|
![]() |
#13861 | |
Čika Zeljeni
Datum registracije: Sep 2013
|
Citiraj:
A Samsung kao da je zaboravio sva ona pod*ebavanja Applea od serije S3 pa nadalje (kroz one reklame Apple vs Samsung) Sada su se definitivno pretvorili u mašineriju gdje kupcima samo muzu pare iz godine u godinu, s minimalističkim updateima i sitnim kozmetičkim promjenama. Naša jedina sreća je što su ostali na Androidu i što možeš pošteno customizirati što te volja. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13862 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Kao da su drugi bolji. Nafrlji cpu za koji MHz, dodaj koji MP kameri i eto novog moba.
![]() |
#13863 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Uvjeren sam da miču funkcionalnosti iz s pena i čine je manje convenient za uporabu kako bi rekli eto vidite, nitko je više ne koristi. Na kraju će je u potpunosti uklonit iz Ultre, a cijenu zadržat povisit |
![]() |
![]() |
![]() |
#13864 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
ja bi mijenjao s pen za 500maha vise baterije. Jedino sta sam koristio olovku je za okidanje fotki, istina rijetko, al bedastoca im je razlog da to kao koristi manje od 1% ljudi. Vjerojatno žele povecati prodaju satova kojima ces okidati grupne selfie, ali satovi su im banana u odnosu na huawei. Nek naprave nesto sto liči na fenix x seriju od 51mm pa bum kupil. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13865 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2023
|
Baš sam gledao usporedbu S25 vs X200 pro. Samsung ima dosta bolju selfie kameru kao video i stabilizaciju. Vivo ubija na zoomu i portret modu. Kvaliteta slike je bolja kod Vivia i još je 200 eura jeftiniji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13866 |
Premium
|
X200 serija se pojavila u EU, ali su cijene ajme majko. Kada iskoristiš voucher od 120 EUR, ispadne malo skuplji od S25+ https://www.amazon.de/X200-Pro-5G-Sm.../dp/B0DQKKBKJC
![]() |
#13868 | |
Registered User
|
Citiraj:
https://www.mobileshop.eu/hr/specifi...491ec023660d0/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13869 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2014
|
Citiraj:
Ha-ha! To se meni upravo događa! Ovo s godinom proizvodnje! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13870 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Stigao S25. Prvi dojmovi, One UI7 je konačno fluidan, animacije vrlo glatke. Općenito UI izgleda svježije i moderno. Hvalim vrlo svijetao ekran vrhunske oštrine i odlične stereo zvučnike... Minus, jeftinjarska izrada. Stražnji poklopac mi baš kao da je od plastike. SD 8 Elite se u igrama gadno grije. Isproban jako zahtjevan Genshin Impact i doslovno u nekim trenucima neugodno vruć. Ali zadržava performanse, nema nikakav lag. Za bateriju i ostalo ćemo tek saznati, zasad mi se čini ok. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13871 |
Registered User
|
mali telefon pa vjerojatno i manja komora za hlađenje ... u nekakvom bbk mobitelu je hlađenje još bolje i efikasnije jer oni imaju onu svoju neku tehnologiju hlađenja koja uvijek na kraju ispadne najbolja od svih. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13872 |
Registered User
|
Izašao je review benchmarka za S25 ultra ... traje skoro sat vremena a pola toga je u "izmišljenim" opravdavanjima inferiornog hardwarea. https://www.youtube.com/watch?v=UrdSCoquehE |
![]() |
![]() |
![]() |
#13874 |
Premium
|
Ja sam si želio naručiti S25+ uz novi ugovor na HT-u. Lik iz HT-a mi je rekao da neće ići jer su im zalihe nikakve i da se može dogoditi da neki ni ne dobiju S25 unatoč sklopljenom ugovoru/prednarudžbi. Izgleda da ću morati čekati S26 uz nadu da će doći sa SD-om.
