Strujna kliješta s hall senzorom koja mjere istosmjernu struju u Chipoteci koštaju oko 50ak ojra s mjernim područjima 2A, 20A i 100A. Prvo vidi gdje su ti osigurači. Kreni od glavnih u motornom prostoru. Digni haubu, zatvori vrata, zaključaj auto i stavi kliješta oko minusa na akumulatoru. Možda će trebati par minuta da auto ugasi elektronička pomagala. Zatim vadi i vraćaj jedan po jedan dok strujna kliješta počnu pokazivati puno manju struju. Tu vi ja počeo tražiti problem. |
|
|
|
|
|
#78910 |
|
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Nadaj se da se neće uvrijediti. ![]() Moj se uvrijedio kad sam mu pokušao pomoći u prijevodu dijagnostičkih poruka.
|
|
|
#78911 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Nakon skoro tri tjedna kak je auto kod njega valjda je i njemu jasno da mu trebaju instrukcije, pod uvjetom da me ne mulja. Ali ide preko preporuke pa pretpostavljam da ili nije imao takav problem ili je neko teško nerješivo sranje. Uglavnom posalo mu ali ni A ni B od njega ![]() |
|
|
|
|
|
#78912 |
|
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Frend je imao sličan problem davno, na kraju su nakon par tjedana našli da je gubio na centralnom zaključavanju. Auto je normalno zaključavao i otključavao, pa nisu ni sumnjali na to u početku.
|
|
|
#78913 |
|
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Koja je godina taj Mini? Ima li slucajno keyless brave na vratima? Tamo negdje od 2010-te do 2015-te je cijela BMW-ova gama imala problema sa time i to je izvlacilo struju iz akumulatora, pa ako imas to, ja bih ciljao na to i promijenio bravu koja pravi problem. Uostalom, ISTA-u u ruke i izvuci IBS log. Tu se sigurno za par minuta moze pronaci uzrok problema. Uglavnom, mijenjaj majstora jer te taj zavlaci ocito. |
|
|
|
|
|
#78915 |
|
Premium
Datum registracije: May 2008
|
|
|
|
#78916 |
|
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
|
|
|
|
|
|
#78917 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
u kojem gradu, jer vi kojima je Vojko Oberlicht tata-mata ste usrali grad i okolicu s tim kamerama...koja korist brze ceste kroz grad , ak moram vozit 50-60, tako mogu i po magistrali iz 1958... no ruku na srce tako je sad u većini gradova...policija sjedi u birtiji a lova teče...oni nit orali nit kopali.. ![]()
|
|
|
#78918 |
|
®
Datum registracije: Jan 2006
|
Je li netko imao problema s optikom na autu? Ovo ce nam biti treci put u 3 godine da cu ravnati kotace za par stupnjeva :/ Nove gume, mijenjaju se sezonski. Max tri putnika u autu, doduse dvije zene s max robe i moja kesa iz Lidla. Ne prelazi sve skupa 300 kg - 3 osobe i eto koferi da su 30 kg, nema sanse da je vise. Voznja 90% autoput i malo grad - ne znam ima li veze zbog nekih cimbenika ![]() Edit: ne udaram bankine Passat CC Zadnje izmijenjeno od: TomG. 12.03.2025. u 22:52. |
|
|
|
|
|
#78919 |
|
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
U kakvom su ti stanju kugle, spone, krajnice?
|
|
|
#78920 |
|
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
meni zvuči da su ti kugle malo sjebane. Kad si ih zadnji put minja i jesi li ih minja? No opet, te stvari se vide na tehničkom pregledu, ako tehničar želi gledati.
|
|
|
#78921 | |
|
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
Meni je auto nakon nekih 4 godine bio na optici i nisu imali sta raditi, kaze sve OK. A auto je za razliku od tvog 95% voznje po gradu (ZG), znaci prelasci sahtova, tracnica, miliona zakrpa i lezecih policajaca po ulicama itd.
|
|
|
|
#78922 |
|
®
|
Na TUVu mi nije nista rekao prije 2 godine, ali tad je bilo sve sredeno. Vozim auto iduci tjedan na veliki servis pa cu vidjeti da to i to provjere. Puno hvala ekipa. |
|
|
|
|
|
#78924 |
|
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
|
|
|
#78925 |
|
®
|
|
|
|
|
|
|
#78926 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Još jedan biser https://riportal.net.hr/ostalo/opasn...40km-h/488940/
|
|
|
#78927 |
|
Premium
Datum registracije: May 2008
|
|
|
|
#78928 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Loša vijest za EV-ove. HEP od 01.04. diže cijene na svojim punionicama. https://autonet.bug.hr/trziste/hep-d...ionicama-48221
|
|
|
#78930 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Nedugo je bila rasprava, snimaju li ove nove kamere u oba smjera. Snimaju, mogu iz prve ruke sad reći. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|