|
![]() |
#31321 | |
McG
Datum registracije: Feb 2014
|
Citiraj:
Orginal Gladiator je IMHO u rangu LOTR filmova i obavezno se pogleda barem jednom godišnje, dok je ovaj nastavak isforsirana bedastoća.
AMD Ryzen 9 9950X | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x4TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | Seasonic GX-750 AMD Ryzen 5 7600 | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x12TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | eVGA 650 B5 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31323 | |
McG
|
Nažalost, Scott je odlučil totalno uništiti sve pomalo, tak da bude Gladiator III vrlo vjerojatno radnjom smješten na Mjesec, taman imaju mjesta za sve velike borbe. ![]() Citiraj:
AMD Ryzen 9 9950X | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x4TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | Seasonic GX-750 AMD Ryzen 5 7600 | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x12TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | eVGA 650 B5 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31325 |
McG
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31326 | |
Kostolomac
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Pogledao sam Canary Black. Film je običan akcijski treš, ali fora je što se odvija u ZG, pa prepoznajem neke lokacije. Glavni zlikovac je komedija. A Kate je GILF samo takav. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31327 |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
imamo sreće pa živimo u hrvatskoj gdje je svaka druga djevojka jednako lijepa ili ljepša od Ane de Armas, samo treba izaći iz kuće.. The Order (2024) nije bolji od Anice, ali vrijedi pogledati |
![]() |
![]() |
![]() |
#31328 |
McG
|
Svaka druga baš i nije, posebice one koje se već prije tridesete unište kojekakvim "estetskim" zahvatima, ali da - ima(mo) finih ženski. ![]() ![]()
AMD Ryzen 9 9950X | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x4TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | Seasonic GX-750 AMD Ryzen 5 7600 | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x12TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | eVGA 650 B5 Zadnje izmijenjeno od: The Exiled. 31.12.2024. u 13:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31329 |
Vocna iglica u mudante
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31330 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
^I kažu ne isplati se voziti Alfa ![]() Izašao 4K BluRay Pusher triologije, prvi put sam pogledao, mogu reći da sam donekle oduševljen. Pusher (1996) - 9/10 Pusher II (2004) - 8/10 Zlatka Burića nisam prepoznao, tek na IMDB vidio da je on iznio jednu od bitnijih uloga. ![]() Ostao još Part III, ali to ostaje za sutra. Usput kad smo kod skandinavske kinematografije, moj stari favorit: Oslo, August 31st (2011) - 9.9/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#31331 |
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Pusher ima ono nešto ![]() A što se tiče duck-face (lol) može se nažalost vidjeti i na ženama na ulici, ne treba ići na evente. Podržavam pravo da svatko sam sebe izmasakrira onako kako njemu/njoj paše, ali mi ne ulazi u glavu kako se bilo tko može uvjeriti da to dobro izgleda, a pretpostavljam kako je to ipak krajnji cilj.
![]() |
#31333 |
another brick in the wall
Datum registracije: Feb 2008
|
Netko gledao Small things like these Vrijedi sta? |
![]() |
![]() |
![]() |
#31334 | |
Vocna iglica u mudante
|
Citiraj:
odličan film, dajem 7.7/10.. vrijedi pogledati |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31335 | |
Registered User
Datum registracije: Jun 2021
|
Citiraj:
Vidim u filmu su likovi i imena masovno rusi, definitivno nešto što danas nekak nemre dobro propagandno-medijski letit. Jučer na HTVu sam pogledao Northman (2022.), neznam što bi rekao i koju ocjenu bi dao, ima tu fakat svega i nekakvih vikinških legendi i paranormalnih elemenata (tipa lik se bori s nekakvim ko zombijem-kosturom za mač, da bi sljedeća scena nakon borbe bila da samo dolazi do kostura koji se sruši sa postolja i raspadne čim mu ovaj uzme mač iz ruku - znači li to da si je cijelu borbu umislio ili kaj?). I sve je nekak moralno razmuljano da nemreš odredit jesu li likovi uključujući protagonista pa čak i njegovog glavnog neprijatelja, pozitivci ili negativci. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31337 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Dear Santa - osrednji božićni film s Jack Blackom, ok do kraja koji me toliko iživciral i razočaral, čak i naljutil, da filmu spuštam ocjenu sa tipa 6/10 na 2/10.
