|
![]() |
#13833 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Novi Mediatekovi SoC-ovi su odlični proizvodi, što po performansama, što po potrošnji (recenzija ima brdo)... Nismo više u vremenu kad je MTK bio sinonim za škart. Po svemu što sam imao prilike viditi, ja bi radije imao novi Dimensity u mobu nego sExynos ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13834 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2013
|
Citiraj:
A i inače je SOC dobar,nema grijanja,baterija odlična,strojčina ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13835 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
Citiraj:
Poslano sa mog |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13836 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Kako imam "malo stariji" Samsung, točnije S20 plus i u posljednje vrijeme me dosta baterija zeza odlučio sam da ću promijeniti mobitel i sada me zanima Vaše mišljenje, da li ići na ovaj novi S25 (također razmišljam na plus verziju) ili možda na generaciju prije tj. na S24 plus? Uopće nisam pametan, gledam usporedbe na internetu, youtube i dr. forumima i ne mogu se jednostavno odlučiti tj. da li je S25+ toliko bolji od S24+ modela? thxx
Zadnje izmijenjeno od: KR-DI. 24.01.2025. u 17:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13837 | |
Registered User
Datum registracije: Aug 2023
|
Evo https://wccftech.com/pixel-10-lineup...atek-5g-modem/ Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13838 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13839 | |
Čika Zeljeni
Datum registracije: Sep 2013
|
Citiraj:
Btw. čitam da su u S25U iz olovke sklonili BT podršku. Pa jbt ja ju bar 10x u mjesecu koristim. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13840 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13841 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Pitanje za korisnike samsunga: Dali je bilo koji model dobio android 15? Već je na obzorju 16 (istina još beta) a samsung čeka ![]() ![]()
![]() |
#13842 |
Registered User
|
Ne. Čekalo se predstavljanje S25 serije. Meni je na Magic 6 PRO stigao 15.12. tak da očito će svi dobit prije Samsunga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13843 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
narucio sam silver blue kak nema all blacks kod nas. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13844 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Pixel 10 će koristiti čipset koji sam Google dizajnira za sebe, kao što to radi Apple sa svojom Bionic linijom za iP-ove. Ja sam odlučio zamijeniti svoj S22 za S25+. Otkad sam nabavio drugi mob sa 6,7" ekran, shvatio sam da mi više nema smisla ostajati na 6,2" ekranom 'običnih' S-ova. 'Godina proizvodnje' radi svoje.
![]() |
#13845 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
![]() |
#13846 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13848 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13857 |
Premium
|
u SAD trejdas stari mov zza 900$, dodas 400, dobijes novi model i sat gratis ispadne te dzabe, kod nas moras 850e nadodati i nis ne dobijes, ajd punjac sugavi, al sta je tu je navikli smo da nas deru, pa nema ni smisla o cijenama pricati. S pen pro bu navodno posebno s bt,al drekec, nit pase u mob, niti mobitel ima ugrađen punjac za olovku pa bi je trebali posebno puniti, uglavnom nema smisla od nje. Nema veze ionak ne koristim olovku. Ima teorija da rade takve stvari da te guraju da uzimas dodatne gadgete tipa sat njihov da bi okidao slike i slicno. Al da su kao i apple daju ti mrvice i ocekuju fan bazu da slijepo prate model za modelom. Dok kinezi koracaju dva koraka naprijed, baterija, punjenje, kamere 1" senzori, pa i fluidnost. Da se ne varamo i ja sam fanatik pa ne prelazim dalje ![]() I da obli su ruboci, sredcom nisu toliko kao na plus modelu il nedaj boze ajfonu, pa jos to zgleda relativno ok |
![]() |
![]() |
![]() |
#13858 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Samsung mobiteli - 2. dio
Svi se žale na Apple i Samsung a zapad ih kupuje i dalje. Ne vidim svrhu kao ni bojkot marketa na 24 sata a dan prije i poslije potrošen novac da se nakoknadi “manjak” u kuhinji te su kupljeni ti isti proizvodi koji se bojkotiraju. Najbolji kinezi su skupi kao i Apple i Samsung. Tih “2 koraka naprijed” su doveli cijene najboljih kineza tik do Applea i Samsunga. Europa je skuplja od ostalih i pomiris se s time. Zadnje izmijenjeno od: spawn. 27.01.2025. u 15:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13859 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Pretpostavljam da bi se olovka mogla puniti kao i Budsi sa reverse chargingom preko mobitela.
![]() |
#13860 | |
Premium
|
Citiraj:
https://www.youtube.com/watch?v=qYnwrj4js3s&t=98s puni se na type c, ne znam tko bi to koristio uopce, mozda doma uz tablet. a ciijena jbg, mozes i vivo x200 pro iz kine naruciti 800e mozda ima iz eu skladista il nekad al jbg, nije to samsung ili apple. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|