Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 11.12.2024., 10:20   #31
medo
#erase startup-config
Moj komp

medo's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Ne moraš biti vozač da bi znao da netko loše vozi. Ne moraš biti ni nogometaš da vidiš da netko loše igra.

Tako ne trebaš biti ni gaymer da vidiš sa neka igra ne izgleda puno bolje od neke slične igre prije 10ak godina. Trebaju ti samo zdrave oči.
Staro 11.12.2024., 10:47   #32
Mladenxy
Premium
Moj komp

Mladenxy's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Ali mi sa lošim očima volimo živjeti u iluziji te alternativnoj stvarnosti ...drugim riječima hebeš budalu, u neznanju je spas Tak da svakome njegovo, neigračima igre ne valjaju, igračima valjau, tko igra valjda mu i valja, logično
Inače u HR imamo 3.8 milijuna izbornika. Ako netko zna, zna balkanac kako drugi treba raditi
Mladenxy je offline   Reply With Quote
Staro 11.12.2024., 12:21   #33
pogi
aka Mali Mirko
Moj komp

pogi's Avatar

Citiraj:
Autor Mladenxy Pregled postova
Igrali ste Senua's Saga: Hellblade II, Cyberpunk 2077: Phantom Liberty, Alan Wake II, Ghost of Tsushima, Avatar: Frontiers Of Pandora, A Plague Tale: Requiem, The Last of Us Part II, Red Dead Redemption II, Horizon Forbidden West, Spider Man, Metro Exodus, The Callisto Protocol...?
Ja od ove liste ništa. Ako nešto vrijedi odigrao sam Horizon Zero Down :-)
Verifikacija poštenog trgovca #1, #2, #3, #4, #5, #6, #7, #8, #9
pogi je offline   Reply With Quote
Staro 11.12.2024., 14:02   #34
Doktor O
I encompass, and I eclips
Moj komp

Doktor O's Avatar

Datum registracije: Jul 2010
Citiraj:
Pričamo o grafici na što se odnosio video i moje pitanje. Ponavljam da li ste igrali te igre?
ne sve, neke jesam kratko, neke prešao. Ajmo reć pola sam odigrao, pola ovih novijih nisam.

Sve izgledaju dobro za današnje standarde , e sad što je opravdano šta ne i jesu dobro optimizirane, barem ove novije ne znam reć.

Poanta je da igre traže više, a ne izgeldaju ništa pretjerano bolje od igara prije 5 i više godina.

jedan bf3 ako se malo nafriza i skine blue tinta izgleda kao da je izašao prošle god, a ne prije 13-14 god tako da o čemu pričamo?

o kojem velikom grafičkom napretku?

indiana jones traži boga isusa od hardvera, a crysis je izgledao bolje još prijne koliko godina.

Citiraj:
Ali mi sa lošim očima volimo živjeti u iluziji te alternativnoj stvarnosti ...drugim riječima hebeš budalu, u neznanju je spas Tak da svakome njegovo, neigračima igre ne valjaju, igračima valjau, tko igra valjda mu i valja, logično
Inače u HR imamo 3.8 milijuna izbornika. Ako netko zna, zna balkanac kako drugi treba raditi
daleko najveći igrač na forumu, no jesi li i gejmer ili samo igrač?
a šta mi jesmo mi igrači? ili neigrači? prolaznici, turisti?
Staro 11.12.2024., 14:23   #35
Gemmy
smeghead
Moj komp

Gemmy's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
A o kojim rezolucijama pricamo, i kojim postavkama med/high/ultra?

Ako se jos uvjek igra na 1080p nijedna igra nije prezahtjevna.

Slazem se da vecina igri dode bugovita day1 i onda se krpaju, i najbolje je pocekat godinu dana i kupit na popustu.

Kao sta je kolega gore rekao ima hrpa igri koje izgledaju kao filmovi, koliko dobro graficki izgledaju.

Meni u igri grafika nije najbitnija stavka, ali je jedna od bitnijih stvari. Za rtx me nije briga i uvjek je off.

Poslano sa mog SM-S908B koristeći Tapatalk
Gemmy je offline   Reply With Quote
Staro 11.12.2024., 14:26   #36
mamutarka
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Moj komp

mamutarka's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
kod mene je situacija takva da sjene uvijek savljam neki low/medium, ne interesiraju me uopće, sve nafrljim ali sjene ne, a to čak dosta i zauzima grafičku

a ovi novi fićri RTX path tracing, to je sve vezano uz te sjene i svjetlost i kad to smanjim/isključim meni igre rade top
Staro 11.12.2024., 16:56   #37
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Nakon Detroit: Become Human sam očekivao da će industrija krenuti u tom smjeru što se grafike tiče, a na kraju većina toga što sam probao odigrati u zadnje 2-3 godine je meh.

