|
![]() |
#3391 | |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Vidim da ih još ima za kupiti a ima i USB-C verzija. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3392 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2019
|
Pozdrav. Tražim slušalice za ženu, primarno za razgovore. Mobitel je A52S koji bi uskoro trebao zamijeniti S23 FE ili A35/A55. Nebi davao previše novaca za prve sluške jer je velika šansa da zaključi da je to bezveze i završe u ladici. Izguglao sam ovo za sad: Samsung Galaxy Buds FE, JBL Vibe Beam, Jabra Elite 3 i Jlab Go Air Pop… Bio bi zahvalan za nekakvu preporuku. I koliko je taj ANC koristan za razgovore? Može i nešto drugo samo da radi sa Samsungom. Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#3393 |
Registered User
Datum registracije: May 2010
|
Te Samsung Buds FE slusalice ili Jabra bi trebale biti dobre za razgovre |
![]() |
![]() |
![]() |
#3394 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Slusalice
Osim u slučaju da ima sitna uha pa joj smetaju i ubaci ih u ladicu i zaboravi na njih. Za zenu dosad su najbolje bile oblik airpods i airpodsa pro pa potrazi nesto takvog oblika a da je ok brand radi mikrofona. Npr taj vibe beam mislim da ce biti bolje ili wave serija koje cini mi se ima svoj app pa si moze podesiti svastanesto. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3395 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2019
|
Sitna uha, to mi nije palo na pamet ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3397 |
Dobro je sve.
Datum registracije: Sep 2012
|
Jlab go air pop do 30 eura eno u malla 25 eura 2g.san ih korstija za trcanje.. Zaminija sa ANKER Soundcore Liberty 4 dosta skuplje a razlika po meni nikakova Poslano sa mog SM-S918B koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#3398 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Baš sam htio napisati Soundcore X20, one se bile 50-60EUR nekad. X10 onda, one su oko 50EUR na njihovim stranicama. Meni osobno za sport nisu dobre ove in-ear koje nemaju "kuku" iza uha, jer mi ispadaju. Zato sam linkao ove s kukom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3399 |
Pink Floyd fan
|
Meni isto ispadaju ako nemaju kuku i kad sjedim il' hodam a kamoli trčim. Već imam neke za trčanje al' sam bas naručio Sport X20 da vidim tj. čujem kakve su i kakav im je ANC.
![]() |
#3402 |
Pink Floyd fan
|
Update: Zvuk je stvarno dobar, ANC radi solidno, vrlo su lagane, dobro sjedaju i drze na suho. E tu dolazimo do problema, jucer sam trcao sa njima i nakon manje od sata kad sam se vec solidno poceo znojiti, pocele su ispadati. Jednostavno one kuke su prekratke i kad je koza mokra od znoja ne drze nego lagano kliznu. Isto je sa ear tips. Probao sam ih skinuti, obrisati znoj i vratiti nazad al' nije pomoglo. Na kraju sam ih skinuo i do kraja trcao bez njih.