![]() |
#13875 |
Registered User
|
Bit ce ih kasnije na lopate. S26 ce vrlo vjerojatno biti opet na exynosu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13876 |
Registered User
Datum registracije: May 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13877 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Istina je za S25. Imam ga i u ruci djeluje jeftino, posebno zadnji poklopac...Kucneš po njemu, osjeti se onaj šuplji zvuk... Nije to ništa strašno, ali kad toliko košta pa nek onda bude i premium osjećaj... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13878 |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
Moj Xiaomi 13 u živo izgleda puno kvalitetnije od s25/25+ a star 2 godine. Baš sam ih gledao neki dan, ultra je recimo ok, ova druga dva klasa redmi note, lagani, plastični, šuplji. Mislim da se stvarno sprdaju sa kupcima, gledaju do kada mogu ići bez realnih promjena i buksati pare... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13879 |
Čika Zeljeni
Datum registracije: Sep 2013
|
Vanjski izgled, osjećaj u ruci, a pogotovo "first impression" kad ga vidiš. Žalosno je da se S serija više skoro pa ne razlikuje izgledom od A serije. Nekima je to ok, ali meni se ne sviđa. Kad usporedim A55 i S25 - da sam casual korisnik, sigurno bi uzeo A55. Pogotovo sada kad je Samsung odlučio ukidati feature u premium odjelu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13880 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2015
|
Citiraj:
Poslano sa mog motorola razr 40 ultra koristeći Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13881 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
"Glavna kamera s 500MP i sExynos 2nm" ![]() Bit će toga i manje ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13883 |
Registered User
|
Ista informacija je na drugim portalima gsmarena i ostali. https://www.gsmarena.com/samsung_gal...news-66435.php |
![]() |
![]() |
![]() |
#13884 | |
Registered User
Datum registracije: May 2010
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13885 |
Premium
|
GSMA objavila listu mobitela koji će dobiti One UI 7 https://www.gsmarena.com/these_are_t...news-66454.php Šta donosi One UI 7? Do sada je poznato ovo. https://www.androidauthority.com/sam...-leak-3467396/
![]() |
#13886 |
Owner
Datum registracije: Sep 2008
|
kako riješiti ovaj problem, upravo se danas pojavio. Mobitel je s23U, koristim isti punjač i prije njega na s23, supruga na svom s23 i počeo je zezati sa brzim punjenjem, do jučer je radilo i sada čim ga spojim pokaže bro punjenje, do kraja 35min, zblesira se(čuje se zvuk kao kad se priključi kabel) i nastavi normalno punjenje(preostaje 1h od 100%), potom za 30tak sekundi opet se upali brzo i odmah prekine.. ako isključim u postavkama opciju brzog punjenja, mob se normalno "sporo" puni, čim se uključi opcije, kreću gore problemi. čitao sam na reditu malo, neki govore da je do ažuriranja softarea , a neki da je potreban original punjač 45kw, a neki da je i jack mobitela pokvaren pa će možda na garanciju trebati ici... što mislite? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13887 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Što god napravio, nemoj ni slučajno spojiti mob na punjač od 45kW ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13888 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Ako je netko imao S10e i/ili S10 može li usporediti kvalitetu poziva i zvuk u slušalici sa S25 ili S25u. Naime, isprobao sam Iphone 14 i on mi je neusporedivo lošiji od S10e dok je Motorola Edge 40 bolja. Zvuk na Motoroli mi je dublji i jači dok mi je na S10e bio čišći i viši tonovi koje preferiram, pa si sad mislim uzeti S25 ali nemam gdje isprobati.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13889 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2020
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13890 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Mozda je probao iphone na nekoj mrezi koja ne podrzava volte. Meni nakon volte-a sve zvuci kao toki-voki, bio najnoviji pixel, samsung ili vrlo vjerojatno iphone (njega nisam osobno probao).
![]() |
![]() |
|
|