Sve ono gore što je Mladen naveo sam probao jer je free na GamePassu osim Last of Us koji nema za xbox. Cyberpunk završio još na PC-u za vrijeme prvog patcha.

Sve je to lijepo, ali dosadno i repetitivno. Odigrao sat/dva i brisanje jer se ništa ne događa.

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline   Reply With Quote
Staro 11.12.2024., 16:57   #38
Mladenxy
Premium
Moj komp

Mladenxy's Avatar

Citiraj:
Autor Doktor O Pregled postova
o kojem velikom grafičkom napretku?

Odigraj barem ovaj dio ako nisi, pa možemo razgovarati.

Zadnje izmijenjeno od: Mladenxy. 11.12.2024. u 17:06.
Staro 11.12.2024., 17:46   #39
Miki9
Registered User

Datum registracije: Jun 2021
Današnji gaymeri i timejdžeri ni neznaju nit mogu shvatiti kako se u naše doba svake godine dizala ljestvica novih dostignuća u grafici i izgledu igara.

Usporedi igre iz tipa 1996. il 1997. i 2000.
i usporedi 2014. i 2024. nema šanse da će neka igra 10g kasnije djelovat da padneš na guzicu u odnosu na 2014.

Ono što je po meni polje gdje nerazumljivo nema nikakvog pomaka, čak štoviše, došlo je do regresije, je interaktivnost prema stvarima i okolišu.
Pa jebate, u 2. polovici 90ih si imao igre gdje si mogao lomit stolice, prozore, kante itd. čak u build engineu a kasnije u normalnim 3d engineima, a gledam sad resident evil remakeove, osim onih tipa eksplodirajućih bačvi, ništa.

Druga stvar isto lacking, nestajanje mrtvih enemya - pa još davni doom je postavio standard koliko je ubercool da nakon prolaska nivoa posvuda su leševi monstera, imaš osjećaj da si nešto odigrao, ovak ispada sve neka fikcija i fatamorgana.
Ja bi da sam "developer" bi smanjio grafiku i efekte za 10g. no išao na max interaktivnost i količinu iste, pa čak i do razine revolucionarnog i nikad previše razvijenog dalje red factiona.
Miki9 je offline   Reply With Quote
Staro 11.12.2024., 17:55   #40
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Došao je neki dan WRC na Gamepass i instaliram ja to fino, rekoh napokon neki noviji rally za gušt.

Izletim u kuruzu, i očekujem da ću polomiti ispred sebe sve što nije konkretno stablo. Jok... stabljika ko betonski stup. Delete

Staro 11.12.2024., 18:46   #41
mkey
Premium
Moj komp

Datum registracije: Sep 2018
Baš sam jučer poslušao ovaj podcast vezano za predmetnu temu: https://www.youtube.com/watch?v=NzDpj2K1dKk