![]() |
#31341 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Pa to i je navedeno kao jedan od glavnih razloga za titlove tj. nemogucnost razumijevanja dijaloga. Nego, jel' ima eng titlova za Gruntovcane? Moze i hr ![]() 2024 uspjesnice ![]()
![]() |
#31342 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Cijeli film apsolutno ništ se nije desilo… |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31343 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
Ovi su profulali kontinent. Jedan jedini razlog zasto danas glumci mumlaju jeste sto ne dolaze iz kazališta/pozorišta/live play. Sve ostalo u video je tezi bullshit. Prije si glumci provodili vise vremena na javnimn predstavama i svi su oni nauceni u školi glume da moraju jasno i glasno izgovarati rijeci da te cuje onaj u zadnjem redu kao onaj u prvom redu. Dans to vise nije slucaj kada je bitniji tvoj izgled nego tvoja gluma. A o izgovaranju da i ne pricam. Ovaj dio o mikrofonu je tezi promasaj jer jer se 90% stvari danas ubacuje kroz dubbing. Nije to toliko vise skupo i uracunato je u cijenu jednoig glumca. Nedavno sam gledao neku seriju gdje je doslovno sve dubbovano bilo. Isto "sinhronizacija stranog filma". A serija popularna imena joj se ne mogu sjetiti. Ovo za 7.1-5.1-stereo-mono. Konverzija je da ne kaze automatizirana. Svaki studio to radi sa lakocom. Mislim, konvertuje stereo u mono kada svaki uredjaj moze sam da radi istu konverziju? Isto vazi za bilo koje 5.1 zvucnike. Ali mi je najgore od svega sto imam ok ozvucenje, z906 povezan optikom, i sto doslovno u 99% slucajeva dobijam stereo lame as fuck ozvucenje dok je 5.1 sistem toliko zapostavljen da se iznenadim kad nesto cujem na zadnjim zvucnicima. 5.1 je bio popularniji u doba DVDova pocetkom 2000ih kada su kucna kina dominirala, nego sto je sada. Sada je glavno ozvucenje mono bluetooth sound bar. WTF man.. Tak oda je 5.1 dominantan na grandioznim filmovima i eksplozijama i to je sve. "Atmosferski" surrounding zvuk je skroz zapostavljen. Sto se Nolana tice, to je njegovo umjetnicko izrazavanje. I jeste svrha da ne razumijes. Fol.. njegiov vid "imerzije". Svasta bi covjek rekao na taj bs ali zivimo u vremenu gdje je prisutan David Lynch tako da se Nolanu ne moze puno prigovoriti. Ovo izjednacavanje glasa sa eskplozijom je jedno od rjesenja ali odakle im to da se stvara distorzij ako ostavis oba zvuka na 100%. Kako je moguca ovakva amaterska analiza mi nije jeasno. Sorry ljudi, ja se raspisao. Sretna Nova godina. Evo upravo stavio Nolanov Insomnia (2002). Gledao ga kao klinac pa se ne broji. Moram ponovo. ![]()
![]() |
#31345 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
"ili za to imaju glumce koji znaju govoriti" hhahahah.. i a onda protestuju protiv AI ![]() Rade voice over isti glumic samo je jeftiniji dubbing nego na otvorenom setu imati tim ljudi koji je zaduzen za audio. Snimati audio direktno na terenu je jako tesko. Pogotovo pored rijeke/mora ili na planinama gdje ima jakog vjetra. Sa dubbingom izbjegavas ambient zvukove koje je tesko filtrirati u post-processingu. Ne mozes obrisati lupanje masina ili radove u sred NY. Ptice, voziula overall itd. Mislim, tehnicki je moguce ali dobijes vokale jako kompresovane. I onda je sve in studio ala sto sada izbjegavaju uopste ici na teren pa je sve green screen. Ovako, ako snimaju vani, treba samo kamera a u studiju rade sav audio. Onaj mali sakriveni mikrofon sto se spominje u videu se koristi da se snimi razogvor da audio bude referenca za sinhronizaciju. A ne da snime razgovor ciji ce audio biti u filmu. Postoji razlog zasto je boom mikrofon 100x vaci od sakrivenih "bubica". Eko se sjetim dubbovane serije, postat cu. Dva puta sam provjeravao da li su glumci sa engleskog govornog podrucja jer ima dubbing nije bio sjajan. Serija je nesto kao The Sinner. Jedna sezona ali kako se zove, who the fuck knows.
![]() |
#31347 |
Premium
Datum registracije: Apr 2015
|
Challengers (2024) Znači top! Priča o dva najbolja prijatelja i ženi koja stane između njih, ispričana kroz tenis. Čista emocija. Muzička podloga je top! 10/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#31348 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Kad smo već kod zvuka...ti ljudi koji stoje iza zvuka u filmovima i krpaju govor tih glumaca, trebaju dobiti posebne nagrade za to što rade. Često sam ovdje u kazalištu i imam priliku vidjeti i čuti poneku holivudsku zvijezdu ovako, nefiltrirano. Taman sam se vratio s predstave u kojoj glavnu ulogu ima Sigourney Weaver. Šok i nevjerica, žena ima takvu govornu manu da mi je sad jasno zašto nije imala ozbiljniju filmsku ulogu ako ne računamo Alien. Ekipa koja je njen govor obrađivala u Alienu treba dobiti spomenik. Ne možeš se skoncentrirati na to što priča koliko fuflja (ne znam drugi prijevod za lisp)... Alienffff are all around uffff
![]() |
|
|