|
![]() |
#4321 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#4322 |
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Posipam se pepelom. EDIT: U biti kod njih je akcijska cijena skoro ista kao redovna na amazonu (164+70). S time da je 2.5Ah baterija kriva kombinacija s pilom. https://www.tena-g.hr/ryobi-ryobi-ak...133004971.html
Zadnje izmijenjeno od: mkey. 30.11.2024. u 15:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4323 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Zašto ne uzmeš Einhell TP-CS 190 Bl i dvije 5.2ah baterije za isti iznos. Pila je jako dobra.
![]() |
#4325 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Majstori... Što mislite o ovom Parkside performance 360 laseru što će sutra biti u Lidlu? Jel imao tko prilike radit sa njim? Isplati li se ili ima nešto bolje za taj rang? Isto tako ako ga uzmem hoće li mi raditi na one stare obične zelene Parkside baterije što nisu smart? Isti je napon... From Tapatalk with love |
![]() |
![]() |
![]() |
#4327 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4328 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ja bih ga uzeo da nema stalak u kompletu, imam doslovno isti takav Hama stalak, a dva mi ne trebaju.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4329 |
Ili jesi ili nisi
Datum registracije: May 2011
|
Ovaj je bez stalka, tripoda o kojem govori @conan, što će biti sutra. Imam oba, i 1x 360° sa stalkom, i 3x360°. Radi sa običnom 2Ah baterijom, ne brini. Apsolutno svi alati iz 20V serije rade sa bilo kojom pametnom ili glupom baterijom. Sutra će biti navala pred otvaranje sigurno, dosta Performanse alata prodaju. Udarni odvijač 1/2 bi ja uzeo ako ih bude. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4330 |
Premium
|
Ako ga bude popodne lasera dok završim s poslom uzet cu ga. Možda uzmem i crnu fleksu... Onu zelenu jednu sam vec rastopio, odnosno otišli nosači četkica a motor se ne da rastavit jer je zanitan. Možda crna bude bolja kad je brushles. Pogledat cu i ove krune za keramiku... From Tapatalk with love |
![]() |
![]() |
![]() |
#4332 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4333 |
Suit up!
|
Opet se kupovalo ![]() Prvo, plavi "Loctite" s Alija ![]() ![]() Novopridošlice ![]() Usporedba u gabaritima između "malog" 226nm udarnog s prihvatom od 1/4" s novim monstrumom od 1896nm i 1/2". ![]() Da se ne zatrpajem alatima, prodajem nešto od svoga pa ako kome treba, dobije PCE rabat ![]() Jednom korištena Parkside precizna brusilica ![]() Parkside blanja, nova ![]() Einhell TE-CW Brushless udarni odvijač (prihvat 1/2"). ![]()
![]() |
#4335 |
Ili jesi ili nisi
|
Mar, jesi li isprobao aku blanju? Vuče me da i nju kupim, koristio bi je "jednom u sto godina"... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4337 | |
Suit up!
|
Citiraj:
![]() Ne znam da li je do mene ali s ovim ručnim blanjama mi je teško dobiti konzistentne rezultate. Primjerice, uzmeš daske u nekoj prodavaonici građevinskog materijala i hoćeš ih dovesti u dobro stanje, debljača to odradi ko iz šale a sa ovim ručnim blanjama triba znati ![]()
"When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story." - Barney Stinson Zadnje izmijenjeno od: Mar. 05.12.2024. u 22:00. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4338 |
Ili jesi ili nisi
|
Ma da, cijena je dobra. Uzeo sam i ja 1/2 udarni. Isprobao odmah na traktoru skinuti šaraf od guma koje se nisu nikad skidale. Dakle uz onaj 3/4 adapter, nastavak br. 32 i odvija ih bez problema... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4339 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Sa ručnom blanjom je nemoguče dobit 100 posto zato služi debljača..al blanja može bit ravnalica za bočne strane Poslano sa mog 2203129G koristeći Tapatalk
![]() |
#4341 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4343 |
Émile Flournoy
Datum registracije: Oct 2003
|
Zaštitna maska
Ekipa, Trebam preporuku za kvalitetnu zaštitnu masku. Uskoro krećem sa čišćenjem i renoviranjem stare kuće i tu će biti svakog blaga koje ne bi želio udisati. Četverook sam pa bi išao na polumasku + zaštitne naočale. Znam da je 3m No1 ali vidim na Amazonu da se u 40% cijene usporedivog 3m modela prodaju Kineske "verzije" njihovih modela. Npr ovaj model klik Da li je netko probao ? Maska ko maska ali me brine filteri tj. što je u njima. Tnx |
![]() |
![]() |
![]() |
#4344 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Na aliexpressu za još manji iznos Meni je to odlična stvar, znači brusio sam žbuku, kasnije i glet, bio u oblaku prašine da nisam vidio strop i nisam udahnuo skoro ništa prašine... Da sam to imao ranije mislim da bi si poprilično sačuvao pluća |
![]() |
![]() |
![]() |
#4348 | |
EMP moderator
|
Citiraj:
Odvrnuo sve vijke na traktoru tim udarnim bez ikakvih problema, za 100 eura odličan i ima taman 130 Nm postavku za auto felge.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 08.12.2024. u 20:22. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4349 | |
Premium
|
Citiraj:
Ja uzo isto laser i kutnu fleksu. Fleksu samo probo malo, ne sviđa mi se kaj nema normalni prekidač za uključenje. Što se tiče lasera mislio sam da će biti manjih gabarita. Inače dojam super. Čak sam si i teleskopski stalak pribavio od nekog reflektora. Jel znate di bi se mogla kupit baterija od 8Ah al ona stara zelena "nepametna"? Ne trebaju mi te smart opcije a i smart sad košta 60 eura. From Tapatalk with love |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4350 |
EMP moderator
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|