Ne slažem se sa svime što čovjek zbori, međutim ima tu puno istine. Znam po sebi, neke filmove koje sam apsolutno rasturao kao mlađi sada su mi skoro pa negledljivi. Ljudi se mijenjaju.
But there’s a reason. There’s a reason. There’s a reason for this, there’s a reason education sucks, and it’s the same reason that it will never, ever, ever be fixed. It’s never gonna get any better. Don’t look for it. Be happy with what you got. Because the owners of this country don't want that. I'm talking about the real owners now, the real owners, the big wealthy business interests that control things and make all the important decisions. Forget the politicians. The politicians are put there to give you the idea that you have freedom of choice. You don't. You have no choice. You have owners. They own you. They own everything. They own all the important land. They own and control the corporations. They’ve long since bought and paid for the senate, the congress, the state houses, the city halls, they got the judges in their back pockets and they own all the big media companies so they control just about all of the news and information you get to hear. They got you by the balls. They spend billions of dollars every year lobbying, lobbying, to get what they want. Well, we know what they want. They want more for themselves and less for everybody else, but I'll tell you what they don’t want: They don’t want a population of citizens capable of critical thinking. They don’t want well informed, well educated people capable of critical thinking. They’re not interested in that. That doesn’t help them. Thats against their interests. Thats right. They don’t want people who are smart enough to sit around a kitchen table to figure out how badly they’re getting f*cked by a system that threw them overboard 30 f*cking years ago. They don’t want that. You know what they want? They want obedient workers. Obedient workers. People who are just smart enough to run the machines and do the paperwork, and just dumb enough to passively accept all these increasingly shittier jobs with the lower pay, the longer hours, the reduced benefits, the end of overtime and the vanishing pension that disappears the minute you go to collect it, and now they’re coming for your Social Security money. They want your retirement money. They want it back so they can give it to their criminal friends on Wall Street, and you know something? They’ll get it. They’ll get it all from you, sooner or later, 'cause they own this f*cking place. It's a big club, and you ain’t in it. You and I are not in the big club. And by the way, it's the same big club they use to beat you over the head with all day long when they tell you what to believe. All day long beating you over the head in their media telling you what to believe, what to think and what to buy. The table is tilted folks. The game is rigged, and nobody seems to notice, nobody seems to care. Good honest hard-working people -- white collar, blue collar, it doesn’t matter what color shirt you have on -- good honest hard-working people continue -- these are people of modest means -- continue to elect these rich c*cksuckers who don’t give a f*ck about them. They don’t give a f*ck about you. They don’t give a f*ck about you. They don't care about you at all -- at all -- at all. And nobody seems to notice, nobody seems to care. That's what the owners count on; the fact that Americans will probably remain willfully ignorant of the big red, white and blue dick that's being jammed up their assholes everyday. Because the owners of this country know the truth: it's called the American Dream, because you have to be asleep to believe it.
mkey je offline   Reply With Quote
Staro 11.12.2024., 18:52   #42
Mladenxy
Premium
Moj komp

Mladenxy's Avatar

Citiraj:
Autor Miki9 Pregled postova
Današnji gaymeri i timejdžeri ni neznaju nit mogu shvatiti kako se u naše doba svake godine dizala ljestvica novih dostignuća u grafici i izgledu igara.

Usporedi igre iz tipa 1996. il 1997. i 2000.
i usporedi 2014. i 2024. nema šanse da će neka igra 10g kasnije djelovat da padneš na guzicu u odnosu na 2014.

Ono što je po meni polje gdje nerazumljivo nema nikakvog pomaka, čak štoviše, došlo je do regresije, je interaktivnost prema stvarima i okolišu.
Pa jebate, u 2. polovici 90ih si imao igre gdje si mogao lomit stolice, prozore, kante itd. čak u build engineu a kasnije u normalnim 3d engineima, a gledam sad resident evil remakeove, osim onih tipa eksplodirajućih bačvi, ništa.

Druga stvar isto lacking, nestajanje mrtvih enemya - pa još davni doom je postavio standard koliko je ubercool da nakon prolaska nivoa posvuda su leševi monstera, imaš osjećaj da si nešto odigrao, ovak ispada sve neka fikcija i fatamorgana.
Ja bi da sam "developer" bi smanjio grafiku i efekte za 10g. no išao na max interaktivnost i količinu iste, pa čak i do razine revolucionarnog i nikad previše razvijenog dalje red factiona.

današnja destrukcija

i tu se slažem, pre malo je takvih naslova

Kaj se tiče leševa ima ih u Stalkeru 2 kolko voliš
Staro 11.12.2024., 21:02   #43
Doktor O
Moj komp

Doktor O's Avatar

red faction institucija odavno....

i spomenimo fear koji možda nije imao toliko destruckije ali je ispred svog vremena po svemu posebno AI

ali u indiana jones možeš bacit bocu i psa možeš prepasti bičem.

super.
Staro 11.12.2024., 21:52   #44
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Kao da je znao

Neo-ST je offline   Reply With Quote
Staro 11.12.2024., 22:07   #45
Tajl3r
Dobro je sve.
Moj komp

Tajl3r's Avatar

Datum registracije: Sep 2012
Pa vecini koji duze igraju je jasno sve.
Ovim ostalima gejmurima sta su zadovoljni sa ovim stanjem igri i na nacin kakve ne zavrsene izlaze, da im je copi pasta gemplej i glavne price toliko isprazne,predvidljve ,suplje njima Svaka Cast svaka budala ima svoje veselje tako i ja.
Grafiku ne zelim ulazit to nije glavna bit dobre igre ali opet tu se preseravaju developeri sa zahtjevima hardvera a ono igra gofno neoptimizirano pa cekaj jedan,dva ,tri patch da rijese ako ikad rijese...

