|
![]() |
#31351 |
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Volim i ja taj žanr, meni je film bio veliko razočaranje, iako nisam imao očekivanja. Može se pogledati, ali ima 5-6 filmova sličnog tipa koje bih prije gledao ponovno nego opet ovaj.
![]() |
#31352 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Wicked... S obzirom da se friško pojavio u videotekama i da publika i kritika svršavaju i na film i na predstavu...pogledao sam, da vi ne morate. Ocjena: Ako vam to preporuči netko stariji od 14, sterajte ga u rodno mjesto ![]()
![]() |
#31353 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Stara našla ova 4 dvd-a, pa ak nekom treba nek se javi, pošaljem poštom ili preko boxnow, samo poštarinu platite. Sorry na OT, al ne znam di da ponudim https://ibb.co/t2SG6T5 |
![]() |
![]() |
![]() |
#31354 |
Premium
Datum registracije: Dec 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31355 |
Premium
Datum registracije: Jul 2021
|
![]() |
#31356 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Šta ih ima toliko? Prvi je bio dobar. Drugi prolazi, a ostale nisam ni gledao jer mi je šteta kvariti sjećanje.
![]() |
#31357 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2021
|
Citiraj:
Da, ima ih toliko. Na maxu su svi. Ajmo ovako: u svih 5 filmova se pojavljuju glavni glumci (osim Harolda Ramisa koji je preminuo 2014. godine). Jedino u trećem filmu (2016 godina) tamo se isto pojavljuju kao sporedne uloge s drugim imenima. Dok film iz 2021. je početna postavka s time da su digitalno napravili Harolda kao duha i taj je film za njega a iz 2024. za Ivana Reitman.
![]() |
![]() |
#31358 |
Premium
Datum registracije: Apr 2015
|
Anora (2024) Prostitutka se oženi za razuzdanog sina ruskog tajkuna. Film je sniman nekako ko reality show i zato ima dosta praznog hoda koji se svodi na promatranje njihovih života, no to mu daje i posebnost. Iako sam očekivao da će biti nešto u stilu američke prezentacije ruskih oligarha, ono krvoločna ekipa i prostitutka koja spašava živu glavu dok za njom frcaju metci iz jurećih autiju, film je u stvari potpuna suprotnost i vrlo realan. Ima smiješnih situacija i na kraju poprilično uspješno pokazuje emocije koje pokreću sve likove u filmu. Zabavio sam se no ne bih ga gledao opet. 7/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#31359 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2017
|
I moj dojam je sličan, dobar film. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31360 |
Dobro je sve.
Datum registracije: Sep 2012
|
Da da nije los film,ispod povrsine dubok film, mada mi je cilo vrime bilo u glavi ma koji je ovo b produkcija film ali citam da je tako namjerno snimano zbog realnosti 8/10 Poslano sa mog SM-S918B koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#31362 |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
Pogledao gladijatora 2 napokon, posto mi je 1. dio jedan od najboljih filmova. Blagi užas, od glume, cgi-a i same priče (ni Denzel mi nije sjeo). Dođe mi da pogledam odmah i prvi dio da saperem gorak okus koji je ostavila dvojka. Ocjena 5/10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31363 |
Premium
|
Alien Code, legalan youboob film ![]() https://www.youtube.com/watch?v=1LhQVitEDjo Sasvim solidan budget SF.
![]() |
#31364 |
Premium
Datum registracije: Apr 2015
|
The Wild robot (2024) A onak, simpa ali ništa posebno. Definitivno ga neću zapamtit po ničemu nit probat pogledat opet. 6/10 The substance (2024) Vrlo grotesktan film koji pokazuje apsurdnost ljudi ovisnih o izgledu i ljepoti u show biznisu i po tome što je želio ispričati je odličan, samo je kao film odvratan. 7/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#31365 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
The Count of Monte-Cristo (2024) https://www.imdb.com/title/tt26446278/ znamo svi priču, ova je malo nadograđena, produkcijski bogat film. Dobro. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31366 | |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31369 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31370 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
inace, Les chambres rouges izvrstan film, premda na trenutke mucan za gledanje, itekako nagradi gledatelja overall iskustvom
![]() |
![]() |
#31372 |
Premium
|
pogi, ovo ti je ekskluzivni preview ![]() https://www.youtube.com/watch?v=jOgXLpyJPFo The Arrival (1996) sa Charlie Sheenom, nisam nikada čuo za taj film, ali zvuči zanimljivo.
![]() |
#31373 |
Premium
Datum registracije: Nov 2012
|
Davno sam ga gledao, ostao mi je u sjecanju kao jako dobar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31376 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Hellboy: The Crooked Man - ako se netko zapalio jer u naslovu stoji Hellboy, toplo mu savjetujem da izbjegne ovaj odron.
![]() |
#31377 | |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Da mu u naslovu stoji LotR ne bi ga pogledao kad bi vidio 4.5 ocjenu ![]()
![]() |
![]() |
#31379 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Jucer gledao GladIIator 2, apsolutni potpis od a-z. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31380 |
Premium
Datum registracije: Nov 2012
|
Tamo gdje se skupljaju magarci sam potrazio jel ima nesto vezano za betamaks, pa sam tako naisao na Mindwarp (1992). Hm... zanimljiv film, ocekivao sam da ce biti losiji. I treba malo vremena da se skuzi sto je stvarnost. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|