|
![]() |
#1861 |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1862 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Ne znam gdje pitati, pa ću ovdje. Preporuka dobrog smart zvona za kuću, ali mora imati napajanje na struju, imam vani kabel + i - i to je to. ![]() Unutarnja jedinica mora mati "zvučni" koji nije na usb-c ili nešto slično, isto tako na struju. Ima netko iskustva? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1863 | |
Premium
|
Citiraj:
Ja imam ovaj kući: https://hikvision-hrvatska.com/hikvi.../category/692/ Nama dolazi na mobitel, a vjerojatno se može složiti i tablet unutra. Ali pogledaj sada na amazonu, imaš Ringove, Blinkove, i te gluposti po valjda sitnim cijenama |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1864 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Gledao sam ovo: https://smarterhome.sk/en/aqara/aqar...-c03-1374.html Ali problem je što je ovo na baterije i unutarnja jedinica se napaja na usb-c, što mi je glupo, htio sam montirat unutarnju na zid. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1865 | |
Premium
|
Citiraj:
https://www.amazon.de/s?k=ring+doorb..._ts-doa-p_1_19 Ring je navodno jako dobar. Mozes ti na HIk koji sam ti poslao gore spojiti i tablet, samo to si već onda na nekih 400-500 eura AFAIK |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1867 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
https://www.amazon.de/-/en/ring-chim...s%2C133&sr=8-1 ovo je "unutarnja jedinica" za Ring zvono koje ti je gore linkao kolega. kod nas unutarnju jedinicu, odnosno zvučnik koji (osim na mobitel) javlja kad netko vani pozvoni, glumi Echo dot tako da mi je taj Chime koji sam ti linkao višak u cijeloj priči. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1869 | |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Kod ovih kineskih je jedina boljka daljinski. Godinu-dvije i prdne, kontakti na gumbićima se poderu. Al ajd, za njih je daljinski par eura, samo se doma isprogramira. Hormanov daljinski nikakvih problema, al jbg, zamjenski daljinski košta 50 eura ![]() Mogu ti poslat kontakt ovih kineskih ak hoćeš pa vidi za ponudu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1871 | |
Premium
|
Citiraj:
Mi imamo neka xy vrata, ali smo na njih stavili Horman motor. Daljinski košta ko kajgana Sv petra, tipa 100 ili 120 eura ali motor ima mogućnost blue secure, da imaš daljinski od vrata na mobitelu. Naravno,svatko gleda kako što više zaraditi moraš kupiti set digitalnih ključeva koji košta 5 komada 39 eura. Super je što mozes generirati jednokratne ključeve i recimo poslati dostavljaču putem sms-a ulu whats upa. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1872 |
Debeli gad
Datum registracije: Jun 2010
|
Ima li tko iskustva s "puzzle" deckingom tipa: https://www.ikea.com/hr/hr/p/runnen-...siva-90238111/ https://www.bauhaus.hr/ploce-za-tera...ice/p/28243278 Trebam popločiti terasu (160x360) i nekako mi se ovo čini najbolja opcija s obzirom da ne moram paziti na padove za drenažu, mogu ih podignuti i očistiti ispod. Kakva je trajnost i nosivost ovih stvarčica? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1873 | |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1874 | |
Registered User
Datum registracije: Mar 2011
|
Citiraj:
Mislim da mi sestra ima taš te iz Ikee i ona ih stalno drži na balkonu koji je stalno na suncu/kiši. Isto nikakvih problema. Na njemu ima nekakve kutije, roštilj i stolice i sve to dobro "drži". |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1875 | |
Premium
|
Citiraj:
Jel sigurno to? Jedino loše iskustvo kupovine na amazonu unutar x godina imao sam od poljske firme koja mi je prodala neispravnu pumpu,uredno zatvorenu u origi ambalažu, i sa security naljepnicama netaknutima. Prvo sam mislio da je pumpa bila DoA, ali mi je vodoinstalater komentirao da je pumpa bila ljepljena silikonom ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1876 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ono sto sam izguglao pise da je legit. Ima i u estoniji jedan webshop sa mrvicu visim cijenama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1877 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
sad imam drugi problem s garažnim vratima, ko god je slao ponudu upozorava me na sivu antracit boju da može bit svašta s vremenom jer su vrata na južnoj strani stolarija na kući mi je antracit, i to je jedina boja koja mi odgovara, jebiga dal ima neki premaz ili nešto after što mogu stavit? dal oni to kažu čisto da se ograde, ili je stvarno problematično?
![]() |
#1878 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
![]() |
#1882 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Jedna kuka ili ima neka baza s više rupa? Što je iza knaufa? Ako ne možeš objesiti blizu ili na CD profil, niti na čvrsti zid ispod pomoću navojne šipke ili diana vijka, e onda imaš problem. Stavi ili neku metalnu podlogu da se masa rasporedi ili uguraj komad armaturne šipke, dužinu prilagodi prostoru unutar knaufa, pa na nju objesi.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1883 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Haha. Nažalost ne mogu ![]() Iznad su drvene grede, negdje, montažna kuća je. Samo što nisam unaprijed znao gdje će biti luster pa nemam pripremljeno, a rupa je taman veličine da strujni kabel visi. A mogu staviti armaturnu šipku NA knauf profile, jer su sa strane knauf profili pa na to lancem objesim luster? To je jedna opcija ili da probušim kružnim borerom rupu taman koju prekrije rozeta od lustera pa da nađem grede, ubušim dasku u grede i na dasku onda tiple i luster. To je ta taj od 5kg, a imam ih par visilica od 2kg, to mogu na kišobran tiplu ili neku jaču za knauf?
Zadnje izmijenjeno od: Matijac. 23.11.2024. u 10:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1884 |
Sandy!!!
Datum registracije: Sep 2008
|
Uz kabel bi negdje triba bit knauf profil. Meni je tako bilo u sve 4 prostorije, uz rupu za kabel na 1cm udaljenosti je knauf profil. Pa sam lustere/plafonjere bušia direkt kroz knauf profil sa knauf crnom vidom A sama knauf ploča jednostruka može vjer 2kg, 5kg nisam baš siguran |
![]() |
![]() |
![]() |
#1885 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2017
|
Citiraj:
Sent from my SM-S908B using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1886 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Naj pričat gluposti. Pitaj bilo kojeg staklara, ili jednostavno proguglaj čime se lijepe ogledala. Neutralni silikon je odgovor. Acetatni silikoni ne, jerbo će nagrist srebro odozada. Kolega je bio stavio link https://tkk-group.com/hr/proizvodi/mirror-adhesive Nemoš vjerovat, al to je silikonsko ljepilo / brtvilo...
![]() |
#1889 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#1890 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
|
![]() |