Najzalosnije sta sam od spomenutih odigra sve osim dvije, neke jos pokusavam zavrsit do kraja i dan dns ali ono natjeravam se kad uvatim dragocjenog vrimena (sta je neko ode spomenija) ali neide nije to to.

Poslano sa mog SM-S918B koristeći Tapatalk

Zadnje izmijenjeno od: Tajl3r. 11.12.2024. u 22:17.
Tajl3r je offline   Reply With Quote
Staro 11.12.2024., 22:21   #46
medo
#erase startup-config
Moj komp

medo's Avatar

Kako moderne igre varaju na kvaliteti i bespotrebno troše hardverske resurse

Citiraj:
Ako mi jambramo zbog grafike u modernim igrama ne znači nužno da smo u krivu Sam si rekao: “svakome njegovo”. Ako ti uživaš u modernim igrama i ne vidiš mane ti si sretan čovjek Uživaj brate do mile volje!

Kao što je rečeno npr. 1994-2004 su bili tektonski pomaci u vizualizaciji igara. Jako mi je drago što sam tada bio mlad. Deset godina poslije je bila velika razlika. Zadnjih deset godina…. meh :-/
Staro 11.12.2024., 22:57   #47
Mladenxy
Premium
Moj komp

Mladenxy's Avatar

Uživam, evo 65 sati u stalkeru 2 u dva tjedna i dolazi vikend. Na kompu preko trideset igara instalirano, moram napraviti plan i program
Staro 12.12.2024., 07:06   #48
Doktor O
Moj komp

Doktor O's Avatar

ti ili si u mirovini ili živiš sam, tako da samo rokaj.
preporučio bi ti da dnevno barem 1h provedeš vježbajući, svakako će imati veće benefite od igranja video igara.

u svakom slučaju, drago mi je da ima realnih ljudi koji su duže u gaming svijetu i vide na što se sve to svelo
Staro 12.12.2024., 07:45   #49
Mladenxy
Premium
Moj komp

Mladenxy's Avatar

Evo tipkam ovo sa radnog mjesta i ne živim sam...ali deda sam, imam unuke, nemam malu djecu i vaše brige. Makar ja se igram cijeli život (nikad me nije zanimao novac i trčanje za istim), i dok sam imao dječije probleme.
Nahodam se na poslu dovoljno. Doma noge na stol ili na krevet i gamepad u ruke, za sve ostalo imam ženu
Kaj se tiče dužine gaming svijeta igram se od arkadnih automata, prvi su došli u dom sportova...pa nakon treninga košarke igrao se Phoenix....ljubav je ostala od tada za cijeli život.
I da igre su danas bolje nego ikada....nisu više toliko svježe za veterana ali i dalje su inovativne i odlične.
Staro 12.12.2024., 18:22   #50
mkey
Premium
Moj komp

Datum registracije: Sep 2018
Sve rasprave o ukusu i životnim preferencijama jednostavno nemaju smisla.
But there’s a reason. There’s a reason. There’s a reason for this, there’s a reason education sucks, and it’s the same reason that it will never, ever, ever be fixed. It’s never gonna get any better. Don’t look for it. Be happy with what you got. Because the owners of this country don't want that. I'm talking about the real owners now, the real owners, the big wealthy business interests that control things and make all the important decisions. Forget the politicians. The politicians are put there to give you the idea that you have freedom of choice. You don't. You have no choice. You have owners. They own you. They own everything. They own all the important land. They own and control the corporations. They’ve long since bought and paid for the senate, the congress, the state houses, the city halls, they got the judges in their back pockets and they own all the big media companies so they control just about all of the news and information you get to hear. They got you by the balls. They spend billions of dollars every year lobbying, lobbying, to get what they want. Well, we know what they want. They want more for themselves and less for everybody else, but I'll tell you what they don’t want: They don’t want a population of citizens capable of critical thinking. They don’t want well informed, well educated people capable of critical thinking. They’re not interested in that. That doesn’t help them. Thats against their interests. Thats right. They don’t want people who are smart enough to sit around a kitchen table to figure out how badly they’re getting f*cked by a system that threw them overboard 30 f*cking years ago. They don’t want that. You know what they want? They want obedient workers. Obedient workers. People who are just smart enough to run the machines and do the paperwork, and just dumb enough to passively accept all these increasingly shittier jobs with the lower pay, the longer hours, the reduced benefits, the end of overtime and the vanishing pension that disappears the minute you go to collect it, and now they’re coming for your Social Security money. They want your retirement money. They want it back so they can give it to their criminal friends on Wall Street, and you know something? They’ll get it. They’ll get it all from you, sooner or later, 'cause they own this f*cking place. It's a big club, and you ain’t in it. You and I are not in the big club. And by the way, it's the same big club they use to beat you over the head with all day long when they tell you what to believe. All day long beating you over the head in their media telling you what to believe, what to think and what to buy. The table is tilted folks. The game is rigged, and nobody seems to notice, nobody seems to care. Good honest hard-working people -- white collar, blue collar, it doesn’t matter what color shirt you have on -- good honest hard-working people continue -- these are people of modest means -- continue to elect these rich c*cksuckers who don’t give a f*ck about them. They don’t give a f*ck about you. They don’t give a f*ck about you. They don't care about you at all -- at all -- at all. And nobody seems to notice, nobody seems to care. That's what the owners count on; the fact that Americans will probably remain willfully ignorant of the big red, white and blue dick that's being jammed up their assholes everyday. Because the owners of this country know the truth: it's called the American Dream, because you have to be asleep to believe it.
mkey je offline   Reply With Quote
Staro 12.12.2024., 22:12   #51
Doktor O
Moj komp

