|
![]() |
#6483 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6485 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() Sto se tice 120Hz, jednom probao i vise nema povratka na 60 a godinama sam koristio 60 bez problema na mobitelima. Na compu mi ne smeta 60. Ocito sve individualno i do ociju pojedinca. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6486 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
To i ja priželjkujem ali mislim da se to neće dogoditi. Najveći problem sa starim minijima je vjerojatno bila slaba baterija. Elektroniku ne možeš bitno smanjiti pa onda prepolove bateriju. BTW jedan bitan detalj ekrana: LTPO ekrani na Pro modelima koji rade na 120Hz navodno imaju flicker na nekoliko puta većoj frekvenciji pa su ugodniji za oko. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6487 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6488 |
#erase startup-config
|
iPhone mobiteli - 2. dio
Da se Mini zvao SE a ne Mini i da je koštao kao SE to bi bila druga priča. Kad se sjetim prvog SE, on je bio 6S u manjem form factoru baš kao što su Miniji bili u odnosu na 12 i 13. I bio je puno povoljniji. Nažalost nazvali su ih Mini da ih skuplje prodaju a na debelo outdated SE2 stavili elektroniku od 13-ice i nazvali ga SE3. Niti jedan niti drugi se nisu dobro prodavali. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6490 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Jedno padobransko pitanje jednog neajfonaša ![]() Šta je najlakše prodat danas od 16ica? Pro, ProMax ili ove slabije? Imam neku ponudu ispod stola za produženje pa zašto ne uzet 'parsto' eura na ajfonu ak se već može, a ne trebam novi mob za sebe....
![]() |
#6491 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Običan Pro je neka sredina, možda siguranjak za ok lovu i prihvatljiviji. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6492 |
#erase startup-config
|
iPhone 15 Pro se čekao po mjesec i pol u A1 i T-Comu. Stanje se normaliziralo kojih pola godine nakon izlaska. Uzeo sam prije pola godine iPhone 15 vulgaris za 700€ na Njuskalu. Nov, neotvoren s racunom i ovjerenom garancijom u A1. Datum na računu je bio dan prije nego sam ga kupio. U dućanima je bio cca 950€+ BTW: ispravak mojeg ranije netočnog navoda. Malo sam tražio po netu. Turn out, Pro modeli s LTPO ekranom imaju 120Hz ali trepere upola sporije nego obični 15 i 16 modeli. iPhone 15 i 16 navodno imaju flicker na 480Hz dok Pro (Max) verzije imaju flicker na 240Hz. iPhone modeli s LCD ekranima nemaju backlight flicker (obični iPhone 11 i raniji te svi SE modeli (1/2/3). SE4 će sljedeće godine imati OLED. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6493 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Evo još jedan padobranski upad. Tija san pokazati iphone 4 3G 16 GB kojeg sam presta koristit prije 12-13 godina, spremija u škafetin, prešao na sony xperiju i od tad se služim androidima. Sad koristim samsung Galaxy A52s 5G. Prije desetak dana dobija san na poklon od kčeri iphone 14 Plus, godinu i po star, ponovo me oduševija. Izvadija stari iphone 4 priključija na punjać i gle čuda baterija se napunila na 100% i radi bez problema nakon toliko godina. Sliku san posta samo da vidite razliku u veličini i da radi. Ako netko ima iskustva s prebacivanjem s androida na iphone može li pomoć, namučija san se sa app ToIos, pribacija mi kontakte, poruke međutim aplikacije neće. Ne znam imali tema o tome, molim pomoć. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6494 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Svaki put kad vidim te mini ajfone sjetim se kako je Stevo onomad govorio da je to normalna i jedina ispravna velicina telefona. Znaci tip se valjda okrece u grobu ko saraf svaki put kad izbace jos jednu "tacnu" od 5+ inca ![]()
![]() |
![]() |
#6495 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Ima li netko ideju zasto u neki WA grupama nestaje opcija za videopozive u grupama? Na zeninom mobu je samo u jednoj grupi ostala opcija za video pozive , u ostalima se pojavio onaj waveform i mozes samo poslat taj kao voice chat zahtjev |
![]() |
![]() |
![]() |
#6496 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#6498 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
