|
![]() |
#78931 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() P.s nisi ni daleko od toga. Mislim da nebi 2 zavoja prosao, visoko teziste bi napravilo svoje... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78932 |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Inače, dobili smo i prvu kameru za nadzor brzine u jednom tunelu. I to baš u Splitu, u Marjanskom tunelu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#78933 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2015
|
Citiraj:
Sent from my motorola edge 40 using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78934 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Točno. Striček u plavom me jednom zaustavio i prigovorio mi jer sam se vozio u lijevoj po Slavonskoj aveniji u Zagrebu kod Čavićeve u smjeru zapada. Davno je to bilo. Nigdje nikoga ispred i iza mene. Moj izgovor je bio jako loše stanje desne trake u to vrijeme. Prihvatio je. |
![]() |
![]() |
![]() |
#78937 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
Ekipa, vozim se svakodnevno po Zagrebu i više mi je pun ku.ac da mi taksisti i boltovci oduzimaju prednost, ubacuju se, prolaze kroz crveno i slično. Imate li kakvu preporuku neke dobre kamere prednje i zadnje da mogu staviti u auto i svaki tjedan skupit snimke i poslat policiji? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78938 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2022
|
Našo si crkvu di ćeš se molit ![]() Kao da oni ne znaju za to sve, nije da im trebaju tvoje snimke, dovoljno je da izađu na cestu. Možeš nabavit kameru čisto radi sebe ali ne trudi se išta ikome slati. Da je nekome u interesu napravit reda, reda bi bilo. https://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/...---900797.html Ovi demantiraju ali navodno je istina.
![]() |
#78940 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
U jbt, ja sam onda grdo zabrijal, znači dal bi ruku u vatru da brza cesta ima obje trake iste važnosti, tj da nema preticajne. Posipam se pepelom. Mislim, maknem se ja kad je netko brži tak da no harm done (to baš govorim za ovu sveta helena - vrbovec brzu cestu, desna strana je baš komatozna)
95% of the world is retarded, I'm glad I am the 10%. Zadnje izmijenjeno od: Mario92. 10.03.2025. u 13:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#78944 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
Maknem se ako imam mjesta, ako nemam jbga..neka pizdi Taksista je bio u lijevoj voznoj traci i išao se prestrojiti na prugu, nije vidio tram i tram ga je lupio i zarotirao. Sam kaj nije imao sreće jer se je tam nalazio rasvjetni stup i jbga, zgužvalo ga. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78945 |
Bazinga
|
Slažem se, nema se smisla micati jer je malo lijeva brža, malo druga. Ok, "logičnije" je voziti po desnoj strani ako je prometnica prazna, ali budimo realni, Slavonska/Ljubljanska su rijetko prazne. Na kraju krajeva, to je "obična" cesta s više traka u jednom smjeru.
![]() |
#78946 | ||
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Čuj to daleko..pa nemam ti ja scouta. ![]() ![]() Lubeničar je ipak samo jedan jedini VW prasat. ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#78948 | |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() https://www.youtube.com/@mgcharoudin |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78949 | ||||
[CTN]Mr.Ti
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#78950 | ||
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Bilo je i vrijeme.... Citiraj:
Reakcija VW: Citiraj:
Lenovo LOQ 15AHP9: AMD Ryzen 5 8645HS / 16GB DDR5 / Micron M.2 2230 1TB / Sandisk Extreme Pro 1TB / Intel AX210 / Radeon 760M + Geforce RTX 4050 / Windows 11 Pro Acer Aspire V3-574G: Intel i3 5005U / 8GB DDR3 / Seagate 1TB HDD / Geforce GT 940M / OpenSuse Tumbleweed XFCE |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#78951 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
![]() |
#78952 |
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
![]() |
#78953 | ||
Čika Zeljeni
Datum registracije: Sep 2013
|
Citiraj:
Ali komotno možeš sa svojim na stazu. 35€/krug je praznicima/petak/subota/nedjelja, dok pon-čet 30€. A da i ne odvoziš, ako voliš auta, imaš toliko zavoja gdje možeš gledati ostale + parking kod ulaza na stazu + glavni ulaz na Nurburgring. Citiraj:
![]() Taman bio završio krug u onoj svojoj Hondici. Bila i Vika i Megi tamo s njim ![]() Edit: Evo nešto sitno slika. Više sam stajao na zavojima i gledao nego slikao ![]() Bit će red nabavit neki fotić ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: GreenLife. 10.03.2025. u 21:39. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#78954 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Tko se sječa mog minija i koji sam problem imao sa strujom...zamijenio sam tri godine star akumulator sa novim ali šipak. Auto nakon tjedan dana stajanja nema struje, akumulator se skroz isprazni. Punjenje je uredno ali negdje gubi struju, konstantno. Zamijenio sam jedan relej koji je kuckao i novi akumulator očito bez veze. Sad je treći tjedan kod autoelektričara, veli da negdje gubi 0.2 A ili 2A ne sjećam se točno ali ne može naći gdje. Kopa sve po redu koliko stigne od drugog posla. Dijagnostika naravno ne pokazuje nikakav problem. Čovjek si uvije3k misli da bu npr. puko lanac i shebao mašinu, i da bu se negdje nedaj bože lupio ali da mu auto ide na smeće zbog ovoga ![]() Dam mu još ovaj tjedan pa tražim kupca, naravno objasnim problem pa ak želi dobro, ak ne opet dobro. Nisam baš optimista u vezi popravka inače vrlo dobrog stanja auta. Izgleda da bum moral kupit novi auto koji mi u principu i ne treba, osim za vikende i jednom godišnje do mora. |
![]() |
![]() |
![]() |
#78955 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
pa neka čupa osigurače i gleda pad napona na akumulatoru, ako već nije. I onda kad se nađe koji dio gubi struju, onda se taj dio rastavlja. Ima sam ja sličnu situaciju sa mercedesom, dosta brzo to riješio....pokušaj možda nekog drugog majstora, malo inteligentnijeg?
![]() |
#78956 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Automobili
Strujna kliješta s hall senzorom koja mjere istosmjernu struju u Chipoteci koštaju oko 50ak ojra s mjernim područjima 2A, 20A i 100A. Prvo vidi gdje su ti osigurači. Kreni od glavnih u motornom prostoru. Digni haubu, zatvori vrata, zaključaj auto i stavi kliješta oko minusa na akumulatoru. Možda će trebati par minuta da auto ugasi elektronička pomagala. Zatim vadi i vraćaj jedan po jedan dok strujna kliješta počnu pokazivati puno manju struju. Tu vi ja počeo tražiti problem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#78958 |
Bazinga
|
Nadaj se da se neće uvrijediti. ![]() Moj se uvrijedio kad sam mu pokušao pomoći u prijevodu dijagnostičkih poruka.
![]() |
#78959 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Nakon skoro tri tjedna kak je auto kod njega valjda je i njemu jasno da mu trebaju instrukcije, pod uvjetom da me ne mulja. Ali ide preko preporuke pa pretpostavljam da ili nije imao takav problem ili je neko teško nerješivo sranje. Uglavnom posalo mu ali ni A ni B od njega ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#78960 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Frend je imao sličan problem davno, na kraju su nakon par tjedana našli da je gubio na centralnom zaključavanju. Auto je normalno zaključavao i otključavao, pa nisu ni sumnjali na to u početku.
![]() |
|
|