Doktor O's Avatar

Staro 12.12.2024., 22:42   #52
Mladenxy
Premium
Moj komp

Mladenxy's Avatar

ovaj meme samo djelomično poentira.

Poentira po pitanju RT-a, koje je zadnjih pet godina donio samo probleme, tj. više problema nego koristi. Cijena igraćeg hardvera je došla do razine polovnog auta, krš od auta ali u voznom stanju
Osobno sam RT odhebao kupovinom nesposobne grafičke za isti tak da ga ne palim ni u tragovima, te ne dolazim ni u napast. Znam da grafa ne može pa čak ni ne isprobavam razlike...jednostavno ne postoji i živim sretno.
Upscaling je odlična stvar ako gejmate na velikom TV-u, kao i HDR. 4K uz upscaling je dostižan bez problema, stalker 2 je prva igra koju moram igrati na monitoru i 1440p zbog zahtjevnosti. HDR poboljšava iskustvo...boje su više izražene a kad netko uperi svjetiljku ili sl. moraš škiljiti jer ti peče oči poput pravog reflektora.
Sve to funkcionira savršeno jer ne sjediš ispred TV-a na pol metra...barem ja ne i mane koje vidiš na monitoru uz upscaling ne vidiš na TV-u. Meni puna šaka brade.
Frejm gen je doveden do jako visokog nivoa, čak i ovaj driverski afmf 2...opet pričam o TV-u...ako je isti HRR osjetiš odmah razliku između 60 i 120 fpsa.
Sve to produžuje aktualnost grafe...a ima igara koje izgledaju fenomenalno.
Staro 13.12.2024., 01:37   #53
Miki9
Registered User

Datum registracije: Jun 2021
Citiraj:
današnja destrukcija
Nezanimljivo mi je ovo, pog. ova prva igra s telekinetičkim bacanjem bačvi i stolica (!) na neprijatelje.
Ok, HL2 je imao gravity gun i slične sheme, no tu sve djeluje pretrivijalno i jednostavno s obzirom da se istodobno s drugim oruž. u ruci mogu ta telekineza sranja izvoditi. Htio bi vidjet destruktivnost nivoa koja je random tj. nevezana za "core" igrivost, znaci ne da te igra tjera da to radis non stop, nego da slucajno se izvodi nešto jer tipa pogodiš stup.

@1van
Mrzio sam uvijek vožnje gdje je pola metra od staze tj. ceste stavljen nevidljivi zid, pri udarcu u kojeg auto se toliko zaustavi da prođu te svi konkurenti, basicly moraš resetirat stazu; zato mi je top bilo nešto ko Nfs4 gdje imaš gro mjesta za vožnju gdje poželiš.
Miki9 je offline   Reply With Quote
Staro 13.12.2024., 04:46   #54
tomek@vz
Premium
Moj komp

tomek@vz's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Nezanimljivo mi je ovo, pog. ova prva igra s telekinetičkim bacanjem bačvi i stolica (!) na neprijatelje.
Ok, HL2 je imao gravity gun i slične sheme, no tu sve djeluje pretrivijalno i jednostavno s obzirom da se istodobno s drugim oruž. u ruci mogu ta telekineza sranja izvoditi. Htio bi vidjet destruktivnost nivoa koja je random tj. nevezana za "core" igrivost, znaci ne da te igra tjera da to radis non stop, nego da slucajno se izvodi nešto jer tipa pogodiš stup.