![]() |
#3403 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Pixel buds pro, nemaju nikakve kuke i sl, ali sam primjetio jednu fascinatnu stvar - lose sjedaju u uho kada ih ocistim s alkoholom, kao da nemaju gripa. Jednom kad probije prvi znoj onda se drze. Nemam pojma kako se drze, nisam ocekivao tako dobar grip. Ne mogu ih preporuciti za sport jer ako vam uho ne klikne sa sluskom, onda ste u banani
![]() |
![]() |
#3408 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2017
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3409 |
Pink Floyd fan
|
Thanks, nisam nikad probao bone conduction headphones. Kaze friend da su ok za phone call ili podcast al' za glazbu i ne bas. Imam jedne druge za trcanje koje su vec par puta riknule od znoja i dobio zamjenu ![]()
Zadnje izmijenjeno od: LAcy. 25.12.2024. u 01:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3410 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
došle sa Alije "one odio 30 studio" https://www.oneodio.com/products/pro...m8RNDCgeCdVmxP oduševljen sam i kvalitetom zvuka i izradom za nekih 30 i kusur "evra" rame uz rame sa sony mdr v700 ima i oznaku "hi-res" što got to značilo mekani debeli jastučiči (bolje prigušuju zvukove iz okoline no nisu ANC) , imitacija kože, kabel odvojeno na kučištu i 3,5mm i 6,3 mm rupa za klinke stecker ima još modela ja nisam htio pretjerivat sa cijenom jer nisam znao šta me čeka |
![]() |
![]() |
![]() |
#3411 |
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
OK ekipa ovako... Stigle su mi nove earbuds slusalice... Reci cu smo da sam totalno blow-away, sto se nije desilo jako jako dugo, uostalom ne bih sigurno isao tu piskarati gluposti... Radi se o SoundPEATS Capsule3 PRO+... Dakle, ovo je neka skroz druga dimenzija zvuka... Ove sluske imaju neke totalno cudne zvucnike, solid-state nekakve, nisam to jos nikad vidio ni cuo (jbg, ne pratim vise audio scenu previse, ali ovo mi je totalno otkrice)... Nekakvi piezoMEMS zvucnici su u igri - https://cdn.shopify.com/s/files/1/05...f?v=1729709821... Jos podrzavaju LDAC HQ Bluetooth... ![]() Ne znam uopce sta vise pametno reci, ove ovako male pojedu sve moje slusalice zajedno, a nije bas da imam gluposti od sluski doma... Denon AH-D600 spojene na modificirano Suca Audio Tube-T2 cijevno pretpojacalo (nove lampe i novi opampovi), Sennheiser HD25-1 Mk1 i Mk2, BeyerDynamic DT770Pro i jos neke earbudove, sto na zicu, sto bluetooth... Dakle stvarno imam finih slusalica doma... Audio sustav mi se sastoji od 2x Adam Audio A7x koje obozavam zbog ribbon tweetera i jako finog basa... Ali ove SoundPEATS slusalice... Pa to je nesto skroz drukcije, savrseno precizan zvuk, bas mi izmame osmijeh sta god da slusam... ![]() A nisu ni nesto preskupe, na Amazonu su me dosle nekih $80-90... Tko voli, nek izvoli, mislim da nece zazaliti... ![]()
![]() |
#3414 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Baš bih i ja htio neke ovakve solidne slušalice kao od Calypsa ali bih trebao da ne ispadaju ili minimalno ispadaju prilikom trčanja posto mi je gospođa ukrala Beats flex koje su bile ajmo reć solidne, ono srednja žalost ali za 350kn tadašnjih su mi bile dost dobre. Međutim "ispadale" su iz ušiju prilikom trčanja (samo onaj dio koji brtvi a to je najbitnije). Pa ako tko zna kakvu preporuku do MAX 100€ takovih sluski rado bih čuo. Lp Sent from my 23127PN0CC using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#3415 | |
Dobro je sve.
Datum registracije: Sep 2012
|
Citiraj:
Poslano sa mog SM-S918B koristeći Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3416 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
pozdrav ima li tko Sennheiser EPOS GSP 601 narucio si jucer sa Ekupi za 109e koliko sam vidio trebale bi biti ok |
![]() |
![]() |
![]() |
#3418 |
Pink Floyd fan
|
Narucio sam ove SoundPEATS Gofree2 Open Earbuds. Kad trcim, ove sto idu u usi em ispadaju, em zbog znoja znaju stvarati pritisak kao kad si zacepite usi prstom. Neugodno a i vjerojatno nezdravo. Ove open vjerojatno zvuce losije al' za trcanje i nije toliko bitno. Samo da se drze na mjestu, zvuce koliko toliko dobro i ne crknu od znoja. Bio i neki kupon od 20% ![]() Sport X20 sam poklonio kao bozinci poklon za Bozic ![]()
![]() |
#3419 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2017
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3420 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
![]() Nisam se jos ni prosetao sa njima da vidim kako ANC radi vani, no sve sto sam do sada slusao od mjuze mi je bilo nevjerojatno koliko precizno sviraju... Pogotovo visoki tonovi (recimo zvuk cinele) i basevi su jako fini i precizni... Bas se osjeti da je taj xMEMS driver hebeno brz i precizan... ![]()
![]() |
![]() |
|
|