Move to iOS - instaliraj to na android i time prebacis sve na iphone Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
![]() |
![]() |
#6500 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2018
|
nije mi bas jasno sta bi prebacivao aplikacije,instaliras novu i ides... kontakti su u oblaku i ne treba mi nista drugo transferirat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6501 |
Premium
|
Hvala na savjetima, instalirao sam Move to Ios, ali ne uspjevam ništa osim kontakata i poruka prebaciti. Bar pet šest sam puta pokuša vračajući iphone na tvorničke postavke. Google račun, slike i ostale aplikacije nikako. Nakon toga sam pojedinačno iz App store počeja skidati aplikacije samo one najvažnije. Google, chrome itd. Međutim sad je problem što ne mogu sa google računa skiniti slike, osobne podatke, bilješke na keepu itd. Di sam zabuca nemam poima! Inače čitajući o prebacivanju podataka sa androida vidim da ima dosta problema, nekome uspije odmah a neko se muči kao ja. Evo da vidite |
![]() |
![]() |
![]() |
#6502 |
49%winner
|
Kcer te bas usrecila s novim mobom ![]() Podatke mozes izvaditi sa googla preko takeouta, ali to je dosta rucnog rada ako zelis kasnije ubaciti u iOS ekosustav. Ti si klasicni primjer osobe koja je pustila korijenje u jednom ekosustavu i sad nije lako izaci van. I ja sam pousao to jednom davno, nije islo ![]() Probaj takeout, izvuci podatke na komp pa vidi mozes li ih kako preseliti u iOS. Mozda jednostavno kopirati slike u njihov cloud nekako preko kompa, preseliti notese u njihov app "na ruke"... Iskreno, ne znam ni kako izgleda apple ekosustav na kompu, tj mozes li ista odraditi na kompu, a da se to kasnije vidi i na mobu, pa nagadjam. https://takeout.google.com/
![]() |
![]() |
#6503 |
Premium
|
iPhone mobiteli - 2. dio
Apple ios ne dozovoljava prebacivanje google podataka. Ako zelis google na iosu, imas gmail, youtube,google photos i nativnu apple mail aplikaciju s kojom mozes importirati google imenik ali ako maknes mail iz nativne aplikacije onda nestanu i konktakti. Meni je super sto ios ne da previse googleu da cacka po iosu. Ako ne zelis gmail ali zelis kontakte, ekstraktaj ih iz gmaila u vcf i importiraj u telefon pomocu 3utools. Taj app na windowsim mozes probati i za transfer svega sa androida, mozda uspijes ali generalno nije dobro prebacivati sve jer ces vjerojatno imati problem sa trosenjem baterije. Napravi sve rucno malo pomalo sa raznim appovima i mobitel ce ti raditi kako treba. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6504 | ||
Xulos :)
|
Citiraj:
Gdje ih želiš skinuti, ne razumijem pitanje. Lokalno na uređaj ili ? Citiraj:
Ovo s kontaktima nemora raditi. Ja nemam mail u nativnoj app niti sam je ikad koristio, i imam sve google kontakte. Ako ode na Postavke - Aplikacije - Kontakti - računi kontakata - dodaj račun može dodati google acc i povuče mu uredno kontakte. nakon toga klikne na taj svoj gmail račun i unutra ima mail, kontakti, kalendari, bilješke. Odznači mail i to je to, ovo je otprilike to : https://www.youtube.com/watch?v=5prVGIx7Ay8 . Viber nemože prebaciti, whatsapp može.
![]() |
![]() |
#6506 |
Premium
|
[QUOTE=JuiceBox;3777180]Gdje ih želiš skinuti, ne razumijem pitanje. Lokalno na uređaj ili ? Na iphone sad nemam niti jedne slike, i bilješke isto na iphone jer ne mogu otvoriti na google računu priko iphona dođem do google-moj račun-pohrana (to mogu otvoriti)- upravljajte pohranom-.... i to je sve. Tribalo bi imat nekakvu sinhronizaciju sa iphonom tako da stavke google računa mogu kopirati na iphone. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6508 |
Premium
|
iPhone mobiteli - 2. dio
Biljeske - zar ti ne radi google keep na tvom iphoneu? Imas li biljeske na starom androidu na keepu ili nekoj nativnoj brand aplikaciji tipa samsung notes, xperia ili stavec? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6509 |
Premium
|
Ok hvala rješeno, al sad imam duple ikone od iphone i google za foto i bilješke. Mislio sam da mogu ove google foto i bilješke sinc.. sa iphone foto i bilješke. Ako može kako! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6510 | |
Premium
|
Citiraj:
Sad imam duplirane ikone, i na kraju gdje sad sprema camera nove slike! |
|
![]() |
![]() |