Red Faction?
Staro 13.12.2024., 08:06   #55
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Citiraj:
… zato mi je top bilo nešto ko Nfs4 gdje imaš gro mjesta za vožnju gdje poželiš.
NFS?! I to 4? (High Stakes)
Kako? NFS je od praktički prvog do zadnjeg tip igre u kojem možeš samo držati gas bez ikakvog skretanja i završit ćeš utrku
Zapravo, prva dva nastavka su još i najrealnija jer si mogao sjebati motor nepravilnim mijenjanjem brzina.

Od open world utrka, prvo Test Drive Unlimited pa Forza serijal su bez konkurencije.

Zaigram Wreckfest tu i tamo i ne mogu vjerovati koliko su uspjeli unazaditi Flatout serijal. Ako nisi, odigraj prvi Flatout. Revolucionarna igra u svoje vrijeme, a bome i danas kad je staviš pored Wreckfesta koji je samo grafički bolji, ali sterilan i dosadan

Staro 13.12.2024., 08:17   #56
d0X
Kostolomac
Moj komp

d0X's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Za open world Monster Truck Madness 2. Startaš trku koju nikad ne završiš jer se odeš zafrkavati offroad
A Flatout 1 i 2 su mi bili vrh takvog tipa igara. Odlična zabava i soundtrack.
Šteta za Wreckfest, koliko se sjećam dugo je bio u produkciji. Očekivao sam da će biti dostojan nastavak Flatouta.
Staro 13.12.2024., 08:49   #57
Tajl3r
Dobro je sve.
Moj komp

Tajl3r's Avatar

Datum registracije: Sep 2012
Citiraj:
Autor Doktor O Pregled postova
Zažmiriš na jedno oko, sidneš 3 metra od monitora i to je to triple A 2024 10/10

Poslano sa mog SM-S918B koristeći Tapatalk
Tajl3r je offline   Reply With Quote
Staro 13.12.2024., 09:30   #58
skitnica
Debeli gad

skitnica's Avatar

Datum registracije: Jun 2010
Neke da (Ghost of Tsushima, Red Dead Redemption II, Spider Man, Metro Exodus, The Callisto Protocol), neke ne (ostale s liste).

Zašto pitaš?

RDR II se upravo peti put pokušavam natjerati igrati no opet me nakon 2 dana napušta volja. Ghost of Tsushima mi je stvarno ok igra, igrao sam Horizon Zero Down i također je ok igra pa pretpostavljam da je i Forbidden West dobra igra.

Ni jedna od navedenih mi ne spada u 100 najboljih igara koje sam igrao. Na tu listu od novijih igara mi upada jedino Sekiro.
skitnica je offline   Reply With Quote
Staro 13.12.2024., 12:47   #59
Doktor O
Moj komp

Doktor O's Avatar

Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Zaigram Wreckfest tu i tamo i ne mogu vjerovati koliko su uspjeli unazaditi Flatout serijal. Ako nisi, odigraj prvi Flatout. Revolucionarna igra u svoje vrijeme, a bome i danas kad je staviš pored Wreckfesta koji je samo grafički bolji, ali sterilan i dosadan
to mi je žao, nezz kako ali su ubili čaroliju flatouta.
Dobro fali tu nostalgije, ali prvi flat kao što kažeš kad teškom mukom skupljaš djelove, tražiš prečace, guraš ekipu u balvane...sate i sate zabave...

svaka današanja igra je kopija neke stare, i osim grafike, ne nudi ništa bolje ni više.

razumijem da nostalgija igra svoje, ali jednostavno nije to to.
Staro 13.12.2024., 12:53   #60
mamutarka
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Moj komp

mamutarka's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor skitnica Pregled postova
RDR II se upravo peti put pokušavam natjerati igrati no opet me nakon 2 dana napušta volja. Ghost of Tsushima mi je stvarno ok igra, igrao sam Horizon Zero Down i također je ok igra pa pretpostavljam da je i Forbidden West dobra igra.

Ni jedna od navedenih mi ne spada u 100 najboljih igara koje sam igrao. Na tu listu od novijih igara mi upada jedino Sekiro.
masa vas ovdje, uključujući ovaj post, nemaju veze s temom

tema je isključivo izgled i cijena tog izgleda po hardver, a ne da dajete vaše viđenje igre, mini recenzije, i slično, za to ima tema baš te igre

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na